|
![]() |
#4711 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
A glede trika, pa jednostavno je. Kad si na prozoru za aukciju, otvoris chat i linkas item. Ja sam linkao kolegi. Posto van igre ne vrijedi compare, uletis u igru i onda klik na link. Npr ovako: ![]() I eto comparea, neznam koji qrac blizz nije dao compaire sa aktivnim likom a ne kupi pa se misli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4712 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4713 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da si pobrkao malo ![]() Plavi ti najviše padaju a oni nisu rare. Meni je pao prvi leg od patcha. A takav sličan na ah je 50k, i kaj da kažem na to... Danas igrao act 2 mp6, prošli 10-15 elita, i keywardena, niti jedan dobar drop niti key. Prije toga act 1 mp6, ali tu sam dobio key (i taj mi je šesti). Kako da si kupim gear? Valjda bliz misli da ću otić na rmah pa iskeširat nešto ![]() E PA NE BUDE ![]()
![]() |
#4714 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo da ja napisem svoja iskustva.Probao sam sve mp za dropove.najbolji za dropove mi je bio mp0 beez mf geara.puknem public games na siegebreakera quest i cistimo od keepdepthsa do azmodana.3 minimalno lega padne i nekad set.to radim jer ocu dignut par levele najbrze.3 par levela na taj nacin po danu postanem u jedno 6 sati igranja mozda.ik belt,witching hour mi je pao na mp0 pa sad ko je tu lud.ali sam skuzjo da i sto veci par level cesce psdaju legovi.znam sad ce te rec naravno kad daje automatski mf,ali fora je da kad san bio mali par sa puno mfa nisu padali tak cesto.brijem da je bliz stavio neke requirementse da sto si veci par da bolje iteme dobivas tj. Nesto kao nv stackovi da imas garantiran rare.
Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 27.10.2012. u 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4715 | |
Banned
|
Citiraj:
ma meni ti rare padaju često, skoro ko i ti plavi. legende mizerija živa, al pretpostavljam da tek na hell ću bit sreće da mi padne nešto legendi. sve u svemu ni ne trebaju mi legende, dok pičim kroz igru bez problema. a što se tiče MP levela, moj je dojam da su oni napravljeni ne zato da bi ti palo nešto strašno kvalitetno od itema, već zbog ovih koji se žale stalno da je igra prelagana. tako da oni imaju malo veći zalogaj pred sobom, i da ne cmizdre stalno da je prelagano. i to je ok potez bliza, za svakog je našo ponešto. a u budućnosti će bit još više tih nekih dodataka igri, tako da mislim da neće bit više toliko negodovanja kakvo je bilo kad je igra tek izašla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4716 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
To i mene živcira. Nije problem što ne padaju često, legendary/set itemi bi i trebali biti ultra rijetki, nego što kad napokon naletiš ispadnu smeće. Ono, nek bude jednom u tjedan-dva, ali kad napokon padne, nek to bude nešto stvarno legendarno. Ovako, euforija traje dok ga ne identificiraš, a onda ![]()
![]() |
![]() |
#4717 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
evo mene onakazio keywarden na 2.actu.. naletio na njega slucajno. nisam uspio pobjec.. Lijep balans igre, nema sta.. Sada cu poslat mail gdje se serem na cijeli blizz team.. Dosta mi je njihovog sranja.. Debilni su svi odreda.. Pa ovu igru nitko nece igrat jos 15dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa ako si igrao sam a imas dh ako se ne varam trsko da imas neke sanse pogotovo na vecim mpima. Linkaj svog lika. Ja imam dh sa 120k dps i prosjecnim ressistancima i healtom i act 2 mi je muka igrat sam a dok imam sa sobom monka ili barbu ide bez vecih problema.
![]() |
#4719 |
DD9512
|
Ma hardcore. Nema više lika.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4722 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4724 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
I da, zašto si obrisao dead lika? Arhivirajte likove ako krepate, oćemo mi ostali vidjeti što ste imali od geara i što vas je naguzilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4725 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Inferno uopce nije tezak, mozda jer sam odradio Hell na MP10, al ocekivao sam da ce bit teze. Doduse, krenio sam Inferno sa MP10 i cudim se sta prvi zombie ne pada, a da...1.3m hpa prvi mob. Onih par pred vratima do 3.3m, a 2 shotaju 50k HPa ako te uhvate...ok, necemo soloat Mp10 inferna. ![]() I wtf je sa AH? Nadjem neki item, bid, premala cijena, refresh aha, sad je par tisuca visa. Bid, premala cijena...ma wtf. Dok god refresham item i search cijena je ista (proveo par min samo udarajuc refresh i nista), cim se idem biddat uvijek je veca nego sta pise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4726 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kad počinju dolaziti legendary itemi? evo ja am na infernu, lvl60(4) i krećem na Azmodana, ali još niti jedan legendary nisam dobio pa me zanima kad oni počinju dolaziti? Kakve sam sreće ubit ću Diabla, a niti jedan neću dobiti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4729 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Isao ubiti onog key wardena i prvi elite pack na kojeg sam naletio dropne poprilicno dobre (stovise mislim jako dobre) one cizme sto ostavljaju vatreni trag. Imaju 230+STR i 15%MF. Ubijem keywardena i dropne mi neke legendary bracerse, ali poprilicno smetljaste
![]() |
![]() |
#4731 |
Banned
|
http://www.pohrani.com/f/2I/12P/29tf...eenshot000.jpg košava košava prijem, ovdje bonaca bonaca prijem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4733 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4734 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Mempo ide po 20+mil, ovisi o statsima. Taj tvoj je odlican jer ima prakticno 100AR. Jedino je malo "tanak" sa STR, da je 190+ isao bi u vrhunske primjerke.
![]() |
#4736 |
Banned
|
meni do sada samo dva legendary-a, nemam sreće izgleda. al brijem da će mi tek na hell i inferno počet padat, jer normal i night mare i nisu nešto po pitanju padanja legendarya, ono padne nekome ali većini slabo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4737 |
Guest
|
jel se isplati craftanje sad poslije ovog patcha? Ima netko da se bavi sa tim? |
![]() |
![]() |
#4738 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Meni pada redovito, i to minimalno 2 dnevno bez obzira koliko igram, nekad u 15min padnu dva komada a nekad u 4 sata padnu dva, naravno Normal mp10, trenutno sam dosao s Monkom i DH na ACT III a s ostale 3 klase zavrsavam ACT II po zadnji put. Uglavnom napeto je do boli. Tesko i napeto. To volim. ![]()
![]() |
![]() |
#4739 | |
DD9512
|
Citiraj:
EDIT: kako smo se sinoć obrukali u mašini.. Coop 4, 1nema dpsa i ne zna, ovaj drugi samo nema dpsa. Kolega sa WDom i ja sa barbikom. Užas živi.. Uglavnom, propao portal.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 29.10.2012. u 12:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|