|
![]() |
#3993 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni sa takvim odjednom krenulo, prodao u zadnjih tjedan dana 5 komada ringova i amuleta sa 100+ attribute za 200k komad (170k efektivno). Kad sam stavio po 50k nije išlo ni za lijek, sad bez problema odlaze i oni slabi itemi s jakim primarnim atributom po 200k. Tak da sam prvi put brojkicama došao iznad 3 milijuna golda ![]()
![]() |
#3994 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo ja nakon ljeta nabavio nanovo Diablo3, pa krenio lagano, Witch Doctor na lvl38 sam trenutno i Barbar lvl26, pa ako netko ima nesto itema tih levela a da mu netreba slobodno neka se javi, sve primam. BigB#2340 (stavite PCExpert da znam odakle ste). Mape cistim lagano od pocetka do kraja, a ako netko zeli coop od pocetka neka mi se javi, napravio bih jednog lika pa s njime samo coop igrao od Normala pa navise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3998 |
Vozi Miškoooo!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3999 |
Guest
|
farmajte svi samo ACT3. Više od 1 i 2 "nema kruha". |
![]() |
![]() |
#4001 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4002 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa stavi 100 pa ak ne ide spuštaj, nitko ti nema kristalnu kuglu da zna za koliko će iči, ako želiš prodat gledaj da ti bude jeftiniji od največeg konkurenta i to je to.
![]() |
#4003 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja ne mogu vjerovat, to jest, nema logike nikakve na AH. Stavim par dana 2 itema za 49 tisuća svaki i ne idu. Danas ih stavim za 499 tisuća, buyout 2,5 milijuna i odu oba. Pa ko tu koga je*e? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4005 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Tako sam i ja racunao dok nisam obuzdao buyout tipku i okrenuo se bidanju. Danas sam si priustio upgrade za sitnih 700 k. Mislim mogao sam i buyoutati za 5 ![]() Evo tip kako prosiriti stash: AH vam moze drzati do 50 itema u "bufferu". Treba vam jedan prazan slot da stavite item u prodaju pa odustanete. Item ostaje u AH stashu. Hrčci navalite ![]()
![]() |
#4006 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma bidanje je zakon, ja nocas kupio gear za WDa za 175k zlata (moj rekord do sada), item level 62 a ja level 47, skocio mi DPS na preko 8000 (a bio oko 1300), uglavnom ima da Nightmare ocistim kao iz sale (i dosada je islo glatko al sad ide puno lakse). Sliku budem stavio kasnije. Uglavnom preletim preko opreme u ponudi, ako ima nesto zanimljivo zapisem vrijeme kad je kraj aukcije, pa ako sam online dodjem, ako cijena nije velika ponudim, prosjek mi je 50-50 dobio izgubio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4007 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Alo vi koji farmate malo ozbiljnije, jel prodate ista na AH? Meni nejde otprilike nista, za bilokoju cijenu. evo zadnje sam iz zajebancije stavio sve na minimalan bid i od 10 itema bidaju mi 2 O_o, od toga 1 set amulet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4008 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Moja taktika je staviti istu bid i buyout cijenu. Ako se ne proda unutar 12h, onda otkazem, smanjim za 20-30% i vratim opet s jedinstvenoj cjenom. Ide dosta dobro jer ljudi vole kupovati 1d11h iteme i kad tad dodjem na cijenu po kojoj je netko spreman kupiti. Ako bude neki uber item, onda ce ici samo na bid.
![]() |
#4009 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Pa i moja je nesto slicno, bid stavim nesto manji ali ne puno, npr ak je BO 99.999, bid cu staviti npr 89.999, ono, da se u principu ne isplati bidat.. I do patcha sam mogu vam reci mlatio lovu ( ok, nikad mi nije pao 100mil item, ali ovi do 3 mil bez beda), ali ovo sad je grozno.. znam da je cijena prosjecnih/dobrih itema pala, a high end ostala visoka, ali ja sam drasticno spustio cijene i stanga... kao da uopce nema ljudi. A valjda bu bolje... btw, od mojih 25 kontakata, igraju jos onak 3-4 ljudi :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Bidanje za prave stvari je IMHO gubitak vremena, nema šanse da neko ko ima tolko malo vremena za visiti kolko imam ja dobije nešto stvarno korisno, kad ubacim u tražilicu npr belt koji ja oću ima cca 5-6 komada sve skupa kao rezultat u datom trenutku, posječna cjena 250 milijuna... ![]()
![]() |
#4011 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Meni je zasada OK, dobro jos sam mali level, ali ide fino, AH ok, sitne predmete stavljam koji mi se cine ok, ne previsoke cijene, oko 5 - 10 - 20 k max, ako neode u roku par sati povlacim i stavljam par k manje, ako i to neode povlacim i dajem trgovcu. Dobijam iteme od levela 32-40 trenutno. Da se zaraditi. ![]() Ovo je gear sto sam jucer na aukciji uzeo, ja level 49 trenutno, gear boli glava za mog WD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobre legende i setovi idu još uvijek za lijepe novce.. Prodao sam do sada sigurno 150m i 95eura. Danas otišao neki prsten za 5eura. Obukao sam svog Wizza sa opremom od sigurno 250m i sada je act3 prelagan.. ![]() Jučer dobio set source, imaju takva 3 na RmAH.. ja za svog tražim 50eura, 30 manje od ostalih i vjerujem da ce brzo otici.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 13.09.2012. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 |
Guest
|
uh što volim kad mi padne legendary item a ono neko "the legenadary smeće" |
![]() |
![]() |
#4015 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Oh pricaj mi... ![]() evo sta s ovim da radim http://eu.battle.net/d3/en/item/the-...r-of-zumakalis Nemos prodat, nista od brimstona morat cu vendorat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
|
|