|
![]() |
#1321 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
skuzio sam kasnije,odvazio sam se i krenio prema njemu i pucam i vidim on ne sljivi ni 2 posto ![]() sad krecem u pohod na ona vojna skladista,ono leglo krvopija ubiti. btw.Brko koji su zadnji protivnici u Areni ? dobar je to nacin zarade,samo sto sam vec 2 puta ispusio protiv 6 bandita,kao onaj promotor kaze da imaju sacmare samo kad oni sa automatima opletu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() a i zarada ovisi o modu. ti igraš OL 2.2 ali ja ne znam kako je to tamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Druže, spominješ par stranica natrag da treba patcheve redom ljepiti do zadnjeg, pa onda complete preko toga? Pitam zato jer mi buba takav error pri pokretanju da ga nemogu prepisat, totalni hijeroglif ![]() Igra je 1.000 po defoltu.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 29.07.2012. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
muimerP
|
Pardon, evo sada sve radi, stavio sam samo 1.005 i complete(zadnji) i to je to. Neka igre započnu ![]()
![]() |
#1328 | |
Premium
|
Citiraj:
kasnije sam skuzio,on sav dezorijentiran jedino ako se ne zaletis na njega ![]() postao slucajno clan Freedom-a,aj barem sam bandite skinuo sa qrca.ali duty mi stalno respawna u Rostoku pa mi problem kad idem u Wild Territory ili Army warehouses ... dragunov rjesava problem,koja pljuca,skida sa BP mecima likove u exoskeletonu,2 metka ... ![]() naravno posto sam clan Freedom imam ogroman popust,skupio 50000k,mislio sam da nece biti dosta,kad sam dosao do tradera kupio mu sve armore... exoskeleton je super,ali nemogucnost trcanja je veliki minus stoga isao na ovaj,ali bez gasmaske,znate vec radi cega ![]() i jos par slikica za one neodlucne,obavezno staviti Lost Oblivion 2.2 pa onda Complete kad se zasitite ovoga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() voli ovaj PDA za*ebavati hahaha ![]() Zadnje izmijenjeno od: blava. 29.07.2012. u 18:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Premium
|
Vezano za Cryzone : Sector 23 evo usla u betu i sta ja znam,meni se pocinje svidjati. Jest da je natrpano blurom,SSAOM,HDR-om i ostalim "eye-candy" stvarima,ali dobro bi dosla promjena,svidja mi se posebno izgled okoline,alternativna Zona,zarasla i razvila se dzungla evo "breathtaking" screenovi ![]() http://www.moddb.com/games/cryzone-s...60812#imagebox procitajte i intervju,kazu da stvarno namjeravaju ogromnu Zonu napraviti i staviti ce par starih likova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da je bio prvo CryEngine 2,pa kad je postao free CryEngine 3 SDK ili sto vec presli su na njega ili sam dobio krivi dojam ![]() rezultati su zapanjujuci,posebno onaj efekt kad stavi gas masku i duboko disanje... sad ce biti dosta otezan lov na mutante,posebno u gustoj sumi i travi,bilo bi fora da bloodsucker se krene verati po drvecu i lijepo na master tezinu i vidi veselja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1337 |
Antimićanin
|
prema specifikaciji terena u STALKER-u, KrAZ nebi bio baš idealno vozilo, niti za šuljat se, niti za pripreme nekog napada. Eventualno za prepeljat 80 kubika peska Sidoroviču za betonažu novog podzemnog dućana ili otvoriti prevoz ljudi na relaciji Cordon - Garbage ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
muimerP
|
Dosta plakanja za dvojkom... Jučer sam skupljao municiju po Garbageu, i popnem se na onom odlagalištu na neki kombi po mrklom mraku sa baterijom uključenom. Bila su dva Lonera oko vatrice, i sad ja bacam kaj mi netreba i tak to, skuzim nešto u mraku(sjevalo je malo) i vidim bandite kak se suljaju...bez ikakve lampe, bez icega. Stresem se žešće(gasim lampu), u mrklom mraku nevidim nikoga živoga, a na counteru pise jedno 8-9 ljudi u blizini. ![]() (Ostao sam ugodno iznenađen podmuklošću bandita). Jedno 20ak minuta smo se lovili po odpadu, adrenalin me oprao momački ![]() prt sc mi neradi u igri, neznam zašto... Edit: Zahvaljujem Brkomire ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 01.08.2012. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Eto ja danas počel ponovno igrat, ali nisam igral' ni sam neznam kak dugo i iskreno neam blage dume više ![]() Došel sam negdi di dalje neznam ![]() ![]() ![]() Neznam kolko bu slika pomogla, ali eto - http://screenshot.xfire.com/s/124894332-4.jpg opis - u onom prokletom tunelu sam (onaj di se zeme Strelokov flash drive, tj. onaj di se prvi bloodsucker more najti ![]() došel sam do kraja tunela do ovog jebenog izlaza, tu mi je i objective, al kak se vidi izaći van nemrem, a s kraja tunela me roka neki prokleti poltergeist, neznam ni sam više kaj je, svaka pomoć je dobrodošla ![]() i bez kritika od Brka i slični STALKERčića, ty ![]()
![]() |
![]() |
#1342 |
Antimićanin
|
eo, neću kritikovat, već pomoć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Dankeschön, idem malo pljuckat dalje onda ![]()
![]() |
![]() |
#1345 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Prvi put kad se ziv isprepadam i ubijem ga na neznam ni ja koji nacin, sejvam, loadam ga ponovo i izivim se na njemu ![]() Zato npr. U CoPu Pseudogiant pada nakon sve municije koju imam sa sobom, a u x18 u SoCu pada nakon par dobrih metaka iz nabrijanog Desert eagla..
![]() |
![]() |
#1347 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja sam došel do 100Radsa, riješio sa barmenom što je trebalo, pokupio novu misiju od njega, onda je bio crash report ![]() danas dalje ![]()
![]() |
![]() |
#1348 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
A u soc-u ga moreš ubit šerafima, koliko je slabašan. Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Znam, znam ![]() A i quicksave je stvarno najbolji frend, dok sam počel onda sam se zabežal tam di je armija prvi put bila i poklali su me, od sad saveam na svakom koraku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|