Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.10.2012., 20:18   #27571
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
E Sile, Sile. Na kremšnite se ide kod Žganjera u slastičarnu "U prolazu". Tam su vam najbolje kremšnite i obavezno u ovo doba kestin pire.

Vidim da ste bili na Starom gradu i spustili se dolje na Vugrinščak, pokraju puta ide potok Gradna. Baš je bil lijepi dan danas, milina.

Da, bil sam to ja. Mater kak mi se prednja guma Geax Saguaro danas ispraznila u Grdanjcima, nisam imao mlijeka u njoj i samo mi je pustila. A zadnja je držala dobro. Ipak sam ih promijenil sad i stavil si gore Race King s kojim se Rižopekač naslikava po forumu.

Tražim neku malu pumpu da me više ne iznenadi ovakav defekt. Ima ko kakvu preporuku?
salvarez je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2012., 20:19   #27572
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Hheheh, Destro doci ce neka egzotika za tebe
JackZg je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2012., 20:23   #27573
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor JackZg Pregled postova
Hheheh, Destro doci ce neka egzotika za tebe
Nikad ne znaš, nažalost je stvar da ako ostanem raditi uz faks ću viđati sve vas još manje... Zbog toga mi stvarno fulka možda neće trebati.

No, ono čemu sad težim (što će i biti osim ako ne uleti neka odlična prilika) je malo ispipavanje terena bez suspenzije i bez spda bar do ljeta, čisto da unesem male korekcije u kretnje na bajku jer sam skužio da imam "praznog hoda" na fulki što se može eliminirati.

Evo danas skužio da noge ne držim na pedalama kako treba pa sam u početku par puta ostao bez pedale pod lijevom nogom
Staro 21.10.2012., 20:49   #27574
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
E Sile, Sile. Na kremšnite se ide kod Žganjera u slastičarnu "U prolazu". Tam su vam najbolje kremšnite i obavezno u ovo doba kestin pire.

Vidim da ste bili na Starom gradu i spustili se dolje na Vugrinščak, pokraju puta ide potok Gradna. Baš je bil lijepi dan danas, milina.

Da, bil sam to ja. Mater kak mi se prednja guma Geax Saguaro danas ispraznila u Grdanjcima, nisam imao mlijeka u njoj i samo mi je pustila. A zadnja je držala dobro. Ipak sam ih promijenil sad i stavil si gore Race King s kojim se Rižopekač naslikava po forumu.

Tražim neku malu pumpu da me više ne iznenadi ovakav defekt. Ima ko kakvu preporuku?

Probat ćemo, jednom sam išao eksperimentirat naslijepo pa sam dobio neko sranje, otad samo u Livadić.
I meni bi super došla neka pumpa bolja od ove koju imam, a da je što manjih dimenzija. Cuks ima odličnu ali mi je prevelika.
Staro 21.10.2012., 21:50   #27575
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
pes, ja sam ti danas spopigal felgu dok sam se pelo na worksu i zato ti je guma spustila...

riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2012., 21:50   #27576
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ruku na srce, ti mjeriš kolko ti je rama mala po tome dal ti volan zapinje na noge kad skrećeš na njemu
Je da, bas po tome mjerim.
Obojica ste si sklopili bajkove za mladje buraze i sad nas tu farbas kak je HT celicnjak bolji od fullke, mda.

Vjeruj mi znam zasto sam spomenuo koljena, idi sa mnom na Strmopec, pa ces i ti saznati. Pozeljno je da budes ukopcan, pa stavi spd pedale na bajk

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 21.10.2012. u 21:57.
Nik je online   Reply With Quote
Staro 21.10.2012., 22:33   #27577
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Najbolje je ono što imaš trenutno, tak je to

Strmopeć mi je rak rana, a prek tjedna teško da ću stići. Da mi je bliže onda da, ovako me mrak hvata
Staro 21.10.2012., 23:00   #27578
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
pfff....
sad bi i vi htjeli biti čvrsti... ali...
mlohavi ste međ' nogama

šalim se, da ne bi bilo
boli me guč za fs ili ht... bilo je zakon spustiti se
u 15:11 smo još laganica bili u lugarnici, pa pedala do staze i gas dolje...
uz laganicu nakon spusta, na trgu smo bili u 16:00
lijepa vožnja !
jedva čekam da prikupim svega i svačega za 1*9, da vas mogu derati (pošteno) i uz brdo

EDIT:
evo, prenosim jednu... dobru vijest !
živi i čitavi bili pa dočekali !!!
http://danas.net.hr/hrvatska/zicara-...estoran-garazu
na kraju će biti, pa će biti pljuska... ne biciklima u/na(...) gondole

Zadnje izmijenjeno od: Željac. 21.10.2012. u 23:16.
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2012., 23:46   #27579
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Par slika od danas sa Halić brega, Ivanščica

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

Od akcije nema nista, nije mi se dalo hvatat s mobitelom jer presporo okida. Uglavnom, bilo je zanimljivo pogledati
Staro 22.10.2012., 09:02   #27580
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Trazim zrtvu za odpedalirati u brezice samnom, treba mi netko dari povrata poreza. ako bi netko isao autom, tim bolje. ima li zainteresiranih? Ponedjeljak 29.10.

na PM molim vas, nisam doma, pa nemogu pratit forum bas.

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 09:24   #27581
dario12
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
pfff....
sad bi i vi htjeli biti čvrsti... ali...
mlohavi ste međ' nogama

šalim se, da ne bi bilo
boli me guč za fs ili ht... bilo je zakon spustiti se
u 15:11 smo još laganica bili u lugarnici, pa pedala do staze i gas dolje...
uz laganicu nakon spusta, na trgu smo bili u 16:00
lijepa vožnja !
jedva čekam da prikupim svega i svačega za 1*9, da vas mogu derati (pošteno) i uz brdo

EDIT:
evo, prenosim jednu... dobru vijest !
živi i čitavi bili pa dočekali !!!
http://danas.net.hr/hrvatska/zicara-...estoran-garazu
na kraju će biti, pa će biti pljuska... ne biciklima u/na(...) gondole

Ovo je naravno super stvar ali kad već idu u taj projekt rebali bi napraviti kabine da se bicikli mogu sa strane zakvačiti. To ne košta puno (ok, trebalo bi studiju napraviti) ali bi definitivno imalo dodanu vrijednost.
dario12 je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 09:44   #27582
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

To sam im (zetu) pisao za njihove linije mihaljevac- tomislavac, za nosace biciklova i skija za autobuse pa svejedno nista ne trzaju.
Boli njih kita. Dici lovu iz fonda, napraviti zbrda zdola i to je to.
Staro 22.10.2012., 10:25   #27583
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Cim nema niti jedne biciklisticke staze na Sljemenu onda nemojte ocekivati da ce napraviti nosace za bicikle na busevima, zicari, kojecemu.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 10:31   #27584
dario12
Registered User

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
To sam im (zetu) pisao za njihove linije mihaljevac- tomislavac, za nosace biciklova i skija za autobuse pa svejedno nista ne trzaju.
Boli njih kita. Dici lovu iz fonda, napraviti zbrda zdola i to je to.
To se ne piše ZET-u već Holdingu ili direktno gradonačelniku. Ali opet, to treba napraviti na malo drugačiji, bolji ili formalniji način. Neku vrstu pravog dopisa sa argumentima itd....Nema ništa od običnog dopisa tipa treba nam to jer mislimo da je to dobro. Ako ih nekako uvjerimo da bi gradnjom biciklističkih staza grad Zg profitirao (zbog razno raznih stvari) onda mislim da bi i moglo proči. Na kraju krajeva, vjerujte mi da ni EU fondovi se ne odobravaju samo tako. Trebaš imati neku profitability studiju/elaborat. Biciklističke staze donose više turista, bajkera, događanja, prvenstva, sponzora, itd......a sve to donosi više novaca.
Staro 22.10.2012., 10:42   #27585
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
evo i mene..super je bila jucer voznja..od psunja se nisam malo brze spusto...u jednom trenutku prikraju staze osjeco sam se i previse opusteno...stvarno steta bi bilo ostat doma iako sam se jedva nagovorio da idem...a da imamo zicaru to bi bio vrh vrhova-top topova..taman si za 3-4god dok nenaprave skupim za neku mrcinu od 200hoda...hahaha..
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 11:23   #27586
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Ja sam solo isao u subotu gore jer mi se je zurilo doma.

Isao sam preko lonjscine i dodjem taman na spajanje sa Leustekom i naidjem na jedno 200 studenata.

I lagano se vozim i kak ih je bilo more sidjem sa bajka da se popnem na onu uzbrdicu i krenem dalje vozit i skuzim da mi je zadnja guma zbusena. Poludio sam da sam htio bacit bajk na doljnju stazu

I taman zamijenim gumu i napumpam ju i skidam nastavak za auto ventil i odsrafim si jezgru ventila i poludim drugi put

Slozim to i krenem gore i vec tam od prvih klupica sretnem ekipu koja umire, bilo ih je po cijeloj stazi do Lugarnice.

Dodjem gore, a kada tamo hrpa ljudi, lagano na cestu i do Puntijarke na strudlu pa na 18cu.
Tam sreo Crocusa sa ekipom i krenuli zajedno po 18ci (krenuli od pipe) i negdje sam fulo skretanje desno pa smo malo vise produzili pa smo pikali pravu stranu da se vrnemo na pravi put.
Dosli do njivica i tam osli na pilanu.

Pilana mi je nakon pohorja postala bas OK staza, ono korijenje vise niti ne dozivljavam

Uglavnom vrijeme je bilo idealno za voznju.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 11:26   #27587
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Cim nema niti jedne biciklisticke staze na Sljemenu onda nemojte ocekivati da ce napraviti nosace za bicikle na busevima, zicari, kojecemu.
i imaš zatvoreni krug jer ovi čekaju staze, a drugi čekaju prvi prijevoz... klasika hrvatska.. nitko ne kreće od sebe, niti itko kreće prvi nego čekaju da se nešto pokrene iz vedra neba... ili da dođu slovenci/austrijanci (dodaj po želji) i da "nam naprave"...

Citiraj:
Autor dario12 Pregled postova
To se ne piše ZET-u već Holdingu ili direktno gradonačelniku. Ali opet, to treba napraviti na malo drugačiji, bolji ili formalniji način. Neku vrstu pravog dopisa sa argumentima itd....Nema ništa od običnog dopisa tipa treba nam to jer mislimo da je to dobro. Ako ih nekako uvjerimo da bi gradnjom biciklističkih staza grad Zg profitirao (zbog razno raznih stvari) onda mislim da bi i moglo proči. Na kraju krajeva, vjerujte mi da ni EU fondovi se ne odobravaju samo tako. Trebaš imati neku profitability studiju/elaborat. Biciklističke staze donose više turista, bajkera, događanja, prvenstva, sponzora, itd......a sve to donosi više novaca.
imaju zatrpane inboxe i ne dostavlja poruku.
kao što sam rekao, ja sam bar probao. A da sam napisao " e brate, trebaju nam nosači jer su dobri."- nisam ! odgovor sam dobio u roku 10 minuta.
ako treba napraviti bolji pristup, studiju i štogod... napravi, pa kritiziraj sebe i sve ostale.
nisu ni oni blentavi da ne mogu povezati dva sa dva, nego je njima i ovako preeedobro i za nula love izvlače bogatstva i dokle god ostane njima tako, ostat će i nama ovako.

i ja čekam peru da ošiša svoj dio živice da ja mogu pošišati svoj. on čeka mene, a živica raste iz dana u dan i iz dana u dan je situacija gora.
e, ja ne čekam, niti pitam.

Staro 22.10.2012., 11:46   #27588
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

E da,

Ponovo sam naletio na jazavca kaj se spusta Leustekom od klupica dole
JAZAVAC vozi Specialized stumpjumper bijelo-sivi iz 2011, olakotna okolnost je ta kaj je malo usporio i pozdravio.
Staro 22.10.2012., 11:55   #27589
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Na Medvednici (park prirode) nece najvjerojatnije nitko ziv napraviti nikakve bajk staze i/ili bike park jer to glavonje nece dozvoliti, a kad bi i dozvolili gomila planinara i ostalih nebiciklista bi se ziher pobunila.

Snowboarderi dugi niz godina pokusavaju napraviti nekakav park na Panjevini (to je ona livada ispod vidikovca, odnosno stara i zapustena skijaska staza) i nema teorije da dobiju dozvolu i nisu se milimetra pomaknuli s mjesta.

I ovako imamo problema jer se raznorazni specijalci spustaju gdje ne treba, i kad ne treba...sad su dva klinca na peveciklima i v-breaku isla nizbrdo po valjda najvecoj guzvi unazad 2 godine, i klinac je skoro pokupio grupu studenata jer se na srot biciklu nije mogao zaustaviti. Naravno, kacige nemaju, pameti isto.
Nik je online   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 12:11   #27590
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Takve bi trebalo naterat da se popnu gore ponovo i spuste po nekoj drugoj stazi
Staro 22.10.2012., 12:12   #27591
crocus
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Btw samo da nadodam da na 57ici od onda tri drvena kikera, netko je srusio srednji pa se nemojte zaletavat.
Inace na temu staza na Sljemenu nedavno sam cuo od jedne cure koja radi u (nisam siguran tocno) ali mislim da se radi o gradskom uredu za planiranje da su neki ludjaci koji se spustaju sa biciklima niz Sljeme trazili da se neka od planinarskih staza prenamijeni u biciklisticku. I oni su naravno ostali u soku kada su procitali takav nevjerojatan zahtjev. Tako da dok god ekipa koja radi na takvim mjestima, a i opcenito sira javnost ima misljenje da smo ludjaci koji jure nizbrdo nista se nece dogoditi po tom pitanju.
Nedavno sam pogledao video o izgradnji biciklistickih staza i ostao sam paf kada sam vidio na koji nacin se u svijetu pristupa tom zadatku.
crocus je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 13:54   #27592
dario12
Registered User

Evo treći put pokušavam poslati post.

@Željac - ne grizi bezveze jer ti nitko nije rekao da si išta krivo napravio a pogotovo te nitko, u ovom slučaju ja ne kritiziram. Ja sam samo rekao da smatram (što ne znači da je točno) da bi im za tako nešto trebalo pristupiti drukčije na način da im treba podrobnije iznijeti cijelu studiju za "bike park". To uključuje; Master Plan, cijeli elaborat iliti case study, SWOT analizu, itd.... NA žalost mi nismo plačeni za to pa im i nećemo izrađivati dokumentaciju a niti smo investitori. Morat ćemo se ipak uzdati da postoji neki domaći ili strani investitor koji prepoznaje potencijal "bike parka" na Sljemenu.

OK?
Staro 22.10.2012., 14:47   #27593
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
E da,

Ponovo sam naletio na jazavca kaj se spusta Leustekom od klupica dole
JAZAVAC vozi Specialized stumpjumper bijelo-sivi iz 2011, olakotna okolnost je ta kaj je malo usporio i pozdravio.
Bijelo crni Camber
Edit: a tu dvojicu Nik sam upozorio i bili su izrazito drski, nisam smio nista poduzimat jer sam sljakao

Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 22.10.2012. u 14:54.
JackZg je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 15:11   #27594
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Opet lanac moram da menjam, iako ovo ide i bez lanca.
Irvin je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2012., 15:24   #27595
dario12
Registered User

Jeli vrijede štitnici od Lazard Skins-a? 370kn (za noge).
Staro 22.10.2012., 15:26   #27596
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 22.10.2012. u 16:42.
Staro 22.10.2012., 16:53   #27597
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Od ovih bailova mi je ovaj Kyle Marshala najjaci, kako je sjeba kolo vrhunski. Evo i video:
http://www.pinkbike.com/video/91552/
Staro 22.10.2012., 16:54   #27598
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor Irvin Pregled postova
Opet lanac moram da menjam, iako ovo ide i bez lanca.
To je rješenje problema za predugačak wheelbase.
Staro 22.10.2012., 18:21   #27599
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor dario12 Pregled postova
Jeli vrijede štitnici od Lazard Skins-a? 370kn (za noge).
Vrijede, čak dapače.

http://www.pinkbike.com/photo/3720946/
Gledajte ovom prvom liku GoPro iz 2009
Staro 22.10.2012., 20:42   #27600
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Kako ga lik dorbi po korijenju i kanalima

Odgovori