|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
dvojba između dvd prža LG i Pioneer
Namjeravam kupiti dvd pržu. Dvoumim se između LG GSA-4163 i Pioneer DVR-109. Osobno sam imao loša iskustva sa LG DVD čitačima. Molio bih vas da mi preporučite jedno od ta dva. Hvala.
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
I ja sa Pioneeron ako to što znaći. A LG je zapisam velikim crvenim slovima kao smetje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Imam 109 i za sada fulll zadovoljan. Za razliku od NEC koji mi je svako toliko neku musicu izbrijavao sa pioneer 109 -kom jos nisam imao problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja imam pioneer 108, samo pohvale.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
I pretpostavljao sam da bi Pioneer bio bolji te vidjevši vaše postove odlučio sam kupiti njega. E sad koji standard mu više odgovara: DVD-R/W ili DVD+R/W. A što se tiče branda medija koliko vidim Verbatim je najbolji, zar ne?
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
mislim... stvar ukusa... i ja sam bio uvjeren da je LG smetje... pa sam svejedno odlucio pruzit mu sansu sa ovim 4163B-om... i stvarno je pouzdan... plus mi nudi DVD-RAM (koji i koristim)... tako da... sto se medija tice Verbatim i Traxdata... na 8x bez problema.... s pionirima nisam imao iskustva mada ne vjerujem da su losi... ako ti DVD-RAM nesto znaci u zivotu onda definitivno LG u svim drugim slucajevima pionir je ok izbor. btw. LG je nesto bucniji (bar po pricama drugih ljudova) prilikom spina...
![]() |
#8 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Tehnički je Verbatim odličan medij ali mi na Pioneeru ne izgleda dobro. Baš sam jučer bacio 10-tak spaljenih medija. Na 8x ne prži pouzdano ali kada sprži, onda je medij savršen. Bez errora.
![]() |
#10 |
Premium
|
Na moju 109 samo Verbatim DVD. Naravno ako snimam nesto sto nije za mene stavim ja i neko smece ali... :-) CD -i u pravilu uvijek Trax silver i to je to. Ostalo me uopce ne zanima. Verbatim cd mi je u proslosti znao stvarati neke probleme i tako sam se navikao na Trax silver. O i BTW brijem da sam snimio jedno 50 -ak DVD na ovoj przilici i nijedan jos nisam unistio. Kao sto reko svi su bili Verbatim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Pioneer definitivno ja ga isto imam i fula sam zadovoljan
![]() |
#12 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam si uzeo LG GSA4163B i meni je ok, prži fino, koristim traxdatu zasada, na 8x sam spžio nekih 20 i nešto (sad sam na trećem spindlu od 10) komada i svi bez beda rade... A ovo da je bučna. Meni je ful ok, malo glasnija od gd-5000, puno tiša od starog ricoha koji sam imao. za moje uho radi pristojno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
meni moja 109-tka radi savrseno niti jedan skuren cd ili dvd (przim vecinom na verbatim). jedino mi je zal kaj nemre przit overburn dvd-e. moj glas definitivno pioneeru
![]() |
#14 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Osim sto blatis LG, a otvoris li DVD-RAM modele jasno mozes iscitati Panasonic. No pre umoran sam za rasprave... pa bilo bi korisnije (propustio sam novosti) da me refresh-as sta je na kraju bilo sa tvojom przom? Servisiran ili novi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da je pitanje NEC ili Pioneer bi si još razmislio al LG??? Pioneer all teh way. Ja imam NEC 3520A i izrazito sma zadovoljan prži na sve i čita sve. Tak ak ti 100kn manje za NEC nakej znači ti velim NEC 3520A
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|