|
![]() |
#3812 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Imam pitanje u vezi FM radia, dali postoji mogućnost automatskog pretraživanja radio stanica i spremanja u memoriju. Na prijasnjim verzijama je to bilo jednostavno rijeseno ovdje sam sve isprobao i ne mogu pronaci. Pregledao sam i market nema fm tunera za download ?! Jel netko ima mozda instaliran navigon 4.1.x, meni prilikom pokretanja app i postupka registracije pro trecem koraku izbaci registration has failed. imam cyan 7.2 v4 benru |
![]() |
![]() |
![]() |
#3813 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
meni isto izbacuje registration failed.. neznam zasto.. a ovo za fm ti nebih znao.. meni radi sve savrseno.. automatski pretrazuje i sprema u memoriju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Posto vidim da se cesto u zadnje vrijeme postavlja pitanje oko navigacije pa ako nije problem da svako napise koju navigaciju koristi,neke utiske,mane,prednosti i td. Ja koristim iGO My Way 8.4.3 179971 Thin 1.7 NQ (navteq) mape i sto se tice sama navigacija nije losa za onoliko para koliko sam je platio,a skinuo sam sve sa neta dzabe ![]() ![]() ![]() i nikako da locira moj trenutni polozaj,zbog jako losih karata!Pa sad ko ima vremena i zeli da podijeli sa nama svoje iskustvo ![]() Nisam postavio nikakve linkove odakle sam sta skidao jer nisam siguran da li bi sa tim zaradio ukor administartora ![]() Edit: Za sve one koji zele da koriste A2SDGUI app,moze se instalirati na novog benru89 V4 po onim uputstvima sto sam napisao prije par postova,licno sam isprobao! Zadnje izmijenjeno od: Gongy. 14.08.2012. u 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3815 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
1. lociranje ti nema veze sa kartama, a ne locira te brzo zato što je interni GPS prijemnik preslab. Treba ti veza na internet i AGPS mora odradit svoju magiju da te locira u kraćem roku. 2. problem su ti same Navteqove mape, za BiH (više) i Srbiju (malo manje) su loše, ne postoje karte osim ovih glavnih ulica i cesta. Probaj Mireo Don't Panic (domaća proizvodnja). Zašto Google ne želi da narod Bosne i Hercegovine zakorači u moderno doba? | gadgeterija.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Google Play mi se crasha, mislio sam da je do kernela, vratio originalni ali i dalje. Sto bi moglo biti. EDIT: rjeseno Trgovina Google Play nije uopce bila na popisu aplikacija, jedino ju je titanium backup prikazao, napravio wipe data i klikom na ikonu aplikacije krenuo je upgrade i sad radi. Zadnje izmijenjeno od: RS_BuRnOuT. 14.08.2012. u 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
evo stavio i ja CM 7.2 benrua gori i na prvi pogled leti, moram se jos malo poigrati s time nego kako se prebaci na engleski s spanjolskog? ![]() EDIT: thanks rijeseno Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 15.08.2012. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3819 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Pitanje za sve koji koriste CM benru89 V4,ako nije problem da provjere da li imaju i kolika mu je velicina ovaj fajl sysctl.conf.txt,a nalazi se u system/etc/sysctl.conf.txt ? Meni je baterija prilikom praznjenja imala one skokove tipa sa 36% padne na 31% pa se onda opet vrati na 37% onda se sjetim da je Fundowsky ![]() dakle udjem i pogledam u svom huawei-u ona postoji ali joj je velicina 0 bajtova,nadjem ovaj fajl sto je Fundowsky slozio za nas mob ubacim je i sad nema vise tih skokova,a i (mozda umisljam) baterija mi malo duze traje ![]() pa malo testirajte P.S. Ne zaboravite staviti joj rw-r-r permission,a ako je poslije pozelite obrisati to nije problem,delete i gotovo! Edit: Na 4shared se ne treba registrovati moze se prijaviti preko gmail adrese! Zadnje izmijenjeno od: spawn. 17.08.2012. u 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
smeghead
|
jel ima tko problema s viberom na CM benru89 V4 poruke mi odmah salje, ali ih ne prima odmah, nego tek tak udjem u viber/poruke, mi dode poruka do pred neki dan mi viber normalno radio na obicnom romu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3821 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Viber je smece, whats app je zakon, probaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3822 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Viber ima čak bolje opcije i sređeno sve. Jedino kod razgovora ne znam tko je bolji. I još je đabe, dok je whatsapp besplatan godinu dana.
![]() |
![]() |
#3823 |
Registrirana Smrt
Datum registracije: Jun 2006
|
viber je bogatiji opcijama, whatsapp prakticniji, viber ima VOIP(koliko god da je nekvalitetan ili se meni nije dalo ceprkat po opcijama), whatsapp nema. zakljucak zakljucite sami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3824 |
Registered User
|
Jel moze mala pomoc oko smartass v2,odakle ste vi radili i skinuli potrebne fajle link samo ako nije problem? Nasao sam gomilu nekih objasnjnja ali ne bih da zabrljam pa onda ponovo flash i sva ostala zaj...cija da sve podesim po svom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3825 |
Registered User
|
aj mi pls recite sto je tocno smartassv2 i cemu sluzi? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3826 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Smartassv2 je Governor (isto kao i On demand i slično) http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1242323
![]() |
#3827 |
smeghead
|
tek sad vidim da nije samo do vibera, nego mi opcenito smsovi ne dolaze, tj. dolaze s zaostatkom od 10-15h, na cistom rootu je bilo ok, dok nisam nabacio hrpu appova i gluposti i nesto sam poremetio morat cu ponovo root nabacit EDIT nakon ponovnog fleshanja viber i smsovi rade normalno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 18.08.2012. u 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3828 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
It nekog razloga mi se od pre par dana ne učitavaju widget-i nakon restart-a. Umesto njih piše “problem loading widget". Sve aplikacije od widget-a su na memoriji telefona, pokušao sam i reinstalaciju pojedinih, ništa. Mislim da se to desilo nakon vraćanja nandroid backup-a. Ima li neko ideju kako ovo rešiti? Zadnje izmijenjeno od: NenadS. 18.08.2012. u 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3829 | |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
- touch tipke ne svijetle - mob se redovito zblokira nakon što odštekam USB kabel - bilo punjenje ili preko kompa (jedino riješenje je vađenje baterije) - kamera ne radi (al su već naveli, nije još riješeno) - na trenutke leti, a onda se uspori kao puž - nakon instaliranja app2sd skripti se više nije htio bootati
![]() |
![]() |
#3830 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 |
Registered User
|
pozdrav -ako nemate ikone za gps/bt/wifi u notification draweru instalirajte 'notification toggle'. Sa njim mozete dodati ikone. -druga opcija koju je vec neko spomenuo, je da dodate widget 'power control' na neki od ekrana (kliknite bilo gdje na prazan ekran da se pojavi add/widget opcija) -igo mape: potrazite tpb igo maps i poredajte link po broju s/l. imate sve objasnjeno. treba vam mapa europe za 2012. -za igo je potrebno naci verziju igo 320x480, koja podrzava rezoluciju 320x480. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 | |
Registered User
|
Citiraj:
javi jesi sredio...pozz ![]() Edit: Evo linki za direktno skinuti (nasao na http://www.htcmania.com/showthread.php?t=418332&page=5) link za download je http://www.mediafire.com/?l33zzih4tzwvg37 Zadnje izmijenjeno od: Gongy. 19.08.2012. u 23:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3834 | |
Registered User
|
Citiraj:
POZDRAV TEBI ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3836 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
smeghead
|
hmm otkad sam stavio 7.2 najveci potrosac mi je google maps, a ja taj app uopce ni ne koristim, a stalno imam ukopcan wifi, ili gps kad sam vani, kako da iskopcam da mi ne cucla bateriju ( jel mozda fancy wigdet to koristi, jer je to pocelo isti dan kad sam taj widget skinuo) i da nekako mi se zbrckale applikacije, kad udem u prozor s applikacijama, tako da ih vise ne scrolam lijevo desno po prozorima, nego samo gore dole, u istom prozoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#3838 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
mene zanima jel netko gleda filmove ili serije preko njega (avi/mp4 file) dakle danas pokrenem "The Avengers (2012)" avi - Fluidno bez problema (bsplayer prvi na koji sam naisao) nakon toga pokrenem leverage koji je za 1,7gb manji fajl i sve trza u p***u materinu (ali je mp4)
![]() |
|
|