|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Gmail notifier je end of development. Imate Gmail manager koji se s par klikova podesi na potpuno istu funkcionalnost. I radi.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
koristio sam gmail notifier dok nije presto radit sa zadnjim foxom.. tražio alternativu, naišo na ovo: Gmail Watcher glavna razlika u odnosu na gmail notifier je to što ovaj addon koristi podatke iz cookie-a, dok notifier sprema lozinku kao bilo koja druga stranica. ako sam dobro shvatio. uglavnom... preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pošto sam dugogodišnji korisnik addona iz naslova, suosjećam se sa vama, nakon više od tjedan dana ručnog provjeravanja rekoh danas dosta više. Bacio sam oko na alternativu u vidu GMail Manager, ali vidim u komentarima da i on ima problema sa novijim verzijama. Možda još ima nade za dobri (upitno), stari GMail Notifier... Citiraj:
![]() EDIT: Čini se da je Zippo bio brži od mene, ne znam da li njemu/ostalima koji su pokušali ovo radi. Ipak je Gmail Notifier prošlost, ovo je najvjerovatnije samo privremeno rješenje, nažalost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Pronasao sam mu alternativu u vidu Gmail Notifiera ali u portable izdanju. Je li neko od njih preuzeo daljnji razvoj ili su se oni komercijalizirali ne znam ![]() isprobano i radi i djeluje stvoren za paket PortableApplications ![]() ako nekog interesira neka me PM-a pa cu dignuti na neki od filesevera @edit zaboravite na njega kao addon, u tom obliku vise nece postojati. Steta
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
koristim gmail manager od kad postoji praktički, nema nikakvih problema s njim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#12 | |
Laughing Man
|
BUMP
Dižem temu iz mrtvih, daklem više ni gmail manager ne radi. Jel ima netko neki addon da radi ko ova dva gore navedena, ali da se i dalje razvija? Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Radi, radi i razvija se - evo ti link na source, dolje ispod pod readme imaš trenutno aktualnu verziju koja radi s FF8 2011-11-08 Version 0.6.4.1.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Probaj Gmail checker 2.6. Koristim ga vec neko vrijeme i meni je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam primjetio da netko spominje Googleov Notifier: http://toolbar.google.com/gmail-help...r_windows.html Ako koristite HTTPS morat ćete u registry dodati ovaj patch. Aplikacija koja čući u trayu, bez ekstra opcija, ali radi svoj posao since ~2007
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ili jednostavno koristiti Trillian i objediniti messangere sve(nova verzija pruža Skype podršku bez da on mora biti upaljen) plus podršku za mail notifikacije...
![]() |
#17 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Ne koristim puno addona ali ovo mi je jedan od korisnijih.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Ovako imam jedan mali problemčić sa sličnim programom Gmail counter . Znači na njemu imam 2 gmail računa i oboje su radili kak spada do danas. Od danas jedan račun koji mi je manje bitan radi normalno, a drugi uopće ne pokazuje više obavijesti o primitku maila. Probao sam mijenjat šifru na tom računu, i još neke stvarčice ali ga nemrem nikak osposobiti, a veoma mi je koristan. Naravno na oba računa sam normalno ulogiran na Safariju i Chrome-u i tamo nema nikakvih problema. Isto tako probao sam i sa Gmail Reader-om i dešava se ista stvar, odnosno nema nikakvih obavijesti, a ćim namjestim drugi račun normalno radi. Ima tko kakvih ideja? Isprike modovima na trpanju ovoga u ovu temu, ali nisam znao di da stavim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|