|
![]() |
#4021 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Išao malo provjeriti što znači "rest in pieces" na legendary weaponu i odmah promijenio off hand i belt. ![]() Uzeo ovo za jeftine pare (socketed naravno) ![]() + belt sa 3% life steal. Poboljšanje (u odnosu na life on hit) - drastično! Znači zadnji hit je uvijek "massive critical hit" (ali stvarno massive - preko 1mil damage) tako da healtha uvijek u izobilju! Sad još razmišljam da uzmem SoJ sa 30ak% damage to elites... Isplati li se? Jel probao još netko ovu kombinaciju? Zadnje izmijenjeno od: Hrwoye. 13.09.2012. u 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4022 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#4023 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Lol pričajte mi, napokon pao leg danas a ono cindercoat. Ni brimstone nemrem dobit od toga ![]() Gledam taj sever, fora stvar.. a leech na beltu imaju samo mighty beltovi jelda? Ima jos kaj sa leechom? neki leg? Zanimljivo je da ne postoji sever sa socketom I dex-om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4024 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Svašta bilo danas, prošao se (konačno) inferno uz pomoć jednoga overgearanoga monka, droppala 2 legendaryja nakon dugo vremena - smeće (Logan's claw i Cluckeye), te danas jedan PCekspertovac spušio lvl58 hardcore lika (slika) Lekcija dana: ne se logoutati van grada, barem ne na hardcoreu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
Premium
|
Ja u 400h igranja ne dobijem ništa i onda u praktički 3 dana dobijem 4 legendarya. Uz onaj ring koji je otišao za 25mil, fire walkers, jučer u act3 palo ovo: ![]() i ovo ![]() Cindercoat je smeće (nije socketed i preslabi statsi), ali 'lače su ok! Pao i lvl63 crossbow sa 60ak dex i vita, 1270dps-a socketed i ring sa 70int, 233armora, 4 crit chance i 30 crit damage socketed. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
|
Meni pao (naizgled) bezvezan legendary ring Stojne of Jordan i uz pocetnu cijenu od 3000 golda se prodao za 8.4 mil. Ko bi rekao...
![]() |
#4031 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Linkajte itemove koje ste dobili, a ne ove općenite opise. Jako je bitno koji je stat na tvom itemu. Mene, iskreno, baš zanima šta se može prodati u nekom trenutku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Nemam pojma iskreno, na forumima piše ~4k, dobar za finiširanje enemyja koji me naganjaju. Fora je efekt, više mi je koristan za automatsko razbijanje containera da ne moram još i to attackati. Uglavnom, sad i ja mogu glumiti Molten Mortar Minions Fast elitea ![]() Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 14.09.2012. u 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4034 | |
Premium
|
Citiraj:
+25-30% damage to elites uopće nije loše, i još daje neki elemental damage koji se nekom računicom (neam pojma kojom) dodaje na osnovni damage. @buljo stvarno je bilo vrijeme da se i meni posreći malo! fakat sam se bio zabrinuo da imam neku rusku verziju sa droplegendaries=disabled i maxlvldrop=51 ovo daje motivaciju za daljnje peglanje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4035 |
|
Nisam isprobao jer je imao WD statse ( +% mana, +% crit na neki spell, smanjeni spell cost ). Imao je 30% elite dmg. Kvaka je da promjenom prstena izgubim 10% dpsa+res+vit, tako da u najboljem slucaju imam +20% na elitove. Probao bi s nekim monk specific.
![]() |
#4036 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Danas sam vidio kod jednog tipa Ring Leoric's signet daje 20-30% exp, pa sam bacio oko na AH i vidio cijene boli glava, a ima za u ACTu 2 normala, pa sam danas probao 4 runa napravit možda padne, ali naravno niš ![]()
![]() |
![]() |
#4037 | |
Napokon dočekao DNF :)
|
Citiraj:
dodaj bar još jednu nulu kraj te četvorke i *2 pa onda reci niš... ![]()
![]() |
![]() |
#4039 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() Ja sam zadnje dane proveo u dovodjenju novog dh-a do inferna pa bi se sad mogao vratit zapostavljenom monku i malo ozbiljnijem farmanju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4041 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4042 |
Guest
|
Ima ko "Manticore" samostrel sa 2 socketa? Nudim 2 mil . |
![]() |
![]() |
#4045 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Necete vjerovati, bez ijednog valora, MF na par % i ispadne mi ovo. Sto mislite koliko mogu dobiti golda za ovo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4048 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
HA konačeno da padne neki bar donekle koristan legend -Hierophants seal, inteligence + vitality statsi, ostavio sam ga na barbu iako bi očito bio bolji za wizzarda, ima life % pa mi ljepo podigne ukupni life dok ne rješim nekaj bolje za barba (i tak su mi prsteni smeće bili)...
![]() |
#4049 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4050 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledaj cijene sličnih dean, da ima dext imao bi barem 10-15 milja više, ovako 50. Bar ja tako razmišljam, ako želiš nešto prodat onda bolje stavit malo nižu cijenu od najsličnijeg itema tako da onaj koji će birat da mu to zbog cijene bude prvi izbor.
![]() |
|
|