|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Sa kojim programom da otvorim dbx fajlu?
Želim otvoriti fajlu inbox.dbx ili outbox.dbx. Sa kojim programom da je otvorim a da to nije outlook express naravno. Probao sam sa Accesom i sa Excelom ali ne može. Ako netko zna neka mi napiše Thanks svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Mozzila Thunderbird ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Mozzila Thunderbird nema veze sa tim
Citiraj:
Dakle ponoviti ću još jedanput: Kliknemo desnim klikom na fajlu Inbox.dbx i damo open with, otvori se prozor u kojem nam se nude neki programi ili da sami izbrowsamo neki program kojim će se otvoriti ta fajla. Dakle ako netko zna sa kojim programom da otvorim *.dbx fajlu neka javi. Vidim da je dosta ljudi pogledalo post ali nitko nezna odgovor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Trebaju mi podaci iz Deleted Items.dbx
Citiraj:
Frend si je zabunom Emptao Deleted Items, kasnije se sjetio da su mu tamo bili neki mailovi sa nekim podacima (ugovori,cjene itd), a koliko je trampav ne radi backup Outlook Expressa i sada koš mu je prazan, a kad pogledaš fajlu na disku u Document and Settings\User\Local Setings\Identities\..... Deleted Items.dbx ona je velika cca 20 MB. Za pretpostaviti je da kad bi se je uspjelo otvoriti da bi se došlo i do nekih podataka. Mislim da kad damo Empty da on očisti koš ali u fajli Deleted Items.dbx i dalje čuva sve živo, jer čemu onda tako velika fajla od 20 MB, kad smo dali Empty, valjda bi to trebalo biti par sto kila i niš više. Eto tu leži problem, i ja sam je pokušao otvoriti sa Accesom, kao ono ići će bez problema, ali Acces kao ni ostalo društvo ne kuži format. Pozdrav i javite ako vam što padne na pamet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Plugin za Total Commander: http://www.totalcmd.net/plugring/dbx.html
![]() |
#9 | |
JDM