|
![]() |
#9961 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
The Avengers 2012
Meni osobno se film jako svidio jer sam dobio ono što sam očekivao - film koji je namijenjen zabavi. Svi likovi su podjednako zastupljeni u filmu, ima humora, ima akcije. Pravi uživancija za ljetne dane. Sviđa mi se i ona prva skrivena scena nakon closing credits-a, mislim da mi je ta još najbolja od svih koje su dosad bile u Marvelovim filmovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9962 |
Guest
|
![]() Meni je ovo najbolja scena:
![]() |
![]() |
![]() |
#9963 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9964 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#9966 |
Guest
|
Puny god. ![]() Ima Hulk bolju.
Puny god. ![]() |
![]() |
![]() |
#9967 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Evo pogledao Avengerse ponovno i drago mi je što sam ih prvi put gledao u IMAX-u. Definitivno jedan od boljih akcijskih spektakala u zadnjih nekoliko godina. Grijeh je to gledat na televizoru. ![]()
![]() |
#9968 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
The Prestige (2006) - 9/10 - Jako mi se sviđa film, fino taman traje, flashbackovi i retrospektiva, super gluma i glumci, trikovi... Radnja! Michael Caine je uvijek odličan. Ne mogu vise rec da ne spoilam... The Illusionist (2006) - 8/10 - Također izvrsna gluma, priča i cjelokupni film su mi mrvicu ispod Prestigea ali je također jako dobar. Ako vam se svidio jedan od ovih, svidjet će vam se i drugi. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 20.08.2012. u 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9971 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Konačno dočekao Avengerse u 1080p sa DTS-HD om. Pogledao ga dva puta, jučer i opet danas, stvarno nemam zamjerke. I sviđa mi se kaj je slika 16:9, isto kao i novi Batman, da mi 30% nove plazme ne čmrlji u mraku ![]() Drugo, pogledao Cabin in the woods. Šta reći o njemu, ni dobar ni loš, film neke svoje kategorije. Svakako se isplati pogledati, ocjenu neću stavljat jer neznam koju bi, nemože ga se bodovno klasificirati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9972 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Pogledali Safe (http://www.imdb.com/title/tt1656190/) OK film. Ništa previše woow ali bi mu dala veću ocijenu nego ovi na IMDB-u.
![]() |
#9973 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
pogledana Steig Larssonova Milenium trilogia (The Girl with dragon tatoo, The Girl Who Played with Fire, The girl who knocked the hornets nest) Vrijedi pogledat, moja ocjena 7,5-8/10. Također pogledao Belyy Tigr, ruski film. Dobra ideja, dosta dobra realizacija ali ima puno neodgovorenih pitanja. moja Ocjena 7,5/10 - Vrijedi pogledat...
![]() |
#9974 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
wild bill - gledati obavezno tintin avanture - gledati get the gringo - gledati mašin gan pričer - gledati pjan salmon fišing u jemenu - do pola sam zaspao zbog kasnoće vremena, ali čini se oke film i priča je totalno kul mišn impasibl gost protokol - NI ZA ŽIVU GLAVU, NEMATI TO U KEŠU EXPLORERA, A KAMOLI NA EKRANU ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9975 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9977 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
The Hunger Games koliko sranje od filma, ma necu niti link dati. ima filmova koji su zabavni, na neke se malo raspekmezis, na neke se nasmijes, neki su samo akcija i klanje i seks, ovo je goli muski organ! ko' avatar, ljubav pobjeduje sva zla svijeta, ljubav, ljubav...... govno i pol od filma, mrš! zali boze sutherlanda u ovakvom dosadnom, naivnom poluproizvodu. a ocjena od 7.4 je ono, top sranja, woody mi je tak, nikad ga nisam pretjerano volio, ovdje prosao relativno nezapazen i ok cak. uglavnom, bas ako imate 2 i nesto sitna sata za ubit, ako vam se gleda romanticno prenemaganje zemske i muškića, ili jednostavno volite se kaznjavati - preporuka. inace nikako!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9978 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Avatar je za mene remek djelo. Avatar zaslužuje visoku ocjenu, ako ne zbog radnje i priče, koja je meni čist OK, onda zbog vrste filma, efekti, itd... Uglavnom, meni će Avatar ostati uvijek odličnim filmom, moja ocjena 8-9/10. Uvijek mi ga je gušt gledati na bezobrazno velikom ekranu ![]() Priča se o Avatar 2 (2015) -> Tko živ tko mrtav do tad
![]() |
#9979 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Ako niste gledali, a želite teen pričicu, zgodno je za pogledati Miley Cyrus: LOL. ![]()
![]() |
![]() |
#9980 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
efekti su dobro dosli, sto spektakularnije i finije napravljeni to bolje. ali sorry, razina price je princip recimo expendables, oni su nam nesto skrivili i mi cemo ih sve poubijati, end of story ![]() i opet kazem, da, u efektima sam i ja itekako uzivao. i sto sam rekao (mislim), ja sam vise uzivao u filmicima koji daju prikaz nacina, tehnika i tehnologija koje su koristene u snimanju avatara, nego u samom proizvodu - filmu. isto tako bi trebao jedan Super 8 biti odlican film, ja jedva docekao kraj ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9981 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() 2.Avatar je po priči ˝žešće plitko američko sranje˝ ? ![]() ![]() Ne znam što je pjesnik želio reći ovim svojim izjavama...pogotovo kad se dotaknuo Avatara...pravo osvježenje filmske industrije kad je naslov izašao na filmska platna...od režije i efekata, same priče i razvoja radnje...visoka,visoka ocjena... Mogu shvatit da se nekom nije svidio film,ali dati izjavu poput ove mi je neshvatljivo... ![]()
![]() |
![]() |
#9982 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Avatar je škakljiva tema, što je je, ali osobno smatram slično kao što je rekao "bixsy". Film kad je izašao je bio zaista veliko osvježenje, nešto novo, nešto prekrasno i ostavio je veliki dojam u raznim aspektima. Jedan odličan Advanture - Fantazy / Action film, još k tome tehnika koja me iznimno zadivila. Film sam gledao skoro u svim varijantama, CRT TV, Platno, IMAX 2D, 3D, FullHD Plazma 50V10, 3D FullHD Plazma 65VT50E. Najviše sam uživao na 50V i 65V ![]()
![]() |
#9983 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Avatar je i meni (na premijeri) bio odličan film, efekti, grafika, priča, doživljaj... Već drugi put kad sam ga krenuo gledati mi je došlo muka, jer realno, radnja je preplitka, likovi su prebljutavo viđeni milijun puta, sve to je već obrađeno i prožvakano, samo zapakirano u ukrasni celofan. Zbilja se ne sjećam zadnjeg filma koji bi me privukao uz ekran iznova i iznova. Tj sjećam se Matrixa, ali sam onda imao kaj, 15, 16 godina? Užas. E da, Forrest Gump me privukao puno puta... zadnji meni dobar film. Baš po mom ćefu. Svaki put ga gledam na telki, pa makar naši igrali u finalu SP-a.
![]() |
#9986 | |||
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
Citiraj:
sorry, ja ne gutam romantiku, sretne zavrsetke, realistican sam. plus sto mi je nerealno skroz da ce ljudi imati takve mogucnosti putovanja ko' zna kuda, a imati i dalje danasnje prioritete i nacin koji je prikazan u avataru (pokoravanje ili smrt). i znam da me ubijala pomisao na amere i indijance kroz cijeli film, na sta sam posebno alergican. ko' nekakvo podsjecanje, ali u buducnosti, i sta, ispricavanje? Citiraj:
![]() avatar je tip filma koji je bio toliko napumpan marketingom da je to nesto nezamislivo. sve novine, sve tv kuce, internet, sve je bilo puno o najvecem i najboljem filmu ikada. IKADA. a iskreno, ja kao prosjecni gledatelj sam dobio sam ogromnu hrpetinu prvoklasnih efekata upakiranu (kako je rekao Sa_Stilom) u prekokrasni celofan prezvakane i probavljene price. ja ne biram zanr, film sa 4 recenice moze biti zanimljiv i kvalitetan. film bez ijedne puske isto tako moze biti kvalitetan, film duzine 15 minuta kao i 215 minuta moze biti itekako kvalitetan. no avatar je u tom smislu, IMHO kako rekoh, vrlo vrlo nisko. tu nema kvalitete, nema ideje, nema svjezine, nema utiska/poruke na gledatelja. koja je poruka? ljubav pobjeduje sve? zaista? dobra volja i nada mi je dovoljno da prebrodim sve nedace i zla svijeta? osobno sam previse toga prosao i previse toga vidio da bi bio takav optimista. no, necu dalje osobno. tebi je avatar revolucija i to je sasvim ok, svatko kvragu ima svoje misljenje. moje je da je to tipicno komercijalisticko prenapuhano americko sranje od poluproizvoda zamotano u najljepsi omot i marketinski izreklamiran do nebesa sa samo jednim ciljem - zarada. nikakva umjetnicka vrijednost nije prisutna u samom aktu filma, jer kako rekoh, ja ne smatram da su efekti - umjetnicka vrijednost. volim ih kao i svatko drugi, no oni su tu sa strane, apsolutno nevazni za kvalitetu filma. nista vise, nista manje. da bi ga isao gledati jos jednom, moooooooozda za par godina kada mi izlapi sto je tocno radnja.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9987 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Hunger games- kakvo neopisivo smece od filma, red dosade, pa red kliseja, pa red lose glume, 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9988 |
Premium
|
Burko... Fino si se raspisao...no ja i dalje mislim da nemaš pravo reći da je Avatar ˝žešće plitko američko sranje˝...o tome govori ocjena filma na imdb i hrpetina ljudi kugle zemaljske koja je pogledala taj film... ![]() Ovo ti nije prvi put da ˝trkeljaš˝i pišeš neke nepovezanosti pa se nakon toga opravdavaš...jednostavno reci: film mi se ne sviđa i kraj priče. Postoje filmski kritičari koji će analizarit i davati konačnu ocjenu filma...naravno svatko ima pravo na kritiku pa tako i ti,ali još jednom napominjem da nemaš nikakvih argumenata i opravdanosti za takvom izjavom. Ako to stvarno misliš uzmi kameru u ruke i napravi slično ako možeš. Btw...današnje popodne mi je rezervirano za avengerse...jedva čekam i nadam se da će mi se svidjeti kao i ostalima ! ![]()
![]() |
#9989 |
Osobni opis - pitaj me
|
fora ![]() ![]() ![]() a kada netko napise da nesto smrdi, uvijek to ne valja, jer nisi dao rijeci argumenta niti cinjenice......... eh, koji pušing kako god okrenes. sa krivom osobom sam usao u raspravu. pogledaj hunger games, cuo sam da na imdb-u ima ocjenu od 7.4! toliko, EOD.
![]() |
![]() |
![]() |
#9990 |
Premium
|
Ne izvrći ono što si izjavio...isto tako nigdje nisam napisao da se smatram napadnutim...a što se tiče trkeljanja pogledaj svoj potpis na profilu...to je jedan od epiteta koji te krasi (pretpostavljam,ali se možda i varam)...i sve je u redu dok se ti drugima ubacuješ putem privatnih mailova i dijeliš pamet,a kad tebi netko da kritiku izgubiš cijelo popodne da ogradiš svoj ego. A na ovu tvoju ˝profi-kritičarsku˝ sintagmu ( žešće plitko američko sranje) mogu se samo nasmijati kao i većina onih koji su pročitali tvoje postove. Hvala ti na savjetu na The Hunger Games...no ipak tvoje preporuke nakon ovih niskih izjava zaobilazim u širokom luku. Toliko od mene...ugodan dan ti želim profi filmski kritičaru.
![]() |
|
|