|
![]() |
#4681 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Lol. Jučer jedan legendary u sat vremena igranja, a danas jedan čak iskoristivi u sat i pol. Smiješno je da su mi pali identični braceri dva puta u dvije minute u chamber of souls (kako god se zvalo) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4682 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4683 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ma možete pričati kaj hoćete, ali ne rolaju se statsi samo na itemima, nego i na battlenet accountima svakog igrača. Pa zar je moguće da mi je za dobivanje prvog ključa (Act 1) trebalo 11 runova, 4 sa MP 2, 4 sa MP 3 i na trećem sa MP 5 sam uspio dobiti ključ??? U nekim od tih runova sam išao sa ekipom, jedan je dobio 3 ključa zaredom, i onda je odustao jer je rekao da ide na Act 2 po idući ključ ![]() Da ne govorim da nakon 2 legendarya (beskorisna) koje sam dobio pred koji tjedan u pola sata igranja više apsolutno ništa mi nije palo. Samo čekam još da mi vendor u gradu počne odbijati iteme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4684 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
a ja pak imam kontra situaciju.. ![]() ja sam skupio samo 1 (jedan) key ,i to na act 2.. ili MP3 ili MP5 (sa 5NV) nikako da dobijem već par dana... odradim 4-5 runova i kad ne padne ,idem na drugi act. valjda će me potrefiti jednom ![]() dok mi je prosjek legendarya : 1-2 po danu ![]() a igra se ukupno 3-4 h dnevno... nemam nikakav mf gear ,jedino 25% od gema u helmu i 18lvl paragon.
![]() |
![]() |
#4685 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Meni jucer u 2 sata igranja palo 5 lega... ![]() Inace nikad prije toliko pa sam isao pogledat na kojem sam serveru igrao...089 pa ako nekom to nesto znaci i ako to neko prati.Probat cu jos jednom otic na isti server da vidim jel ce bit darezljiv kao sto je bio jucer... ![]() P.S.Legendary koje sam dobio i nisu nesto ali vesele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4689 |
Registered User
|
Hvala na dobrodoslici... ![]() Poslao bi ja slike samo kad bi znao kako se to radi...kad stisnem printscreen kopira mi sliku desktopa. Sto se tice servera pogledaj na: http://www.diablofans.com/topic/6986...gendary-drops/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4691 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Odavno prestao igrati...ubilo me farmanje..možda nakon ovog novog patcha opet krenem malo
![]() |
#4692 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() evo nadam se da sam uspio http://www.pohrani.com/?2H/SU/13zexx...iablo-item.png |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Kad se pritisne print screen tamo se automatski spremaju skrinšotovi.
![]() |
![]() |
#4694 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
S čim mi je najboljee snimati,a da ne zauzmee po 10-20gb na hardu za par minuta
![]() |
#4695 |
Banned
|
da vas pitam jedno off topic tipanje, ima li još koji besplatni program za pohranjivanje slika screen shootsa itd, jer fraps sam skinuo al mi ne da jer mi piše da moram uplatit neke pare. e i ako može objašnjenje, kako se ovako ko vi formatira te slike i onda prikelji ovdje? može i na pp netko tko ima volje odgovorit, da ne davimo ovdje temu. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
stisneš printscreen na tipkovnici i diablo ti automatski napravit folder u my documents s tvojim screenshotima. Obradiš sliku u paintu. Izrežeš i zaljepiš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4697 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Zar nije to oruzje poprilicno iritantno za barbariana zbog izuzetno visoke sanse za fear proc? Ja sam ih vidjao zaista povoljnih na AH, ali uvijek sam izbjegavao to oruzje bas zbog visokog fear proca. Imao sam jednom neki helm koji je imao fear proc (doduse nekih 1-2%) i strasno me iritiralo kad mlatim moba i onda zbog proca on negdje otrci. Ja igram S&B "tanking" tip, a ne DW, pa je mozda kod vas WW warriora drugacije, ali meni je upravo taj visoki Fear proc bio razlog da bjezim od tog weapona. Da je freeze ili slow ili takvo nesto bilo bi to savrseno oruzje. Pa me onako cisto zanima iskustvo iz "prve ruke" kako je to.
![]() |
![]() |
#4698 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja isto furam echo na barbu i dosta puta me spasio fear proc od smrti ali istina je da malo ima prevelik postotak da proca fear.ja ga koristim iskljucivo jer daje velik bonus na ias
![]() |
#4701 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4702 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Ma vidio da koristis DW, pa automatski zabrijao da si WW. Nisam niti obratio paznju na skill bar na screenshotu ![]() BTW, meni zadnjih par dana na MD5 i sa 5NV stalno pada smece. Mislim da sa svim dodjem oko 400% MF i zaista mi je cudno kako su itemi tako losi. Zutih doduse pada tona, ali nisu za nista osim vendora. Prvih par dana nakon patch dropovi su bili sasvim fini i cijelo vrijeme zivim u nadi da ce neki dobri Depth Diggersi pasti, ali stalno smece na smecu ![]()
![]() |
#4703 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja igram sa preko 450 pa opet pada drek. Na legedaryje se necu bunit jer sam dobio nedavno helm koji mi je bas trebao) i solidan fist i tomu ostalog smeca, medu ostalim i dva Echoing Furya jedan je prodan. Dobar zuti item nisam dobio od patcha. Sad cekam cizme, ice nesto ili kak se vec zovu. Te su jedine kaj bi mi pasale.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4705 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Složio Hellfire ring jučer. A bože koje smeće retardirano od prstena, toliko sam ljut bio da sam ga rastavio iste sekunde! 170str 10% more gold i 15all resistances. Tri dana farmanja za esence i fucking konjsko kopito... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4706 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
A ta maska mi je pala jučer dok sam bio s frendom u coopu, ono sporo farmanje (užasno me frendovi usporavaju al nema veze ![]() ![]() ![]() Išo danas iz zezancije malo sa svojim WD-om koji je lvl 29 sad, MP 7 i presmiješno kojom brzinom zasad raste xp ![]() ![]() Pao i leg odma ![]() ![]() Moram priznat da je fora lvlat likove sad nekak ![]() Btw JozicA, ak imaš neki dobar leg za WD ili sa intom oko lvl 25-30 i hoćeš se đorat za ovo, javi se slobodno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4707 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jel jos netko ima sljedeci problem s patchom 1.0.5A ? Naime, svaki put kad odem van iz igre i ponovo udjem vrati mi postavke/settings na default. Kao da ne zapamti sto odaberem. Evo isprobao jedno desetak puta. Nekontam jel to samo do mene ili je mozda univerzalni problem ?
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 26.10.2012. u 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 |
Banned
|
legendary po meni i nisu nešto, rare su najbolji itemi. na mojim likovima, sve što valja je rare, tu i tamo koji plavi i za sad ne nosim ni jedan legendary jer su ovi što su mi pali bili drek čisti. neke stinky hlače dobio za demon huntera, i prste koji nije vrijedio ama baš ništa. ne treba bit zaluđen tim legendaryima, treba bit zadovoljan ako si lika opremiš kvalitetno dal će to bit plavi magic ili žuti rare, ili smeđi legendary stvarno nebitno. ja samo pratim statse, dakle da mi je što veći dexterity streight vitality inteligence, ostalo me ne zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4709 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pa evo sam na Act 4 sa MP10, rareova ko govana, legy il set ni za vidit. A komedija je jer sam na nmare (mp10) sa kolegom dropao 5-6 legendarya da je lik htio ragequitat al svi smece. Sad sa NV5 i MP10 cekam da se sta popravi. Em sam happy ko malo prase kad sam otkrio trik za previewat statse sa opremom iz AH. Jer sam se zajebao dosta puta, sve ko super oprema a kad kupis vidis da je 2-3k lifea ili dmga manje. Pitam se kako ce bit inferno na MP10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4710 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
zamisli kombinaciju Reflect Damage Extra Health Mortar, i s njima natezanje nekih 15 minuta. I onda ti padne kombinacija bijelih i plavih ![]() Usput, kakav trik?
![]() |
![]() |
|
|