|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Cijena printanja u boji
Pozdrav, nema ovakve teme pa otvaram novu jer mi treba informacija. Dakle zanima me gdje se u gradu Osijeku može brzo i nadasve jeftino isprintati nešto u boji? Ključno je da bude odmah gotovo. Radi se o 120-ak stranica formata A4, gdje nije slika preko cijele stranice, nego na nekoj stranici ima samo tablica u boji, negdje ima mali graf i tablica i sl. Mislim da to nema veze ali eto čisto da se zna. Ako netko zna molim odgovor.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj kopiraone u okolici fakulteta, tamo je većinom najjeftinije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
mozda grijesim, ali mislim da ti je bolje da nekome platis 50 kuna ili koliko se i kako vec dogovorite, i da ti to isprinta. kazem, jer sam ja pocetkom 9-og mjeseca imao printati 4 primjerka diplomskog, 60+ strana, sve u boji. pitao sam u Sisku (ok, nije Osijek) u stvarno dobroj knjizari, mislim da je bilo dvije kune po strani. ja paf ostao, 60x4x2=480 kuna ![]() na kraju kupio dodatne zamjenske boje (epson sx130), print nije nista posebno, ali nista mu ne fali pod milim bogom. cak ako imas dijagrame i tablice je jos bolje, ja sam imao par slika koje su full slike, pa je s druge strane papira lagano vidljivo. ali kazem ti, mislim da ce ti biti jeftinije kod nekoga to isprintati nego u knjizari........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma bila je sila pa sam morao u knjižnici. Uglavnom je 2kn na količinu daju svi za 1.5 kn. U skriptarnici iza Pravosa sam dobio za 1 kn A4 u boji, mislim da je 30 lp ostalo. Jedan kolega s foruma se čak ponudio da sve isprinta pa mu se ovako zahvaljujem ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ekstremna je razlika u cijeni lasera i inkjeta. Većina kopirnica/skriptarnica ima lasere (naravno) i otud cijena. Za veći broj ispisa se čak isplati i kupiti inkjet/papir/tintu i sam isprintati. Btw, ako je slika jako vidljiva s druge strane, loš je papir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma bezobrazne su razlike u cijeni. U radijusu, neću pretjerati od 500 m, ima 4-5 njih koji printaju, razlika cijena od 5 kn do 1 kn ![]() Čisto me zanima koliku lovu mlate, kad uzmu toner, koliko im se puta isplati.
![]() |
#8 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Iz mog iskustva, nikad se nije radilo o SVIM stranicama u boji, uvijek je to bilo tipa 10-15% stranica od cijelog dokumenta... najjeftinije onda ispada da color stranice izvuces u poseban dokument, njih isprintas u boji a sve ostale maznes c/b za sicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Pa tako i rade u skriptarnicama. Isprintaju sve, i prebroje stranice u boji. Ako negdje imaš samo plavi link il sitnicu neku to ti preskoče. Tu su fer stvarno. A ovdje se radi o diplomskom radu gdje je cca 50% stranica nešto u boji (tablica, graf). Možda sam trebao ostaviti klasične c/b tablice bez uređivanja ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Osobni opis - pitaj me
|
diplomski bio, prosao. prosao sa tim tanjim papirom ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|