|
![]() |
#1321 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ovaj je bio u 100% šansi za gol i svaki prekršaj je za crveni, da je bilo 10 m dalje prema centru dobio bi žuti za istu situaciju.
![]() |
#1322 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ja pricam o specificnoj situaciji, poput one jucer recimo, koja je skolski primjer ispravno dodjeljenog crvenog kartona. Naravno da Ivanovic nije imao namjeru ozljedit protivnickog igraca, naprotiv, cak je i sam prekrsaj napravljen nehotice, ali je i dalje prekrsaj napravljen od zadnjeg igraca obrane i situacija je cista ko suza. I usput, posto sam potpuno indiferentan prema oba kluba, moj utisak je da je sudenje bilo uzasno, ali previda je bilo na obje strane.. |
|
![]() |
![]() |
#1324 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1325 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1326 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
btw meni ne izgleda da je bilo kontakta s tim da Chelsea može bit sretan što mu je Torres uopće ostao na terenu nakon onog kung fu udarca. http://i.minus.com/i8FQqgBLCeBOW.gif |
![]() |
![]() |
#1327 |
Strichek Moderator
|
Da ali ne toliko često jer ako su igrači u recimo istoj ravnini onda obrambeni imaju neke šanse za stić napadača, recimo da je ista situcija na 30 m, da je bilo tako siguran sam da bi dobio žuti.
#1328 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ajde nek su nakon valjda deset godina uzeli sva tri boda kod chelsea doma. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Ovo s Torresom nikako ne mogu prožvakati. To nije pokušaj simuliranja i .
![]() |
#1330 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ballon d'Or lista 23 nominiranih: Sergio Aguero (ARG/Manchester City) Mario Balotelli (ITA/Manchester City) Karim Benzema (FRA/Real Madrid) Gianluigi Buffon (ITA/Juventus Turin) Sergio Busquets (ESP/FC Barcelona) Iker Casillas (ESP/Real Madrid) Didier Drogba (CIV/Chelsea, Shanghai Shenhua) Radamel Falcao (COL/Atlético Madrid) Zlatan Ibrahimovic (SWE/Milan AC, Paris-SG) Andres Iniesta (ESP/FC Barcelona) Lionel Messi (ARG/FC Barcelona) Manuel Neuer (GER/Bayern Munich) Neymar (BRA/Santos) Mesut Ozil (GER/Real Madrid) Gerard Pique (ESP/FC Barcelona) Andrea Pirlo (ITA/Juventus Turin) Sergio Ramos (ESP/Real Madrid) Cristiano Ronaldo (POR/Real Madrid) Wayne Rooney (ENG/Manchester United) Yaya Toure (CIV/Manchester City) Robin van Persie (NED/Arsenal, Manchester United) Xabi Alonso (ESP/Real Madrid) Xavi Hernandez (ESP/FC Barcelona) Barca ima 5 kandidata, Real 6, Spanjolska 7. http://www.goal.com/en/news/1785/fif...e=breakingnews |
![]() |
![]() |
#1332 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Utakmicu United - Arsenal sudi Howard Webb Zanima me samo koliko će penala / produžetaka / crvenih biti ![]()
![]() |
#1335 |
Pod naletima kopita zla
|
Morat će alex i junajted tražiti novog sudiju. ![]() http://www.guardian.co.uk/football/2...ons-mikel-mata http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...w-erupted.html http://www.index.hr/sport/clanak/pos...ak/644107.aspx Sad je sve puno jasnije. ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pa Clattenburg i je "noviji" Unitedov sudac. Jedan od zadnjih koji je pokleknuo pred Gillom i slur Fergusonom. Al ne brini, ima Scum još bar 5 sudaca. Stvarno jednom kad se klupko počne odmotavati, i kad se dokazi isplivaju, u Premiershipu će nastati takav kaos da je to stašno. Pitam se samo dali će im oduzeti koji naslov, a barem 5 duguju sucima.
![]() |
#1338 |
Pod naletima kopita zla
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 31.10.2012. u 07:23. |
![]() |
![]() |
#1339 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Paul Pogba,kakva je to igračina sa 19 godina,a kakav će tek postat.....rekoh,za 40 milki Vidala slobodno u ManU,kupit Cavanija il Falcaa uz Vućka i dajte nam Barcu i Reala da se igramo ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Zasluženo MUFovo pljuganje ![]()
![]() |
#1342 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogba glavom na ubacivanje Giovinca, za 2-1 Juvea protiv Bologne... ![]() Bit će to igračina, u subotu Juventini igraju protiv intera. Jedva čekam utakmicu. Mogao bi Iniesta Pirlu po jogurt... ![]() ![]() Odlične utakmice englekog liga kupa, prepuno golova. panda505; čemu takvi neutemeljeni komentari?? Odlična utakmica, United napravio penal u 94. minuti, svaki put nakon izjednačenja poveo, bilo prilika s jedne i druge strane. U produžetku Chelsea bio bolji i prolazi dalje. |
![]() |
![]() |
#1346 | |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1349 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pa ono, kak su se Shitty i ManU prošle godine proslavili (prvo u ligi prvaka pa onda u onoj drugoj) a imajući u vidu i Arsenalov "uspjeh", teško je više očekivat. Da, tu je bio i ćelzi koji je na putu do naslova nadigran i od Barce i od Bayerna al teško će se tako nešto ponovit. A onda smo vidjeli pravi ćelzi i kako su se proveli s Atleticom. Tak da, teško je išta očekivat od engleza. ![]() EDIT: Drogba od navijača proglašen za all time najboljeg igrača ćelzija Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 01.11.2012. u 20:57. |
![]() |
![]() |
#1350 |
Strichek Moderator
|
Ovo je još veća glupost. http://sportski.net.hr/nogomet/liga-...-za-halilovica Ja će vrijedi za par godina 20 milja a ovaj kreten ga sad hoće prodat. Samo naravno pitanje je di će mamić bit za par godina...
|
|