Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.10.2012., 22:49   #4681
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Lol. Jučer jedan legendary u sat vremena igranja, a danas jedan čak iskoristivi u sat i pol. Smiješno je da su mi pali identični braceri dva puta u dvije minute u chamber of souls (kako god se zvalo) .
Staro 25.10.2012., 05:58   #4682
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor fler Pregled postova
Naravno da ima smisla, veći MP ti garantira veću vjerojatnost da padne ključ - MP1 10%, pa sve do MP10 100%.
Stavi 5 ili 6, solidne su šanse a relativno brzo dođeš do wardena pa nije problem ponoviti.

Alternativno, pridruži se nekoj ekipi - (hint: npr. meni i klemu) - pa ćemo skupa; imam sad kod sebe 2 mašine.
Uoravo ja sam dobio 2 keya na Mp1
Staro 25.10.2012., 09:10   #4683
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ma možete pričati kaj hoćete, ali ne rolaju se statsi samo na itemima, nego i na battlenet accountima svakog igrača. Pa zar je moguće da mi je za dobivanje prvog ključa (Act 1) trebalo 11 runova, 4 sa MP 2, 4 sa MP 3 i na trećem sa MP 5 sam uspio dobiti ključ??? U nekim od tih runova sam išao sa ekipom, jedan je dobio 3 ključa zaredom, i onda je odustao jer je rekao da ide na Act 2 po idući ključ
Da ne govorim da nakon 2 legendarya (beskorisna) koje sam dobio pred koji tjedan u pola sata igranja više apsolutno ništa mi nije palo. Samo čekam još da mi vendor u gradu počne odbijati iteme
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2012., 09:17   #4684
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor mahoona Pregled postova
Ma možete pričati kaj hoćete, ali ne rolaju se statsi samo na itemima, nego i na battlenet accountima svakog igrača. Pa zar je moguće da mi je za dobivanje prvog ključa (Act 1) trebalo 11 runova, 4 sa MP 2, 4 sa MP 3 i na trećem sa MP 5 sam uspio dobiti ključ??? U nekim od tih runova sam išao sa ekipom, jedan je dobio 3 ključa zaredom, i onda je odustao jer je rekao da ide na Act 2 po idući ključ
Da ne govorim da nakon 2 legendarya (beskorisna) koje sam dobio pred koji tjedan u pola sata igranja više apsolutno ništa mi nije palo. Samo čekam još da mi vendor u gradu počne odbijati iteme

a ja pak imam kontra situaciju..
ja sam skupio samo 1 (jedan) key ,i to na act 2.. ili MP3 ili MP5 (sa 5NV)
nikako da dobijem već par dana...
odradim 4-5 runova i kad ne padne ,idem na drugi act.
valjda će me potrefiti jednom

dok mi je prosjek legendarya : 1-2 po danu
a igra se ukupno 3-4 h dnevno...
nemam nikakav mf gear ,jedino 25% od gema u helmu i 18lvl paragon.
Staro 25.10.2012., 11:10   #4685
MasterG
Registered User

MasterG's Avatar

Datum registracije: Aug 2012
Meni jucer u 2 sata igranja palo 5 lega...
Inace nikad prije toliko pa sam isao pogledat na kojem sam serveru igrao...089 pa ako nekom to nesto znaci i ako to neko prati.Probat cu jos jednom otic na isti server da vidim jel ce bit darezljiv kao sto je bio jucer...

P.S.Legendary koje sam dobio i nisu nesto ali vesele.
MasterG je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2012., 12:40   #4686
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Dobro došao na forum.
Pohrani slike pa da vidimo šta si dobio.
Staro 25.10.2012., 17:51   #4687
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja sam danas igrao nekih pol sata da dodem na iduci level i dobio set belt. Problem je sto od njega vise stete, nego koristi.

MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2012., 18:40   #4688
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Kak vidite na kojem serveru igrate?
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2012., 21:00   #4689
MasterG
Registered User

MasterG's Avatar

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Dobro došao na forum.
Pohrani slike pa da vidimo šta si dobio.
Hvala na dobrodoslici...
Poslao bi ja slike samo kad bi znao kako se to radi...kad stisnem printscreen kopira mi sliku desktopa.

Sto se tice servera pogledaj na:
http://www.diablofans.com/topic/6986...gendary-drops/
Staro 25.10.2012., 21:02   #4690
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Skini MSI afreburner i nadi u opcijama tipku za SS ili skini FRAPS pa ista stvar ili neki treci program koji ima tu opciju.. Sve fino narihtas u postavkama, gdje koji format itd..
Staro 25.10.2012., 22:01   #4691
hrvoje_zg91
Registered User

hrvoje_zg91's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Odavno prestao igrati...ubilo me farmanje..možda nakon ovog novog patcha opet krenem malo
Staro 25.10.2012., 22:33   #4692
MasterG
Registered User

MasterG's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Skini MSI afreburner i nadi u opcijama tipku za SS ili skini FRAPS pa ista stvar ili neki treci program koji ima tu opciju.. Sve fino narihtas u postavkama, gdje koji format itd..
thanks...

evo nadam se da sam uspio

http://www.pohrani.com/?2H/SU/13zexx...iablo-item.png
Staro 25.10.2012., 22:35   #4693
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Ili samo otvori folder C:\Users\De5tr0yer\Documents\Diablo III\Screenshots

Kad se pritisne print screen tamo se automatski spremaju skrinšotovi.
Staro 25.10.2012., 22:36   #4694
hrvoje_zg91
Registered User

hrvoje_zg91's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
S čim mi je najboljee snimati,a da ne zauzmee po 10-20gb na hardu za par minuta
Staro 25.10.2012., 22:39   #4695
praskatonick
Banned
Moj komp

da vas pitam jedno off topic tipanje, ima li još koji besplatni program za pohranjivanje slika screen shootsa itd, jer fraps sam skinuo al mi ne da jer mi piše da moram uplatit neke pare. e i ako može objašnjenje, kako se ovako ko vi formatira te slike i onda prikelji ovdje? može i na pp netko tko ima volje odgovorit, da ne davimo ovdje temu. hvala.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2012., 22:52   #4696
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
da vas pitam jedno off topic tipanje, ima li još koji besplatni program za pohranjivanje slika screen shootsa itd, jer fraps sam skinuo al mi ne da jer mi piše da moram uplatit neke pare. e i ako može objašnjenje, kako se ovako ko vi formatira te slike i onda prikelji ovdje? može i na pp netko tko ima volje odgovorit, da ne davimo ovdje temu. hvala.

stisneš printscreen na tipkovnici i diablo ti automatski napravit folder u my documents s tvojim screenshotima. Obradiš sliku u paintu. Izrežeš i zaljepiš
klem je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 09:15   #4697
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Ja sam danas igrao nekih pol sata da dodem na iduci level i dobio set belt. Problem je sto od njega vise stete, nego koristi.

Koliko vidim na toj slici koristis Echoing Fury.
Zar nije to oruzje poprilicno iritantno za barbariana zbog izuzetno visoke sanse za fear proc?

Ja sam ih vidjao zaista povoljnih na AH, ali uvijek sam izbjegavao to oruzje bas zbog visokog fear proca. Imao sam jednom neki helm koji je imao fear proc (doduse nekih 1-2%) i strasno me iritiralo kad mlatim moba i onda zbog proca on negdje otrci.

Ja igram S&B "tanking" tip, a ne DW, pa je mozda kod vas WW warriora drugacije, ali meni je upravo taj visoki Fear proc bio razlog da bjezim od tog weapona. Da je freeze ili slow ili takvo nesto bilo bi to savrseno oruzje.

Pa me onako cisto zanima iskustvo iz "prve ruke" kako je to.
Staro 26.10.2012., 09:49   #4698
warlock25
Premium
Moj komp

warlock25's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Ja isto furam echo na barbu i dosta puta me spasio fear proc od smrti ali istina je da malo ima prevelik postotak da proca fear.ja ga koristim iskljucivo jer daje velik bonus na ias

warlock25 je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 10:51   #4699
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Aj konačno jedan dobar drop Četvrti set u tjedan, prvi solidan (osim Nat's bootsa).

picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 11:14   #4700
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Divno, nekima ne može nit leg ni set past drugima pada svako malo, odličan posao blizard, ************ter

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 11:32   #4701
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
Koliko vidim na toj slici koristis Echoing Fury.
Zar nije to oruzje poprilicno iritantno za barbariana zbog izuzetno visoke sanse za fear proc?

Ja sam ih vidjao zaista povoljnih na AH, ali uvijek sam izbjegavao to oruzje bas zbog visokog fear proca. Imao sam jednom neki helm koji je imao fear proc (doduse nekih 1-2%) i strasno me iritiralo kad mlatim moba i onda zbog proca on negdje otrci.

Ja igram S&B "tanking" tip, a ne DW, pa je mozda kod vas WW warriora drugacije, ali meni je upravo taj visoki Fear proc bio razlog da bjezim od tog weapona. Da je freeze ili slow ili takvo nesto bilo bi to savrseno oruzje.

Pa me onako cisto zanima iskustvo iz "prve ruke" kako je to.
Moj barba je vise tenk nego bilo sta drugo, ww siguno ne. To oruzje je gore zato jer ima dobar DPS i cito da mi malo razbije monotoniju posto mi malo toga moze nesto a s druge strane jos uvijek imaju tone zivota pa ih treba mlatit.
Staro 26.10.2012., 11:53   #4702
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Ma vidio da koristis DW, pa automatski zabrijao da si WW.
Nisam niti obratio paznju na skill bar na screenshotu

BTW, meni zadnjih par dana na MD5 i sa 5NV stalno pada smece.
Mislim da sa svim dodjem oko 400% MF i zaista mi je cudno kako su itemi tako losi. Zutih doduse pada tona, ali nisu za nista osim vendora.

Prvih par dana nakon patch dropovi su bili sasvim fini i cijelo vrijeme zivim u nadi da ce neki dobri Depth Diggersi pasti, ali stalno smece na smecu
Staro 26.10.2012., 12:28   #4703
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ja igram sa preko 450 pa opet pada drek. Na legedaryje se necu bunit jer sam dobio nedavno helm koji mi je bas trebao) i solidan fist i tomu ostalog smeca, medu ostalim i dva Echoing Furya jedan je prodan. Dobar zuti item nisam dobio od patcha. Sad cekam cizme, ice nesto ili kak se vec zovu. Te su jedine kaj bi mi pasale..
Staro 26.10.2012., 13:28   #4704
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ice climbersi bi svakom pasali
Staro 26.10.2012., 13:39   #4705
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Složio Hellfire ring jučer. A bože koje smeće retardirano od prstena, toliko sam ljut bio da sam ga rastavio iste sekunde! 170str 10% more gold i 15all resistances.

Tri dana farmanja za esence i fucking konjsko kopito...
Hrwoye je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 13:54   #4706
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Divno, nekima ne može nit leg ni set past drugima pada svako malo, odličan posao blizard, ************ter
A šta reć :/ Ja farmam sa MF ugl oko 400, neznam kako vi. Ali možda još bitnije od MF-a je efikasnost, odnosno kolko se toga može pobit u što kraćem roku.. zato ja uzmem niži MP pa letim kroz mapu..

A ta maska mi je pala jučer dok sam bio s frendom u coopu, ono sporo farmanje (užasno me frendovi usporavaju al nema veze ) i padne iz nekog packa kaj je najbolje padne njemu nakon 10 min ista samo bez crita nažalost :/ To je njemu bio prvi set ikada a ima valjda više sati neg ja jadan.

Išo danas iz zezancije malo sa svojim WD-om koji je lvl 29 sad, MP 7 i presmiješno kojom brzinom zasad raste xp ono ubijem kripa i vidim kak mi skoči xp za petinu polja

Pao i leg odma

Moram priznat da je fora lvlat likove sad nekak Ono veseliš se svakom upgrejdu hehe. pala mi dobra žuta maska i čizmice (nažalost bez mov speeda).

Btw JozicA, ak imaš neki dobar leg za WD ili sa intom oko lvl 25-30 i hoćeš se đorat za ovo, javi se slobodno
picajzlaaa je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 15:58   #4707
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Btw JozicA, ak imaš neki dobar leg za WD ili sa intom oko lvl 25-30 i hoćeš se đorat za ovo, javi se slobodno
Nemam ti ja nist tako jako, jos farmam Act II na Normalu mp10, fali mi opreme, maksimalno lvl 19 sam dobio ali jako lose tj. sve slabije na AH stavim, evo nakupio 10M golda vec sto od farmanja sto od AH, a ovaj vikend idem jos jedan krug s svih 5 klasa tj. ACT II proci od pocetka do kraja pa ocekujem nest pametno, tj. nadam se.

Jel jos netko ima sljedeci problem s patchom 1.0.5A ? Naime, svaki put kad odem van iz igre i ponovo udjem vrati mi postavke/settings na default. Kao da ne zapamti sto odaberem. Evo isprobao jedno desetak puta. Nekontam jel to samo do mene ili je mozda univerzalni problem ?

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 26.10.2012. u 21:47.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 21:46   #4708
praskatonick
Banned
Moj komp

legendary po meni i nisu nešto, rare su najbolji itemi. na mojim likovima, sve što valja je rare, tu i tamo koji plavi i za sad ne nosim ni jedan legendary jer su ovi što su mi pali bili drek čisti. neke stinky hlače dobio za demon huntera, i prste koji nije vrijedio ama baš ništa. ne treba bit zaluđen tim legendaryima, treba bit zadovoljan ako si lika opremiš kvalitetno dal će to bit plavi magic ili žuti rare, ili smeđi legendary stvarno nebitno. ja samo pratim statse, dakle da mi je što veći dexterity streight vitality inteligence, ostalo me ne zanima.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 21:57   #4709
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pa evo sam na Act 4 sa MP10, rareova ko govana, legy il set ni za vidit. A komedija je jer sam na nmare (mp10) sa kolegom dropao 5-6 legendarya da je lik htio ragequitat al svi smece.
Sad sa NV5 i MP10 cekam da se sta popravi.
Em sam happy ko malo prase kad sam otkrio trik za previewat statse sa opremom iz AH. Jer sam se zajebao dosta puta, sve ko super oprema a kad kupis vidis da je 2-3k lifea ili dmga manje.

Pitam se kako ce bit inferno na MP10

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2012., 22:08   #4710
fler
These go to 11
Moj komp

fler's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Em sam happy ko malo prase kad sam otkrio trik za previewat statse sa opremom iz AH. Jer sam se zajebao dosta puta, sve ko super oprema a kad kupis vidis da je 2-3k lifea ili dmga manje.

Pitam se kako ce bit inferno na MP10
Pa, nije toliko teško koliko bi bilo za očekivati - ali traje, i traje, i traje ..
zamisli kombinaciju Reflect Damage Extra Health Mortar, i s njima natezanje nekih 15 minuta. I onda ti padne kombinacija bijelih i plavih

Usput, kakav trik?

fler je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno