|
![]() |
#26221 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 21.07.2012. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26222 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Evo recept: 5 jaja 10 dkg šećera 2 vanilin-šećera 10 dkg glatkog brašna pola paketića praška za pecivo 1 dcl ulja naribana limunova korica (ja nisam stavila - zaboravila sam) pekmez/marmelada po želji (ja sam stavila od marelice u koju sam dodala malo ruma ![]() Jaja pjenasto umutiti sa šećerom i vanilin-šećerom, dodati brašno i prašak za pecivo, malo promiješati. Lagano sipati ulje i sve umutiti, ali ne predugo. Na onaj veliki pleh od pečnice staviti pek papir, na to izliti smjesu i peči oko 10-ak minuta. Pustiti da se malo ohladi, namazati još mlaki biskvit marmeladom/pekmezom i saviti u roladu. Pustiti da se ohladi. Hladno posipati štaub-šećerom. To je to ![]()
![]() |
#26223 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas opet roštilj ![]() Za sutra si sve gruntam da bi mogel probat napravit nekaj slično: http://www.coolinarika.com/recept/ki...og-suhog-mesa/ Imam neke koščobe od vratine, bude taman za jednu juhicu ![]()
![]() |
#26224 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Jel netko vidio kod nas u nekom dućanu Spitz-ov ketchup. http://www.spitz.at/en/products/ketc...tchup-mustard/ Bilo ga nekad u Metrou, ali već dugo ga nisam vidio.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 22.07.2012. u 21:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26225 |
Registered User
|
![]() |
#26226 |
Super Moderators
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 23.07.2012. u 14:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26228 |
Super Moderators
|
Moja je koža, krilce i carsko ![]() Kod piceka ili patke bijelo, krilo i mali batak...batki se uvjek kod nas potepaju pa završe u punjenim jajima ![]()
![]() |
#26229 |
muimerP
|
![]() |
#26231 |
Registered User
|
Ja jos na terenu...jedva cekam kad cu ic doma jer sam gladna ko vuk. Za gablec su bili kroasani i banana. A nekak mi se cini da ce biti neka suha hrana tipa sir i vrhnje ![]()
![]() |
#26232 |
Super Moderators
|
![]() |
#26233 |
Moderator
|
![]() |
#26234 | |
muimerP
|
Citiraj:
Prva ideja je bila par čevapa, na kraju smo zavrsili skoro sa 2.5kg materijala, bez da smo računali da treba popit i cuge i salaturine i to...kršiona do ponoći, pa onda opet za doručak... ![]()
![]() |
![]() |
#26235 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
sused, imas u brezicama u sparu, bar je bilo... a ja ga inace nosim jos uvek iz austrije ![]()
![]() |
![]() |
#26236 |
Super Moderators
|
Danas pohani domaći grahorasti ćiknšit, rizi-bizi (sa mrkvicom ![]() ![]()
![]() |
#26238 |
Super Moderators
|
Ki je to vrag? ![]() Pizza na prhkom tijestu?
![]() |
#26240 |
Registered User
|
Pa nije baš pizza, jer ide vrhnje umjesto paradajza, sir neide, ali ja ga volim pa sam ga stavila.....a i tijesto mi je ostalo deblje, trebalo je biti onako tanko i hrskavo, nešto tipa tortilje ili mlinca ![]() Ma nemate vi pojma kaj je dobro ![]()
![]() |
#26241 |
Super Moderators
|
Danas ostatak ćiknšita od jučer, raženi, mini-rajčice i Erdinger ![]() Došle jučer i petrovke sa brega-nebo i zemlja prema onom kaj nam prodaju...
![]() |
#26243 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Spremam se za: Predjelo: Prsut i melona Glavno: Risotto frutti di mare Desert: Palacinke sa sladoledom i madjarice Nadam se da necu foric zaboravit. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#26244 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#26246 |
Super Moderators
|
Danas nas par Žderonja navratilo na roštilj kod dede, dobro je bilo-sad sam se vratio ![]() Bilo mi je jedino žao Organa koji je moral vozit pet stokilaša u fiestici, nadam se da nije auto pretrpil veća oštećenja ![]()
![]() |
#26247 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Klopa je super bila. ![]() http://www.pohrani.com/f/f/bM/4wTp4p...0727182921.jpg http://www.pohrani.com/f/1a/Dk/4AG2K...0727182927.jpg http://www.pohrani.com/f/20/vA/2mbbO...0727182932.jpg Klopale su se vratina-carsko mix-zapečeni grah, mala plata, lignje sa žara i pržene lignje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26248 |
Moderator
|
Neznam di si sve to zgural, ali definitivno lignje, punjena pljeska i pramenko loše utječu na tebe. Lijepo je da nisi pušio u ženinoj fiestici, ali si opalio tihomirka da mi se još auto nije izluftal. Čudo je kak se auto sa nas petoro i preko 600 kg nije raspal na onom ležećem di je strugnul i pod i auspuh. ![]()
![]() |
#26249 |
Super Moderators
|
Pa na njegovoj strani je i visil auto kad krme ima prek 120 kila ![]() Ali fino autek može potegnut i sa 5 krmaka unutra ![]()
![]() |
|
|