|
![]() |
#4322 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
C/p iz druge teme: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4323 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Tako je, bolje je ostati na Gingerbreadu ili prijeći na custom. Službeni ICS je gubljenje vremena. Neopisivo je spor. Stisnem bilo koju tipku , reagira se za 5 sekundi ili nikada pa treba ponoviti. Uređaj je posve nov. A kad je prešao na custom od modela Arc S onda je preporodio.
__________________ |
![]() |
![]() |
#4324 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pozdrav, jedno pitanje u vezi Xperie S. kupljena nedavno i odma sam je azurirao na zadni OS, 4.0.4 s tim da je nisam nista koristio na prijasnjoj verziji OS-a. Sad pitanje, kad prolazim kod izbornike ili kroz nesto sta treba skrolati put dolje ili gore pojavljuju se crvene margine po svim krajevima ekrana, nije da mi nesto smeta nego me cisto zanima da li je to u redu ili ne. Trazio sam preko neta i nista pametno nisam nasa. Hvala |
![]() |
![]() |
#4325 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
...interesantno, istu stvar sam primjetio unazad tjedan dana na mojoj xperia nio koja je uzeta u prvom mjesecu i to se nije prije pojavljivalo! Tel. sam provjerio i pise da je na 2.3.4 Usput interesira me ako ju ažuriram na 4.0 koliko će mi mob. usporit, kakva su iskustva,..., isplati li mi se mučit ako će mi telefon bit samo sporiji...??! Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
#4326 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja npr. imam pozitivno iskustvo prelaska sa GB na ICS. Radi se o Xperia Arc S. Sa GB je radio onako, dobro. Baterija dan i pol maks ako se ne pretjeruje. Nakon toga sam stavio ICS radi root-anja (GB službeni se nije mogao rootat lagano, a ICS je), stavio custom/modified stock ROM temeljen na službenom ICS-u 4.0.3 (znači sve radi, dodane neke fora i korisne stvari i malo optimiziran mobitel; maknute Sony-eve aplikacije koje žderu RAM) i mobitel je osjetno brži nego GB (pogotovo u kombinaciji sa V6 supercharger skritpom), baterija traje duplo dulje sa istim korištenjem (ovo sam dobio kad sam maknuo LauncherPro i zamjenio ga sa drugim launcherom tipa Zeam; ne znam zašto, ali LP je stalno opterećivao procesor na tom ROM-u). Drugi su imali oprećna razmišljanja kod Arc S i ICS-a. Više ih je govorilo da je službeni ICS natrpan aplikacijama (kako je bio i GB), a tako je sigurno i kod drugih Xperia modela. Mislim da i za Neo V ima ROM-ova koji bi sigurno bili brži nego defoltni GB. Jako su to slični mobiteli (tipa Neo V i Arc S).
#4327 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ja stavio MIUI na Neo V, baziran na 4.0.4 stock romu, isto tako pročišćenom i olakšanom, sa supercharger scriptom, mobitel jednostavno leti. Evo nabavio LG Optimus 2X, pa ta nvidia tegra je takva zvijer od čipa, na Gingerbreadu joj ne može SGS2 niti primirisati. popodne stavljam ICS pa ćemo viditi kako se tamo ponaša.
#4329 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#4330 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Sony Ericsson X10 root, krenal
Ovak, imam na Sony Ericsson X10 mini Cyanogenmod 6 [MiniCM6-1.0.2 i/ili Android 2.2.1], a Recovery je ClockworkMod v3.2.0.0-r3 x10mini i to sam instaliral pomoću nekog vodiča s jednog foruma. sad ja hoću instalirati ovo al se odmah pogubim. Ne znam krenal instalirati ni ne znam kaj sve moram napraviti. Znam da sve napraviti kak je bilo tu objašneno samo BEZ instalacije custom krenala. Sad vas ja molim ak bi mi mogal objasniti netko ko trogodišnjaku. Znači kaj da sve skinem i kak da instaliram jer stvarno sam se izgubil. |
![]() |
![]() |
#4331 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
xperia s na ics-u radi dobro, ali mislim da ima dosta bugova, pogotovo neke sitnice. ako netko ima xperiu s na ics i da je nije root-a, jel mi se moze javit u inbox imam par pitanja. hvala |
![]() |
![]() |
#4332 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovaj put su Kinezi prevazišli sami sebe. U 10. mjesecu dolazi najjači droid. Ne, nije HTC ni Samsung ni Sony nego Xioami Mi-Two. Specke: quad core Krait (Snapdragon APQ 8064 S4 Pro), 2Gb rama, 4,3" IPS LCD (720p), Adreno 320 GPU, 8 MPix kamera, 16Gb+microSD slot, 2000 mAh. I sve to za 225 EUR. http://www.gsmarena.com/new_xiaomi_m...-news-4657.php
#4334 |
Premium
|
Sada se i Meizu MX quad (hardverski identičan SGS3) može nabaviti izvan Kine pa ne vidim razloga da se ne bi mogao i ovaj model. Valjda imaš nekog frenda pomorca koji se đira do Kine?
#4335 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Xiaomi Phone 2 now official: 4.3-inch 720p IPS, quad core and Jelly Bean for just $310 Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4336 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#4337 |
Premium
|
Koliko sam ja skužio, on nema JB nego custom OS baziran na JB-u. Slično Meizu koji ima Flyme OS baziran na ICS-u.
#4339 |
Premium
|
Ono što mi se svidjelo kod FlymeOS-a je bila deinstalacija programa - jednostavno ga odvučeš u smeće, kao kod iOSa. Isto tako, nema Applications menu-a jer se svi programi instaliraju direktno na desktop.
#4341 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Tek sam jučer skužio da na HTC-u možeš uninstall napraviti direkt iz app menu. Samo držiš pritisnutu ikonu aplikacije i kad ti se pojavi desktop odvučeš gore u smeće. |
![]() |
![]() |
#4342 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Najavljen novi LG optimus G.. Quad core S4 4x1.5ghz, 2gb rama, 1280x768, 13mpx.. navodno da će biti predstavljen za 10dana.. ako bude ovakve specifikacije, bit će neviđeni zmaj.. ![]() |
![]() |
![]() |
#4343 |
Premium
|
Hardverski dobro zvuči. Nažalost, kvaliteta izrade im je još uvijek podosta problematična i to bi morali poboljšati ako misle biti konkurencija HTCu i Samsungu.
#4344 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Po meni LG ima los fw,i treba stavljati custom fw pod obavezno. Vidjet cemo sto ce biti kad izadje. |
|
![]() |
![]() |
#4345 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
![]() Tako na papiru zvuči sjajno ali stvarnost???
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#4346 |
DD9512
|
Nisam imao nikada LG.. vidio sam ih podosta. Kvalitetu neću komentirati. Ali čini mi se da ozbiljnih problema imaju sa razvijanjem softa. Vidjet ćemo. SUMNJAM da će biti baš ovakve karakteristike. Ovo je previše svega.. Slijede nam zanimljivi dani. ![]() |
![]() |
![]() |
#4348 |
DD9512
|
ja se ne slazem Sn4k3.. J. ja to ako se moram na mobu od 5k kuna igrat sa rootom, flashat, isprobat hrpu romova i svaki 2 dan stavljat drugi da bi sve radilo ok.. To jos prolazi kod mladjih ljudi koji imaju dosta slobodnog vremena.. Kada se kupuje takav mob, onda ocekujem da sve radi kako treba, jer kosta milijun kuna i ima svu silnu tehnologiju u sebi.. Zar ne?! EDIT: Dottore.. Mazu nam oci glupostima, a sve smece do smeca za 5k kuna.. Odakle ti sad HTC? Nisam ga spomenuo uopce. Kad smo kod S3, imam ga.. Ako to radi ok po tebi, ti onda ne znas sta radi ok! I nikako nemoj povezivat kvalitetu izrade sa Samsungom.. Bolestan sam od te kvalitete.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 26.08.2012. u 14:56. |
![]() |
![]() |
#4349 |
Extrema Thule
|
Neke stvari neznaš pa ulaziš nepotrebno s glupom raspravom. Na primjer, Samsung ima mnogo uređaja ( ajmo reći S3 ) sa posebnim basebandom na svim svojim regijama. Može se dogoditi da imaš baseband za britansko tržište pa ovdje na domaćim mrežama nestabilan. Svaki operater naručuje aparate bilo gdje, može iz Njemačke, Poljske, Španljolske itd. Polovica njih aparata može dobiti prvi OTA a drugi kasnije... Kad smo već kod toga , HTC slabo i prekasno ažurira putem OTA. Čitava dva mjeseca HoX trebalo da nadogradi na 4.0.4 za razliku od S3.. Sad te pitam, s ovom izjavom što si spomenuo, od verzije 4.0.2 i 4.0.3 su problematični i pucaš iz topa da očekuješ da radi kako spada?? Znači, ne valja HTC ![]() Ja ne navijam za Samsung nego kupujem ono što mi odgovara ( na igre isključujem potpuno ). Bitan mi je kvaliteta izrade, veći LCD , praktičnost i dulja autonomija te na kraju podrška. Netko bi pomislio da ne volim HTC. Djelomično bi se reklo točno ali ne potpuno, mrzim marketing BeatsAudio, malo lošija podrška garancije i softvera. Nakon fijaska Apple vs Samsung ( ima još, 20. rujna ) ostali proizvođači LG, Sony, HTC bi trebali početi trgnuti i štancati kako treba. Custom rom služi da možeš mjenjati ikone za neke kome ne odgovara stock rom. Npr, mnogi su sa HoX prešli na CM10 kao AOKP jer im zgadio spori Sense sučelje. Što se tiće mlađih, bome ima i starijih. ![]() @Dean Ahahaha,prvo izlječi. HTC nikada nije bio kvalitetan.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 26.08.2012. u 15:19. |
![]() |
![]() |
#4350 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Još manje reloada i još više aplikacija u pozadini ![]() ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 26.08.2012. u 15:13. |
||
![]() |