|
![]() |
#1351 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Šta se ti brineš za Mamićeve novce ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() I ono protiv Atletica je bilo loš chelsea. ![]() ![]() Normalno da je najbolji igrač ikada. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1353 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Ne ide mali nigdje, ne brini ![]()
![]() |
#1354 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma jok, o dinamovim bi se dalo raspravljat. Citiraj:
A sad se priča o prodaji alena, jesi vidio kako mali SAD igra? Sa 16? On ispod 20 milja ne bi trebao vidjet izlaz...
![]() |
#1357 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Možda je par puta failao i u prodaji, ali su većinom svi igrači prodani čak i za više nego što su tada vrijedili... To novinari gluposti pišu, Mamić zna posao i sigurno ga neće pustiti za tih 8 milijuna, kao što nije ni Kovačića pustio kad ga se tražilo. Da je netko od njih dvojice slučajno igrač Hajduka, već bi bili u nekom prosječnom klubu za 1-2 milijuna eura, ali ovo je ipak Dinamo ![]() Ako Mamiću u nečemu nema ravnog, to je prodaja igrača, tako da se ne moramo brinuti ![]()
![]() |
#1359 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Za koliko je prodao Pranjica, Calella, Ibaneza, Andersona Costu, Papadopoulosa, Moralesa, Slepicku, Doda, Villu, Juniora, Guelu, Carlosa, Suareza, Tadica? Za koliko je prodao Sammira? ![]() Edurarda i Modrica bi i moja baka prodala. Ali kad je vec tako dobar trgovac i kad bi prodao snijeg Eskimima zasto nema vise uspjesnih prodaja? ![]() Osim toga iznosi za koje se prodaju igraci su redovito znacajno napuhani. Mamic zbroji koliko je klub platio igraca sa lovom koju ce klub tokom cijelog trajanja ugovora isplatiti igracu i onda izjavi: "klub X je na naseg igraca Y potrosio 30 milijuna". A strani novinari i navijaci umiru od smijehe jer se nigdje u svijetu placa igraca na taj nacin ne dodaje iznosu transfera. A Haliliovic je za sada samo talent i tesko je prognozirati kaj ce od njega biti. Ali IMHO njemu bi najbolje bilo da sto prije odjebe van dok jos nije stekao pun kurac losih navika. Ovdje se sa mladim igracima radi upravo stravicno nekvalitetno i svatko tko se probije je to napravio samo zbog vlastitog talenta, a ne zbog sustavnog rada. I zato bi mu najbolje bilo da ode van sa 16 godina jer ako dodje sa 16 godina u npr. Arsenal ovima koji su ga kupili ce biti jasno da su dobili sirovi talent kojeg treba oblikovati. Kad kupe igraca od 22-24 godine nitko ne ocekuje da ce dobiti igraca u ocajnoj fizickoj formi, takticki zaostalog i nediscipliniranog. A to najcesce dobe kad kupe igraca iz Hrvatske. Zato nasim igracima vani i treba po 6 mjeseci ili cak cijela sezona da uopce pohvataju konce i pocnu pokazivati taj talent zbog kojeg su uopce kupljeni. A nema bas puno klubova i trenera kojima se da preodgajati i cekati igraca od 24 godine da proigra. |
||
![]() |
![]() |
#1360 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa koliko sam ja shvatio sa onih članaka o Alenu, on će biti prodan Realu ali će i dalje igrati u Dinamu do svoje 18-e godine? A dobro, ako se do onda pokvari, Dinamo svakako ima lovu ![]() Što se tiče Mamića, on je sposoban čovjek i neka je.. Da svmo svi kao on bilo bi nam svakako bolje, jer ova država ne zaslužuje sluge već gospodare.. |
![]() |
![]() |
#1361 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ovo i prošlo ljeto je modrić svakog dana bio već u Realu, dok jednog dana nisu čak i pogodili u ono što pročitaš trebaš vjerovati isto toliko koliko vjeruješ u ono što političari kažu
![]() |
![]() |
#1363 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1365 |
Guest
|
danas će bit golija kod Engleza. Ovaj tjedan je LP pa će se "divovi" štediti što znači da će pljuštat golovi ili pak će se pretvorit sve u neku 0:0 uspavanku. Ipak sam skloniji prvoj varijanti. United-Arsenal 4:3 Swansea-Chelsea 1:4 West Ham - City 1:3 Fulham - Everton 3:4 to su neka moja očekivanja za danas. |
![]() |
#1366 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
|
Nisu, nije slavio pogodak. Bila greška u obrani Arsenala, naletio i zakucao u kut. Nekako mi je mirna utakmica ili možda imam takav dojam nakon dva susreta Chelsea i Uniteda. (nema puno golova, crvenih niti penala) ![]() Evo penala ![]() ![]() Zakaj nije pucao Van Persie??, nevjerojatno... Zadnje izmijenjeno od: ExtremePower. 03.11.2012. u 14:33. |
![]() |
![]() |
#1372 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Još malo i Swansea rastura Kartoffel F.C. ![]()
#1375 |
Guest
|
Navijač sam UNITEDA , ali ova pederestija koju izvode sa sucima , i praksa " daj im crveni karton da mi zabijemo " mi već ide na onu stvar. Želim gledat nogomet a ne ovakve stvari. Za to imam HNL . |
![]() |
#1378 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Bayern vodi 0:3 u Hamburgu ![]()
![]() |
#1379 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Valjda će ga i Manđo zabiti. Sad valja pogledati Real tj Luku ![]() Barcelona rutinski riješila Celtu EDIT: Modrić korner ubacio Albiola čini mi se u trepavicu pogodio al je golman obranio pa Higuain zakuco ![]()
"Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." A.E. Zadnje izmijenjeno od: vision19. 03.11.2012. u 20:26. |
![]() |
![]() |
|
|