|
![]() |
#4052 | |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Isti run,samo danas i padne ovo..igram s monkom i samo mi pada za DH...mislim da ovo ne vrijedi ni par milja ali moze procjena ili ako oce netko kupiti ![]() Zadnje izmijenjeno od: KrunoSTc. 15.09.2012. u 13:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4053 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo i mene od sinoc/nocas s WD na level 60, (trenutno sam na Hellu na ACT II, ima jos do Inferna) sto da kazem, odmah gear promjenio (kupio na AH za 5k golda, kao i offhand za 10k golda, rastura, zasada), ostatak opreme takodjer promjenjen (do tada sve level 41-51 na njemu bilo), isao sam na MF, trenutno na 171%, padaju rare ko blesavi al nist pametno, al nema zurbe, samo lagano sada. ![]() Ovo je presmjesno, nije proslo 24sata a ja s WD vec pri kraju ACT I u Inferno, ne da mali leti, nemam rijeci, oprema me jucer kostala oko 150-180k zlata (lvl 60 sva), Hell sam samo prosetao, ni jednom se hilao nisam cijelim Hell nivom tezine, na Infernru sam par puta zaginuo mojom greskom zaletivsi se medju previse protivnika ili zidovi mi blokirali prolaz za beganje, igram i nevjerujem, igrao sam prije na starom acc s barbarom, isto level 60 inferno i bio mi je puno tezi za proci, od Hella pa navise, DH je bio malo laksi ali ipak je bilo relativno problematicno se probijat po infernu. Ali ovaj WD nije normalan, bas me znaima dokle ce ovako, kad cu na zid naletiti da se dalje nemoze. ![]() Kao sto sam ranije rekao, Butcher pao u roku odmah na Inferno, manje od 2minute, slika kao dokaz. A jos i kad bi neki dobar item dobio bilo bi super. ![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 16.09.2012. u 13:20. Razlog: update |
![]() |
![]() |
![]() |
#4054 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4055 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() Taj hellrack po meni ne vrijedi ni 500K. Ja sam svojeg sad spustio na 500K (nadam se da bu otisao), a ima veci dps, a cini mi se i dex neki... Al nikad neznas, probaj par puta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4056 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jelen ja takve hlače vendoram redovito, osim kaj imaju dva socketa na njima nema ništa zašto bi vrijedile više od 10-20 k, dobro imaju lvl 51 pa možda 50k ak nekome trebaju za privremeni setup pa zatio uzme...
![]() |
#4058 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Jao sad ste mi konkurencija ![]() Pa da odavno ja znam vec da low end itemi idu ko halva Prodam 20-50 k i nema problema...nakupi se, u kolicini je stvar A ovi high end itemi imas ko pljeve a sve bolji od boljeg....pa sad ti misli dobio sam 1k weapon idem ga uvalit ![]() P.S. Jao sad sam opet sirotinja sva lova osla u craftanje gemova u starove.... Ako budem imo nesrecu s repairovima neznam kak cu platit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4060 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ideš. Btw, ako netko treba perfect star emeralde, a ne želi kupit planove, kraftam za vas. Čisto iz dosade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4062 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#4066 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
Guest
|
aha. Tako je "dolazio i GW2" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4069 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Guild Wars 2 mi uopće nije bio neki faktor jer me MMO ne zanima previše. Ali Torchlight je skroz druga priča. Obavezno pročitat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4072 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4075 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Treba uzet u obzir da je moj barb jos uvijek tenk i da najvecu stetu radi na masi sa revengeom i rendom. Tak i igram, skupljam ih na hrpu a kad se nadem 1 na 1 sa elitom onda sam upalim beserka i skoro da nema packa, osim onih kaj bjeze koji ce prezivit tih 15sec, nekad i dva od jednom.. Na 3 jos nisam naletio na recem aktu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4076 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Sori, ali nekoji među nama igraju hack'n'slashove radi zabave, ne čisto iz zarade. ![]() I dalje sam mišljenja da nema AHa u Diablu da bi padao bolji loot. Iz svega što sam vidio bi mogao na kraju više sati ulupati u Torchlight 2, koji ima zabavniji combat i moddability. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() S druge strane i item system je smeće naspram D2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4080 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Ortodox - ovaj crossbow Manticore sam ja prodao za 50mil s tim da je imao 2 socketa. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|