|
![]() |
#2341 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: poltergeist. 19.09.2012. u 15:03. |
![]() |
![]() |
#2343 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
još kad bi Android izvedba bila bolja kao na iOS-u istina sgs3 bi bio dobar mob što i je AL SAMO HARDVERSKI dok android ne dođe na razinu iOS-a. |
![]() |
![]() |
#2344 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2346 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Reviewi: CNET - "Finally, the iPhone we've always wanted." Engadget - "This is the one you've been waiting for." Daring Fireball - "The iPhone 5 is really nice." TechCrunch - "With iPhone 5, Apple Has Chiseled The Smartphone To Near Perfection" iOS 6 stiže danas u 19:00. |
![]() |
![]() |
#2347 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Malo promjene teme i povratak na iphone 3g ![]() Slomio mi se ekran (digitizer), zamijenio ga sa jeftinim ebayovskim i imam problem: U nekim aplikacijama ne radi donjih cca 5mm ekrana (tipa space kad pišem poruku). Bilo bi ok da ne radi i u drugim aplikacijama ali ovako sam zbunjen. I prije ovog sam imao taj s ebaya (jebiga volim lomit ekrane ![]() Help ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 19.09.2012. u 18:06. |
|
![]() |
![]() |
#2349 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2350 |
Premium
|
Cult of Mac - Americans Have Spent An Estimated $5.9 Billion Repairing Their Damaged iPhones ![]() ![]() Inače... Bojim se kak će ispast ove Apple karte kod nas... Pogledajte koliko je Google ubacio cestica i kako je poboljsao overlay kod nas. Gledao sam Zagreb i Mariju Bistricu. Dodaju čak i zgrade polako. Opako su dobre karte. EDIT: iOS 6 je izašo. EDIT: OČAJNOOOOO. Idioti. Nadam se da će Google izbacit svoj app što prije. http://www.pohrani.com/f/32/3Z/1XOfgFwr/img0006.png http://www.pohrani.com/f/41/i5/4zbXeT8E/img0003.png Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.09.2012. u 00:55. |
![]() |
![]() |
#2352 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#2353 |
Premium
|
Imam HR ID, skinuo sam ga prije svih na 20mbit, zadnjih 100MB mi je skidao na 2mbit. Karte su živi očaj, dao bi Googleu gro dolara da baci svoju aplikaciju van, al da valja. Naravno da ne mozete napravit update kad deset milijuna ljudi skida. Karte me najviše živciraju. Sive su, bez boja. Al najveća glupost je to što su čak i u nekoj pristojnoj rezoluciji gad ih gledaš na max. blizini, kad se udaljiš onda se pogoršavaju i postaju mutne. Apsolutno mi nije jasno zašto to rade. Tako je i u Google Earthu. Jedino di je valjalo je na Maps aplikaciji sa Google kartama. Kad već imaju gro detalja učitanih oni ih namjerno rendriraju na lošoj kvaliteti. Navigacija ko da radi ali uvijek fula destinaciju za parsto metara, makar ju oznaci pinom na pravo mjesto. Kako su ovo mogli pustit u javnost - nije mi jasno. Ceste su nekako ultra uske, nema pol imena dok ne zumiraš... Nemreš u godinu dana napravit neš što drugi rade sedam puta dulje. Popisam im se na flyovere i USA karte kad je ostatak svijeta vriti. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.09.2012. u 01:44. |
![]() |
![]() |
#2354 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
#2355 | |
Premium
|
Poznato... Network reset ne pali, upravo radim restore pa da vidimo... EDIT: Nakon restorea radi, al ne znam kolko dugo. Cucla bateriju ko lud. I fascinantno mi je da im je trebalo do iOS 6 da konačno aktiviraju light senzor i podešavaju svjetlinu ekrana svakih x sekundi a ne samo kod paljenja. iPhone 5 sigurno nema tih problema. Ajmo svi čarape sa parama van i po peticu. MG Siegler za peticu: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.09.2012. u 01:46. |
|
![]() |
![]() |
#2358 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
je li to samo do mene, ili će ovo biti najbolji mobitel na tržištu? Po eleganciji, brzini, responzivnosti mu ni galaxy S3 nije konkurencija, a kamoli ovi ostali. a šta je najvažnije, nije šlapa i može se koristiti jednom rukom.
#2359 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Jep, kao i uvijek do sad, iPhone ce biti najbolji mobitel na tržištu. |
|
![]() |
![]() |
#2360 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
#2361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ajmo malo manje spamati temu. Činjenica je da će to biti dobar uređaj i da će se dobro prodavati bez obzira na cijenu. Da je nešto revolucionarno - nije. Ni hardverom ni dizajnom, a čini mi se ni softverom. Više evolucija nego revolucija. Neki se neće složiti sa mnom, ali iP je više status simbol nego uređaj. Da, on će obaviti i druge stvari jer je smartphone pa može, ali ćete se složiti sa mnom da relativno mali broj vlasnika koristi više od (lupit ću) 50% njegovih mogućnosti i objektivno nema potrebe za njime. Naravno da to važi i za ostale smartfonove. Hoćete li kupiti iP ili ne? Zabole me - lova je vaša.
#2362 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
osvrt na iOS6, imam četvorku, i sve je dosta brže, povukao sam backup i radi brže nego prije i paljenje aplikacije i općenito rad..malo je promjena i novosti ali sve u svemu zadovoljan sam
#2364 | |
Premium
|
Citiraj:
Uopće se ne opterećujem takvim stvarima, ako mi se nešto sviđa i imam/zaradim novaca koje mogu dati za to, baš me briga ko to kupuje i koristi. Dajte shvatite da smo svi isti, marketing i hype odrađuje posao nad vama (uspješno) na jedan ili dugi način. Neki postanu zadrti fanovi jedne marke, neki od njih imaju komplekse prema drugoj strani, a normalnim ljudima je stvarno svejedno. Vjerojatno su vezaniji uz ono što koriste ali ne kenjaju ostalima zašto su odabrali krivo ili zašto je druga strana bolja. |
|
![]() |
![]() |
#2365 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
iOS 6: nešto su za*ebali s App Store aplikacijom. Revertali su je na staru samo s novim skinom za gumbiće i to... DND feature mi se jako sviđa ![]()
#2366 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
#2367 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Ima kakvih još zanimljivih stvari na iOS6? |
|
![]() |
![]() |
#2368 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima. Siri je naucio/la vise recenica. I valjda sada ne smije reci da je Nokia momentalno the best phone ![]() Ios6 nece biti dobar dok ne dodje nekakav 6.1.1 i slicno. A sto se tice sw mogucnosti tice,ne znam sto se cudite,ios je bio i ostao os s malo mogucnosti. Dok ne izadje pravi stabilan jailbreak,nista od njega. |
![]() |
![]() |
|
|