![]() |
Gmail Notifier
ima još tko problema da mu ne radi spomenuti add-ones? neki dan se updejtao i od onda ne radi :stoopid:
|
|
nažalost ne ;)
|
ja sam od onda prestao koristit gmail notifier i počeo koristit WebMail Notifier, ima podršku za ostale (hotmail, yahoo..)
|
Gmail notifier je end of development.
Imate Gmail manager koji se s par klikova podesi na potpuno istu funkcionalnost. I radi. |
koristio sam gmail notifier dok nije presto radit sa zadnjim foxom.. tražio alternativu, naišo na ovo: Gmail Watcher
glavna razlika u odnosu na gmail notifier je to što ovaj addon koristi podatke iz cookie-a, dok notifier sprema lozinku kao bilo koja druga stranica. ako sam dobro shvatio. uglavnom... preporuka :goood: |
Citiraj:
|
Pošto sam dugogodišnji korisnik addona iz naslova, suosjećam se sa vama, nakon više od tjedan dana ručnog provjeravanja rekoh danas dosta više.
Bacio sam oko na alternativu u vidu GMail Manager, ali vidim u komentarima da i on ima problema sa novijim verzijama. Možda još ima nade za dobri (upitno), stari GMail Notifier... Citiraj:
EDIT: Čini se da je Zippo bio brži od mene, ne znam da li njemu/ostalima koji su pokušali ovo radi. Ipak je Gmail Notifier prošlost, ovo je najvjerovatnije samo privremeno rješenje, nažalost. |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/j/T1/kIJxOcK/gmailnotifier.jpg isprobano i radi i djeluje stvoren za paket PortableApplications :) ako nekog interesira neka me PM-a pa cu dignuti na neki od filesevera @edit zaboravite na njega kao addon, u tom obliku vise nece postojati. Steta |
koristim gmail manager od kad postoji praktički, nema nikakvih problema s njim.
|
Citiraj:
Od 5.mj 2005. god jedna od najvažnijih stvarčica na kompu :) Što sad s njim? Ugasit će ga? |
BUMP
Dižem temu iz mrtvih, daklem više ni gmail manager ne radi.
Jel ima netko neki addon da radi ko ova dva gore navedena, ali da se i dalje razvija? Hvala |
Radi, radi i razvija se - evo ti link na source, dolje ispod pod readme imaš trenutno aktualnu verziju koja radi s FF8
2011-11-08 Version 0.6.4.1.3 |
Probaj Gmail checker 2.6.
Koristim ga vec neko vrijeme i meni je ok. |
Nisam primjetio da netko spominje Googleov Notifier:
http://toolbar.google.com/gmail-help...r_windows.html Ako koristite HTTPS morat ćete u registry dodati ovaj patch. Aplikacija koja čući u trayu, bez ekstra opcija, ali radi svoj posao since ~2007 |
Ili jednostavno koristiti Trillian i objediniti messangere sve(nova verzija pruža Skype podršku bez da on mora biti upaljen) plus podršku za mail notifikacije...
|
Citiraj:
Ne koristim puno addona ali ovo mi je jedan od korisnijih. |
Ovako imam jedan mali problemčić sa sličnim programom Gmail counter .
Znači na njemu imam 2 gmail računa i oboje su radili kak spada do danas. Od danas jedan račun koji mi je manje bitan radi normalno, a drugi uopće ne pokazuje više obavijesti o primitku maila. Probao sam mijenjat šifru na tom računu, i još neke stvarčice ali ga nemrem nikak osposobiti, a veoma mi je koristan. Naravno na oba računa sam normalno ulogiran na Safariju i Chrome-u i tamo nema nikakvih problema. Isto tako probao sam i sa Gmail Reader-om i dešava se ista stvar, odnosno nema nikakvih obavijesti, a ćim namjestim drugi račun normalno radi. Ima tko kakvih ideja? Isprike modovima na trpanju ovoga u ovu temu, ali nisam znao di da stavim :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |