|
![]() |
#2131 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
960/640 = 1.5 Vidis, nisam znao da je ekran gejfona tako "kvadratan". Zato petica ovako izduzeno izgleda jer je velika promjena sa 3:2 na 16:9. Ovi Androidi koji nisu 16:9 su ionako vec dosta blizu tom formatu. |
![]() |
![]() |
#2132 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Kak si ja vrtim u glavi da ovaj galaxy ima 4:3 format cijelo vrijeme... Neznam ![]() ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#2133 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da bi se čika Stevica da je živ žestoko protivio tom formatu. Šta nije zeznuto operirat telefonom jednom rukom/palcem koji je tako izduljen? Zadnje izmijenjeno od: tutix. 24.08.2012. u 23:59. |
![]() |
![]() |
#2135 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2136 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa pričalo se da nije bio zadovoljan velikim ekranom, zato je 4S ispao ovakav kakav je... Kažem, on bio malo lud oko nekih stvari (čitao sam onu priču za zaslon i ključeve, i prenašanje proizvodnje u Kinu), sumnjam da bi on nešto takvo pustio... Kako da ne, petu verziju razvijaju od 2007... |
![]() |
![]() |
#2137 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
iOS 5.1.1, iPhone 4 jailbreakan. Problem je taj da dvije aplikacije stoje na čekanju za instalaciju i ništa se ne dešava. Paralelno s tim, AppStore ne radi (učitava u nedogled). Klik za screenshot sa moba EDIT: Nakon 18 syncanja, 48 rebootova i 23 paljenja-gašenja wirelessa problem je nestao. Ovo još nisam doživio ![]()
««-´`-´`·..·´`-´`-»» Zadnje izmijenjeno od: Z-man. 30.08.2012. u 23:50. |
![]() |
![]() |
#2138 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iP5 dolazi 12.09. Po slikama koje sam vidio, ne sviđa mi se. Širina je ista, a visina veća pa izgleda uzak i dug. http://www.slashgear.com/apple-septe...ging-04245901/ ISP-ovi su već počeli dobivati nano-SIM kartice za njega http://9to5mac.com/2012/09/04/nano-s...iphone-launch/
#2139 |
Premium
|
Imam problem. Ne mogu se mobom spojiti na AppsStore ('Neuspješno spajanje na iTunes Store') tj. ne mogu napraviti update aplikacija. Spojio sam mob putem iTunesa i napravio update appsa, ali i dalje mi na mobu stoji da neke aplikacije trebaju update. Promijenio Apple ID, podatke o kartici jer je istekla,.. ali ne pomaže i lagano me živcira. Ideas?
#2140 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
uzet neciji usr i pass samo da skines neki app i kasnije promjenis na svoj ?
#2141 |
Premium
|
Riješio problem na način da sam svaku aplikaciju potražio na Storeu i ručno je updateao. Srećom, nema ih puno pa nisam trebao puno tražiti.
#2142 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kako mogu prepoznat kopiju iPhone-a 4S i na što trebam pazit kad kupujem preko njuškala? Jeli ovo na slici 3GS ili me oko vara? http://www.njuskalo.hr/image-200x150...a-16123619.jpg |
![]() |
![]() |
#2143 |
Premium
|
Kopiju ne možeš prepoznati jer ljudi uplodaju razne slike. Dok ga ne primiš u ruku i upališ, ništa od detekcije pravi/lažni. Vara te oko. To je iP4/4S (vidi metalni rub oko moba na slici na kutiji). 3G/GS toga nema.
#2144 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Sutra predstavljanje 5-ce ![]() Volio bih da se svi ovi dizajni izduženog iphone-a pokažu lažnim. btw. youtube app od googlea jutros izišla, super je http://itunes.apple.com/app/youtube/id544007664 |
![]() |
![]() |
#2145 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Također, čovjek mi kaže da ima garanciju godinu dana u apple-u i da garanciju mogu ostvarit u bilo kojem dućanu s mobitelima, wtf? Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 11.09.2012. u 21:11. |
|
![]() |
![]() |
#2146 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
I tako nam je predstavljen novi iPhone 5 izduženog (meni ružnog i teško prihvatljivog) ekrana. Svi leakovi su nažalost bili točni. Nisam razočaran ali sam očekivao više. Sljedeće što me zanima je kakva će cijena bit u RH pa ću onda odlučit jel se isplati zamjenit trenutni iP4 za nasljednika ili će izbor past na android/w8. Link na karakteristike
#2148 |
Premium
|
zasto bi sad netko presao sa iphona 4s na ovo? svi flagship androidi su bolji; nokia ljepsa, ako win 8 bude valjao i nokia ce se prodavat. i daj nek mi netko objasni zasto ne mogu stavit fm radio u mobitel |
![]() |
![]() |
#2149 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.apple.com/iphone/ Sve smo znali... Čekam da dođe kod nas i onda razmišljam dal ću W8, iPhone 5 ili Androida... Prvi put nakon 3 i pol godine korištenja iPhonea 3G, 4, i sad 4S. Problem prijelaza na drugi OS je to što sam u njihovom ekosistemu. Mac, iPhone i iPad koji se nadopunjuju. I to što mi drugi mobiteli jednostavno izgledaju jeftino na opip kraj iPhonea. Staklo i metal vs. plastika uvijek pobjeđuju. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.09.2012. u 20:57. |
![]() |
![]() |
#2151 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Slazem se sa svim navedenim. Jedina dobra stvar mi je konektor koji mos ustekat kako hoces, nemoras paziti. A fore najlijepsi najtanji naj naj od aluminija i stakla sto lijepo leze u vasoj ruci nitko vise ne pusi. Cuj 28mpx panorama isuse koje prodavanje muda pod bubrege. I da imao sam i 3gs i 4 i 4s tako da s pravom mogu rec da je ovo goli k a ne nesto wow, jer ovo je produzeni 4s i nista vise. Još jedna novost su i potpuno nove slušalice na kojima je Apple radio pune 3 godine! 3 g za slusalice , ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 12.09.2012. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
#2152 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2154 |
Premium
|
Da uzimam mobitel da me ljudi gledaju uzeo bi Nokiu, frend ima 900 i svaki drugi čovjek ga zaustavlja da pogleda mob. 920 je skoro 11mm debela i ima 185 grama. To je već opaka cigla. Svi ti mobiteli (4S, 900, SIII) koštaju tu negdje (iPhone 4S je najjeftiniji, SIII dosta skuplji), ne budem dao tolke pare za plastiku. Al zato sam snob jer sam uzeo 4S i iskeširao skoro soma kuna manje nego kaj bi trebo dat za SIII. Zbog nedostatka flat interneta. Usput, 4G će na iPhoneu 5 radit i kod nas. Izdali su 2 GSM varijante. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.09.2012. u 22:02. |
![]() |
![]() |
#2155 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Iskreno očekivao sam puno više, stvarno izduženi 4S. Treba sada vidjeti zaslon, hoće biti toliko bolji koliko kažu, a osim toga mislim da nema prevelikih razlika između 4S i 5-ice. Šta kažu za bateriju? Vidio sam onih kao 30h slušanja glazbe, ali to vjerojatno nije poboljšana baterija nego su vjerojatno slušalice nekako učinili efikasnijima (što ni je čudi ako ih rade 3 godine). Btw ne kužim zašto se hvale s LTE-om, ima ga i SGS3 i mislim da će postati standard uskoro (ako već i nije).
#2156 |
Premium
|
Baterija: iPhone 5: Talk time: Up to 8 hours on 3G Standby time: Up to 225 hours Internet use: Up to 8 hours on 3G, up to 8 hours on LTE, up to 10 hours on Wi-Fi Video playback: Up to 10 hours Audio playback: Up to 40 hours iPhone 4S: Talk time: Up to 8 hours on 3G, up to 14 hours on 2G (GSM) Standby time: Up to 200 hours Internet use: Up to 6 hours on 3G, up to 9 hours on Wi-Fi Video playback: Up to 10 hours Audio playback: Up to 40 hours Treba to u real lifeu testirat. |
![]() |
![]() |
#2158 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Razocaran.. ![]() Idemo nazad na nokiu ![]() ![]()
#2160 |
Premium
|
icy...cijene 4s i sgs3 su podjednake u oglsniku za novi model od 32gb, a gs3 je bolji i to dosta na phoneareni pise da je ip5 dual core jel to nek zajebancija ili sta? |
![]() |
![]() |
|
|