|
|||||||||||
|
|
#1321 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ovaj je bio u 100% šansi za gol i svaki prekršaj je za crveni, da je bilo 10 m dalje prema centru dobio bi žuti za istu situaciju.
|
|
|
#1322 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ja pricam o specificnoj situaciji, poput one jucer recimo, koja je skolski primjer ispravno dodjeljenog crvenog kartona. Naravno da Ivanovic nije imao namjeru ozljedit protivnickog igraca, naprotiv, cak je i sam prekrsaj napravljen nehotice, ali je i dalje prekrsaj napravljen od zadnjeg igraca obrane i situacija je cista ko suza. I usput, posto sam potpuno indiferentan prema oba kluba, moj utisak je da je sudenje bilo uzasno, ali previda je bilo na obje strane.. |
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
#1325 | |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
#1326 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
btw meni ne izgleda da je bilo kontakta s tim da Chelsea može bit sretan što mu je Torres uopće ostao na terenu nakon onog kung fu udarca. http://i.minus.com/i8FQqgBLCeBOW.gif |
|
|
|
|
#1327 |
|
Strichek Moderator
|
Da ali ne toliko često jer ako su igrači u recimo istoj ravnini onda obrambeni imaju neke šanse za stić napadača, recimo da je ista situcija na 30 m, da je bilo tako siguran sam da bi dobio žuti.
|
|
#1328 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ajde nek su nakon valjda deset godina uzeli sva tri boda kod chelsea doma. Velim..da nisu bila dva crvena ili gol iz zaleđa bio bi neki penal. To nije samo slučaj kad igraju protiv chelsea.. |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Ovo s Torresom nikako ne mogu prožvakati. To nije pokušaj simuliranja i .
|
|
|
#1330 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ballon d'Or lista 23 nominiranih: Sergio Aguero (ARG/Manchester City) Mario Balotelli (ITA/Manchester City) Karim Benzema (FRA/Real Madrid) Gianluigi Buffon (ITA/Juventus Turin) Sergio Busquets (ESP/FC Barcelona) Iker Casillas (ESP/Real Madrid) Didier Drogba (CIV/Chelsea, Shanghai Shenhua) Radamel Falcao (COL/Atlético Madrid) Zlatan Ibrahimovic (SWE/Milan AC, Paris-SG) Andres Iniesta (ESP/FC Barcelona) Lionel Messi (ARG/FC Barcelona) Manuel Neuer (GER/Bayern Munich) Neymar (BRA/Santos) Mesut Ozil (GER/Real Madrid) Gerard Pique (ESP/FC Barcelona) Andrea Pirlo (ITA/Juventus Turin) Sergio Ramos (ESP/Real Madrid) Cristiano Ronaldo (POR/Real Madrid) Wayne Rooney (ENG/Manchester United) Yaya Toure (CIV/Manchester City) Robin van Persie (NED/Arsenal, Manchester United) Xabi Alonso (ESP/Real Madrid) Xavi Hernandez (ESP/FC Barcelona) Barca ima 5 kandidata, Real 6, Spanjolska 7. http://www.goal.com/en/news/1785/fif...e=breakingnews |
|
|
|
|
#1332 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Utakmicu United - Arsenal sudi Howard Webb Zanima me samo koliko će penala / produžetaka / crvenih biti ![]()
|
|
|
#1335 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Morat će alex i junajted tražiti novog sudiju. http://www.guardian.co.uk/football/2...ons-mikel-mata http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...w-erupted.html http://www.index.hr/sport/clanak/pos...ak/644107.aspx Sad je sve puno jasnije. ![]() |
|
|
|
|
#1336 | |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pa Clattenburg i je "noviji" Unitedov sudac. Jedan od zadnjih koji je pokleknuo pred Gillom i slur Fergusonom. Al ne brini, ima Scum još bar 5 sudaca. Stvarno jednom kad se klupko počne odmotavati, i kad se dokazi isplivaju, u Premiershipu će nastati takav kaos da je to stašno. Pitam se samo dali će im oduzeti koji naslov, a barem 5 duguju sucima.
|
|
|
#1338 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 31.10.2012. u 08:23. |
|
|
|
|
#1339 |
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Paul Pogba,kakva je to igračina sa 19 godina,a kakav će tek postat.....rekoh,za 40 milki Vidala slobodno u ManU,kupit Cavanija il Falcaa uz Vućka i dajte nam Barcu i Reala da se igramo ![]() |
|
|
|
|
#1340 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Zasluženo MUFovo pljuganje ![]()
|
|
|
#1342 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogba glavom na ubacivanje Giovinca, za 2-1 Juvea protiv Bologne... Bit će to igračina, u subotu Juventini igraju protiv intera. Jedva čekam utakmicu. Mogao bi Iniesta Pirlu po jogurt... ![]() ![]() Odlične utakmice englekog liga kupa, prepuno golova. panda505; čemu takvi neutemeljeni komentari?? Odlična utakmica, United napravio penal u 94. minuti, svaki put nakon izjednačenja poveo, bilo prilika s jedne i druge strane. U produžetku Chelsea bio bolji i prolazi dalje. |
|
|
|
|
#1346 | |
|
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pa ono, kak su se Shitty i ManU prošle godine proslavili (prvo u ligi prvaka pa onda u onoj drugoj) a imajući u vidu i Arsenalov "uspjeh", teško je više očekivat. Da, tu je bio i ćelzi koji je na putu do naslova nadigran i od Barce i od Bayerna al teško će se tako nešto ponovit. A onda smo vidjeli pravi ćelzi i kako su se proveli s Atleticom. Tak da, teško je išta očekivat od engleza. ![]() EDIT: Drogba od navijača proglašen za all time najboljeg igrača ćelzija Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 01.11.2012. u 21:57. |
|
|
|
|
#1350 |
|
Strichek Moderator
|
Ovo je još veća glupost. http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...-za-halilovica Ja će vrijedi za par godina 20 milja a ovaj kreten ga sad hoće prodat. Samo naravno pitanje je di će mamić bit za par godina...
![]() |
|
|