|
![]() |
#9931 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9933 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Pogledao Starship Troopers: Invasion, neloše, al moglo je i bolje... 6.5/10. Btw, jel zna netko kak se zove stvar na kraju?
![]() |
#9938 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#9939 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
The cabin in the woods. Hm, film je prvo sranje pa je jos vece sranje pa je dobar, pa jos bolji pa kraj sranje. Klasicni pocetak 5 likova : djevica, napuseni lik, sportas, streber i kurva ulete u neku sumu koja je puno vise nego obicna suma.E sad da ne spojlam pogledajte ostatak. Kraj je jedno veliki DAFUQ , zato jer po meni nema veze s filmom. 6/10.
![]() |
#9940 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao: Salmon Fishing in the Yemen (2011) - 7/10, vrlodobar film
![]() |
#9942 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9943 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9944 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
nope, u pravu je on, zove se 28 Days Later, a nastavak je 28 weeks later http://www.imdb.com/title/tt0289043/ http://www.imdb.com/title/tt0463854/
![]() |
![]() |
#9945 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9946 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Evo da uletim ko' padobranac. Počeo sam po vašim prijedlozima malo filmove gledati makar me nisu previše interesirala jer mi se činilo da su sve gori i gori ali ima iznimaka. Po meni nekako mi se čini da je "amerikaniziran" ali da se gledati jer ipak je o Brus Liju ![]() Seven Pounds pogledao i odličan je (znam da kaskam). Također Betmena prvi i drugi dio i malo ostao razočaran. Previše rupica u radnji i to mi je jedina zamjerka.
![]() |
![]() |
#9949 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
expendables 2, taman prava ljetna razbibriga, meni malo bolji od jedinice, dobra fora chuck i kobra ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#9951 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Space Battleship Yamato ugodno me iznenadio, kao neki japanski miks starship troopersa i battlestar galactice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9952 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
The Expendables 2 (2012) - 6/10 - ocjena je niža radi očajnog CGI-a tu i tamo i radi onog očajnog dijaloga kojeg Kid vodi sa onom ženskom u avionu. Znam kakav film sam išo gledat i nisam očekivao ništa više od same akcije, al bilo mi je zlo u tim scenama. Inače, puno krvi, to mi se sviđa... I Dobar, Loš, Zao tema svaki put kad se Chuck Norris pojavi hehehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9953 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
prica, malo ne toliko jasno usmjerena, ali iskreno, nisam naviknuo na japansku kinematografiju. no prolazno, definitivno. a glavna zamjerka je duzina filma. sve se moglo skresati za 20-25 minuta i izbaciti nekolicinu scena ili ih skratiti, dobio bi se puno dinamičnija radnja, meni se i prispavalo u par navrata. druga zamjerka je ono abnormalno debilno u stilu americkih navijacica skakanje posade za svaki dobar potez koji ide ljudima u prilog. onak', WTF, zar ne vide koliko to glupo i jadno i smijesno izgleda?? i trece je odabir glazbe. nije skroz ubi boze, ali neka napeta scena, a glazba nimalo ne odaje dojam napetosti. jednostavno mi isto nije sjela, ali u ne onako kada ti nju ne primjecujes pa ok, nevermind, idemo dalje. ovdje se bas glazba stavlja u prvi kadar, a ono nimalo ne odgovara samom obliku scene za koju svira ![]() ali ajd, i ja sam sretan filmom jer je eto, SF ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9954 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9955 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
odgledao sinoć That's my Boy ![]() ne sjećam se kad sam se toliko nasmijao gledajući film ! ![]() komedije u zadnje vrijeme su mi onako... nasmijati se tu i tamo ![]() a sad sam tu i tamo imao predah od smijeha ![]() preporuka onima željnim grčeva na licu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9958 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
The cabin in the woods...zaobići u širem luku...3/10 !
![]() |
#9959 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9960 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Piranha 3DD, ajme koje sranje ![]() Trailer je izgleda štosno, ali film je teže smeće, eventuanlo par bizarnih momenata.
![]() |
|
|