Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.05.2005., 22:27   #1
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
DivX/XviD -> DVD

Molim neku dobru dušu da mi objasni kako mogu film u DivX/XviD formatu s titlovima snimit na DVD, ali ne da se prijevod zalijepi na sliku nego da bude u odvojenoj datoteci kao na orig. DVD-ovima. Pokušao sam nešto sam pomoću DVDMaestra, al mi ne ide. Ne znam kako dobit M2V i MP2 datoteke iz jednog AVI-ja. Puno hvala svima na pomoći. Srdačan pozdrav!
domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2005., 22:44   #2
ertuzio
Premium

ertuzio's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Gle ako znas engleski onda odi na http://www.doom9.org mislim da ces pronaci sto ti treba!
Oglas

Oglas
Staro 16.05.2005., 22:56   #3
ertuzio
Premium

ertuzio's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
http://livada.pondi.hr/index1.htm

i odes na tutorials!

Ova stranica je na hrvatskom!
Staro 17.05.2005., 07:49   #4
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: DivX/XviD -> DVD

Citiraj:
Originally posted by domy_os
Molim neku dobru dušu da mi objasni kako mogu film u DivX/XviD formatu s titlovima snimit na DVD, ali ne da se prijevod zalijepi na sliku nego da bude u odvojenoj datoteci kao na orig. DVD-ovima. Pokušao sam nešto sam pomoću DVDMaestra, al mi ne ide. Ne znam kako dobit M2V i MP2 datoteke iz jednog AVI-ja. Puno hvala svima na pomoći. Srdačan pozdrav!
Dakle AFAIK: jednom sam to radio pa nemoj ovo uzet za 100%, ali mislim da to sa DVDom nemozes napraviti. Kod DVD VIdeo formata subtitlovi su jedan stream kako sto su i video i audio i integriran je unutar .VOB fajlova.

Inace m2v i mp2 iz avija mozes napraviti pomocu TMPGENC+ programa, tj. mislim bilo kojeg mpeg2 encodera.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno