|
![]() |
#3841 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
pa onda si konvertuuj sa "Any video converter" u .avi file... i jos si mozes subtitle dodati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Launcher ces srediti ovako..idi na POSTAVKE>>ADW Launcher>>Drawer settings>>App drawer style u njemu imas Vertical plain (sto je kod tebe sad vjerovatno oznaceno) i Horizontal paginated to sebi oznaci,ovo drugo ako hoces da ti opet mjenja prozore sa app u draweru lijevo desno! E sad jel tebi goolge maps sluzi kao navigacija? Ako jeste znaj da ti to vuce promet sa neta i samim tim i kosta ako hoces bolju alternativu preko GPS-a reci mi pa se cujemo u PM! Pozdrav i javi jesi sredio ovo sa launcherom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3843 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#3844 | |
Premium
|
CM9 LuckyIcsGSM 4.0.4 BETA 5 Citiraj:
nego ako nije neki problem nek netko s ovim rom-om proba sebe nazvat na tel i kad pocne zvoniti nek stisne tipke za vol +, pa nek mi javi jel se mob totalno utisa(mute) i vise se necuje zvono, vjerovatno bug ili je to samo kod mene. sto se tice tipke sto nesvijetle nije neki "problem" zanima me kako mogu napravit kao na orginal romu onaj veliki kalendar, koji programcic za bilješke (notes), i koji programcic za gledanje videa... Hvala unaprijed na odgovorima EDIT: Nece mi neke aplikacije s marketa instalirat, kaze mi da nemam dovoljno mjesta...moze neko objasnjenje. Zelim prebacit na Karticu opet neda, kao nema mjesta hvala bogu ima vise od 3gb slobodnog
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 21.08.2012. u 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Taj ROM je još u beti i nije još 100% dovršen, jako malo mjesta ima za pohranu aplikacija. Inače, Lucky76 je uspio buildat JB odnosno CM10 po istom receptu od CM9 za u8650. Još je nestabilan ali će bit dovršen na razinu na kojoj je ICS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 |
Premium
|
Ako koristiš CM, onda imaš u CM Settings meniju > Application > označiš Allow application moving (s tom opcijom svaku je aplikaciju moguće prebacit na SD karticu), a Install location postaviš na External. Ili ostaviš na Automatic pa prebacuješ jednu po jednu aplikaciju: Settings > Applications > Manage Applications > odabereš App i Move to SD card... Zgodno je možda ostavit na Automatic, pa onda jednu po jednu app prebacivat zbog toga što ako postaviš da ti instalira na External, onda i widgete, druge tipkovnice i launchere baca na SD karticu, a ne bi baš trebalo. Alternativa tome je Link2SD aplikacija, ali za to trebaš particionirat dio SD kartice u ext3 file system. Kod Link2SD ti ta dodatna particija glumi proširenu memoriju, i aplikacije se linkaju na SD ali se sustavu čine kao da su na /data particiji (symlink). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3852 | |
Premium
|
Citiraj:
nemam ovog nigdje u cijelom settingsu
![]() |
![]() |
#3854 |
Premium
|
nemam toga u settingsu pretpotstavio sam odma da je tako, ali nema toga nigdje...instalirao sam link2sd pa preko njega sam uspijo neke aplikacije prebacit
![]() |
#3855 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Hvala! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3856 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 |
Premium
|
bio sam na cm 9 (4.0.4 Beta 5 lucky 76) danas ujutro sam instalirao Fundowsky i mogu reci da sve radi kak treba...negdje sam vidio da ima neki "patch" ili nesto sto popravlja kameru. Jel stvarno poboljsa ili je to samo price radi. I dali je netko narucivao bateriju s interneta. posto ova moja neizdrzi cijeli dan. danas na poslu telefon "gori" prikazuje 45C* i rapidno se praznila (cca 1h igricu neku picio)
![]() |
#3858 |
Premium
|
Nije ti to od baterije. Vjerojatno je governor ili neka aplikacija zašiljila procesor na 600 MHz... Pogledaj si na Play Store aplikaciju CPU Spy, pa pogledaj koliko je procesor proveo vremena u kojem stanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3862 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
zašto na benruv4 ne mogu postavit nijedan widget na početni ekran? recimo, imam cpu master pro, i kliknem dugo na početni ekran, odaberem wigdet i nema za odabrati.. isto i sa battery solo widget.. znači, od nijedne aplikacije ne mogu postaviti widget na početni ekran |
![]() |
![]() |
![]() |
#3863 |
Premium
|
Koji launcher koristiš? Evo probao na ADW.Launcher i ADWLauncher EX i Battery Solo Widget, bez problema ide gore. Možda ti je app na SD kartici ili nešto slično... Zadnje izmijenjeno od: tutix. 24.08.2012. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3866 |
Registered User
|
stavi rom opet... flashaj ga ponovo bez brisanja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3868 |
Registered User
|
pa ne moras sve iznova.. samo preko ovog flashaj jos jednom benruv4 nece ti nista izbrisat(bar meni nije) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|