|
![]() |
#4381 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Još nismo prerasli klasične benčmarke na mobu? Gdje je taj benčmark koji će izmjeriti UI response, prosječno vrijeme loadiranja aplikacije uz popunjenu memoriju, osjetljivost i preciznost touch screena, a ne samo pumpati fps-ove i neke brojke koje nikada neću vidjeti golim okom. Naravno da nije sve u hardveru. A sada se ispričavam, idem overklokati mob jer mi se rom vuče ko gusjenica ![]()
![]() |
#4383 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Sense 4.1 na HOX malo lagalo. Quadrant oko 6 k. JB leti ko lud quadtant oko 3.5k. Ne virujen nista tim alatima. Znam da mi fluidinije radi iako se jos radi o portovima i sl. Uglavnom ocekujen veliki pomak na JB kad bude official |
![]() |
![]() |
#4384 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4385 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije mi do benčmarka nego sam stavio i sliku tipa "u mad bro?" Iznenađen sam i debilan test. Podjelio sam vam. Citiraj:
Stabilan stock rom, praktičan i oduševljen radom. Odlično mi lezi na ruci ( na neki način raspored težine odgovara ) Čisto da vidiš razliku: Citiraj:
Meni puni s standarnim punjačem 1000mA- sat i pol. Punjač od SE EP-850 1500mA puni najmanje sat. Nokia AC-10E 1200mA- puni nešto točno sat vremena
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 01.09.2012. u 21:15. Razlog: Preko mega slika sa direktnim učitavanjem... |
||
![]() |
![]() |
#4386 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
HTC One S vs. samsung galaxy S III
ove godine produljujem pretplatu i ova dva su mi mob. pala u oko pa ako imate kakva iskustva, preporuke dobro bi dosle... do sad sam imao samsung galaxy S zvijer od mobitela al pruzila mi se prilika imat jos nesto jace ![]() |
![]() |
![]() |
#4387 |
Fresh Juice
|
One X? |
![]() |
![]() |
#4389 |
Banned
|
Par pitanjajoš san n00b. Kako samo syncat kontakte na gmail (poseban mail samo za kontakte)? Kao neki online backup? Kartica mi ne igra jer ne može pohranit sve podatke. Kako napravit FB sync na kontakte (slike, rođendani...) kao šta je Senese moga? |
![]() |
![]() |
#4390 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: dean225. 02.09.2012. u 13:34. |
![]() |
![]() |
#4391 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4392 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Osobno dobijem 3,5-4 sata screen on u korištenju. Meni i više nego dobro. settings-accounts and sync-tapni na google account-sync contacts |
|
![]() |
![]() |
#4393 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na mobu odabereš opciju da ti se syncha sa gmailom svaki put kad si na netu. Offline možeš napraviti da ti se syncha sa Outlookom (ne O. Express nego 'pravi' Outlook!) kao i s programom kojeg daje proizvođač moba (npr. kod Samsunga je to Kies).
#4394 |
Banned
|
Stalno je online, ili WiFi ili data. |
![]() |
![]() |
#4396 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Od jednog kolege (ovdje na forumu ) koju ima S2 i koristi bateriju 2000mAh i razlika je veća nego što očekivao, ukupno 5,5-6h screen on timea. Naspram prijašnjih 4h pomak je ogroman. Računaj da je downclockan radi štednje. Ja ipak ne browsam previše. Tu su gmail, gtalk, tapatalk, facebook i twitter synca stalno i javljaju notifikacije koju pratim/primam obavjest , privatne poruke itd.. Briga me da li će krepati baterija jer je ipak potrošna roba. ![]() Kao što sam već najavio da ću naručiti bateriju većeg kapacitete @dean225 Dušo, vrapci na granama znaju što je power saver ![]() ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#4397 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Za koliko vremena napravi ta 4 sata upaljenog ekrana i sta je sve iskljucio da bi uspio toliko izvuc? Ja kroz jedno 10-15 sati napravim 2 sata i ode baterija, ponekad i prije. Stalno je ukljucen 3G i sva sinkronizacija. Čak mi je ovih 5-6 sati sumnjivo sa tom od 2000mAh. Ovaj lik kaze da mu je rekord 4:45 sa tom od 2000mAh. http://www.practicallyandroided.com/...-extended.html Nadam se da cu sutra uhvatit vremena da odem po tu od 2000mAh. Stalno mi promakne. ![]() |
![]() |
![]() |
#4399 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Točno, na SGS2 sam prije imao ravno 4h screen on time jer često prčkam po mobu, ukupno bi na bateriji izdržao mislim oko 10-12h i onda je već kriza. Dok sa extended baterijom imam 5,5-6h (ovisi koliko vremena sam na 3G/2G - kombiniram ovo dvoje po potrebi). Na mobu se jako malo igram što se vidi iz setupa, pretežno je tu twitter, browser, viber poruke i GSM pozivi (oko 30-ak min). Setup je: Rootbox 1.7, XXLPX, Siyah 4.1.2, 200-800MHz, -50mV, pegasusq/dual core, GPU 66-133MHz na 800-850mV, auto brightness, wifi/net uvijek upaljeni. Recimo da sam 50% vremena na wifi, a ostatak na mobilnom netu. Pretežno sam na 2G mreži, kada surfam prebacim na 3G. U slučaju da sam cijeli dan na wifiju baterija se puno bolje drži. U pozadini se vrti 20ak aplikacija (uopće ne gledam na to kao potrošače). Sinkroniziraju se: google, twitter, face messenger, prognoza, viber i možda još neka sitnica tko će ga znati. Setup je isti još od vremena Desirea i rijetko mijenjam navike/aplikacije. A screen on najviše ovisi koliko mi je mob u idleu... Ako ga češće koristim onda imam veći screen on, a ako više spava onda i vrijeme padne na nekih 5h cca. Čisto da imaš neku predodžbu korištenja moba evo jednog screenshota otprije neki dan, dnevno korištenje moba (s tim da je ostalo još 20% baterije, sigurno 1h surfanja): ![]() ![]() ![]() I jedna scena ciklusa baterije zadnjih nekoliko dana: ![]() Žuta crta znači da je mob spojen na mobile net, a crvena da je wifi - vidi se omjer. Plavi spikeovi na vrhu crte znači da je bio upaljen ekran. To su dani kada sam bio na poslu i kada mi je bilo užasno dosadno ![]() Uglavnom, ako zaračunam nemalu cijenu baterije + carinu i PDV koje su mi zabiberili (10%+25%) mogu reći da je vrijedila svake kune. Ako ima pitanja slušam.
![]() |
![]() |
#4400 |
Premium
|
Hvala na detaljnom opisu. Sad je vec sve jasnije. ![]() I ja bih rekao da je na stocku. Sigurno bi napomenuo da nije. Ja sam inace na AllianceRomu i nisam probao downclockati, a iskreno nit nemam jos namjeru. ![]() Vidjet cu kako ce mi se ponasat sa 2000mAh baterijom. Mislim da sam nekad znao izvuc i po 3 sata screen on, ali u zadnje vrijeme nikako. Mozda taj ICS na kraju vise trosi nego GB. Ne znam koliko si ti dao, ali u Ljubljani u servisu dodje 30€. Sitnica ![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
49%winner
|
Aha, ti si onaj koji mi je to mogao nabaviti u deželi ![]()
![]() |
#4402 |
Premium
|
E da ja sam bio taj. Samo tad ti nisam mogao nabavit jer sam sutradan vec isao nazad za hrvatsku i tek sam se prosli petak vratio u Ljubljanu. AllianceRom ti je nova grupa. Odnosno svi koji su otisli iz DarkyRoma nakon frke. http://www.alliance-rom.com/community/ Ma ni ja se nebi vratio na GB. Ljepse mi je na ICSu. |
![]() |
![]() |
#4405 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#4406 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
A i osobno nemam problema s tim, Sense tipkovnica mi je najbolja i nju prakticiram stalno/na svakom mobu gdje mogu. |
|
![]() |
![]() |
#4407 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
ovo je stari post broj #4152 s ove teme tek sam ga sad odlucio odnjeti na garanciju.. |
|
![]() |
![]() |
#4409 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SwiftKey 3.0 vam je na akciji za 1,09$ (popust 75%). https://play.google.com/store/apps/d...c3dpZnRrZXkiXQ..
|
|