|
![]() |
#1442 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
novi windowsi ti nece pomoc, ja sam isto prvi put reinstall i nije pomoglo. Jesi provao onaj fix sa microsoft supporta? Dao sam ti link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Premium
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Nakon kupovine 3 ventilatora koja su radila uragan i buku, temperature nisu padale, čak bih rekao da su malo porasle Kako je u OCCTu temp išla preko 90 stupnjeva dok je ventilator bio na 100% odlučio sam karticu predati na servis. Nakon 2 dana odobrena mi je zamjena za novu. Budući da trenutno nemaju isti model kao moj na skladištu zamjena će biti za jači model, točnije Hawk TF3...bez nadoplate...skidam kapu, svaka čast i hvala Microline-u. Samo da temperature budu dobre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Tko još radi testove sa OCCT-om ![]() Postoje mnogi testovi unutar igara koji su i više nego dovoljni. ![]() Uglavnom, makar sad imaš TF3 (TF2, ista stvar)), nemoj koristit više OCCT. Živio |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam da to nije pametno koristiti i ne namjeravam više. I nisu TF2 i TF3 isti, ako ništa drugo lopatice ventilatora su drugačije što definitivno utječe na sposobnost hlađenja. Koji je bolji ne znam, ali razlika mora biti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Premium
|
Nisam mislio na to da su isti, nego na to da (bez obzira koji vent imaš) ne radiš OCCT test) ![]() Al bitno da si dobio novu grafu, za ostalo lako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Premium
|
Pa dobro tko je tu lud??? Nova kartica, pokrenem BF3 igram par minuta ode temperatura na 80 ko od šale, ventilator ubrzava, igram ja baš me briga kad ono za pol sata evo temperature na 85 ventilator se dere na 76-77%...otvoreno kučište, fina sobna temperatura?!? MSI....nikad više, nikad....trebao sam Gigu uzeti....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
mozda imas problem sa kucistem kao i ja. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Premium
|
da ![]() Citiraj:
Ne sekiram se....garancija 3 godine od jučer krenula, ako crkne u tom periodu idem po novu...moji živci nisu vrijedni toga ![]() Ali zanimljivo da u Kombustoru ne postigne takve temperature, šta taj BF3 radi grafičkoj nemam pojma, ali kolje je bolesno ![]() P.S. Gtx 460 koji je bio unutra ova 2 dana dok sam čekao novu karticu nije prelazio 67 u zatvorenom kučištu kad bi igrao sat dva....e sad jel se 460 grije manje od 560 nemam pojma, ali u mom sučaju da. P.P.S. idem na ![]() Zadnje izmijenjeno od: VVedran. 13.07.2012. u 14:55. Razlog: Urednost kučišta i gtx460 usporedba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
nije problem u MSIu.. Imaju vjerovatno najhladnije modele grafickih kartica.. A sta bi ja trebao reci, u sobi mi je 30C minimum, a u kucistu 2x560ti od MSIa a temperature cijelog kompa unutra mi se drze jednako.. Sve komponente su na 55/60C sto je ok.. Diskovi imaju pregradu i oni su na 35/40. Ipak ti nesto nije ok sa kucistem/ventovima na njemu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam danas ubacio MSI 560TI TF2 OC grafu umjesto MSI GTX 470 TF2 i šta, 560Ti je skoro 10°c toplija od 470??!!! 470 nije prelazila 62°c po ovim vrućinama, doduše bila je undervoltana,al 560TI u World OF Tanks dosegne 70°c, vent podešen ručno u afterburneru kao što je bio za 470?! Probat ću je undervoltat za ovo ljetno vrijeme, pa ću baš usporedit. BTW,Koristim zadnje beta drivere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Promjeni pastu, samo polako i oprezno skini cooler ( radi garancije, da se ne vidi da je skidano ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Premium
|
Citiraj:
Baš me zanimaju temperature.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() http://www.overclock.net/t/1278145/p...ud-for-the-gpu temp mi vise ne prelazi max 77C i to OC na 840/1038mV. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Premium
|
da, kad spustim napon ispod 1V i takt GPU na 850 onda ne prelazi 70 stupnjeva i ventilator zavrti do 55% max. Ali šta je to riješenje??? To je kao da na BMW M3 blokiram 2 cilindra i ne dižem iznad 5000 okretaja jer inače auto zakuha. Prodaju nešto što ne radi kako bi trebalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1461 | |
Premium
|
Citiraj:
Radi to kako bi trebalo, ali stvar je u tome što ima previše parametara koji utječu na visoke temp. npr: Prvo, ljeto je (toplo u sobi, bla bla), i samo zbog toga temp je viša za par stupnjeva C.. Drugo, tko zna kako pojedinac okrene ventove za usis/ispuh jer onda i to povisi/snizi temp za par stupnjeva C.. Treće, badave i dobro kućište i dobar cooler od grafe ako je u kućištu visoka temp, općenito. Pored toga još je brdo drugih stvari, ali nema smisla da govoriš nešto protiv hladnjaka TF2 ili TF3 jer to su jedna od najboljih riješenja što se tiče hlađenja. Vidiš kako je geronimo_2 riješio svoj problem, e pa sad se postavlja pitanje, zašto netko mora to radit da bi imao "normalne temp"? Ali očigledno grafa i hladnjak su posve ispravni, ali ono što je krivo i neispravno je topao zrak u kućištu koji stalno cirkulira i ne hladi dovoljno (ali proizvođača grafi nije briga za to, posve opravdano sa moje strane).. Njemu je u sobi const. oko 27 stupnjeva C, što ja jako visoko, no sa tim rješenjem problem je riješen ![]() To nam dokazuje da se ipak može kad se hoće i kad se zna. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Inače, ako prelaziš 1V onda je to već posao za manualno podešavanje ventova u afterburneru. Auto profil je po meni pre blag i drži okretaje prenisko.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 14.07.2012. u 10:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Znam da gtx460 nije 560ti, ali ako su vam stvarno temperature tak besne kak velite, najvjerojatnije nemate kak spada rijesen protok zraka kroz kuciste., Ja recimo imam 2 upuha/2 ispuha, temp nije prelazila 61c za najvecih vrucina (i to dok je u sobi bilo 32c). S tim da sam nedavno sredil bocnu stranicu da mi bocni vent puse drito u gfx i temp sad ne prelazi 56c. Uglavnom bitno je da friški/vanjski zrak dolazi do gfx ili ispod ili bocno. I da se jednako brzo sav taj topli zrak odvede van...
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 25.07.2012. u 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Isplati li se meni za konfu pod moj komp preći na 560 oc znaći ne SE i ne Ti nego onu u sredini. Za koliko najeftinije mogu proći itd. Uskoro mi umjesto ovog proca dolazi 9400 quad koji će biti na 3.2 ili 3.3....... Buđet mi je oko 1200 kn....... je li se može štogod učiniti ? To bi bila zadnja vjerojatno promjena na ovoj konfiguraciji, htjeo bi kupiti pola godine vremena s time ako ne i godinu i onda cijelu promijeniti...... da mogu za sada barem na kakvim takvimdetaljima igrati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda da razmisliš ovoj obzirom da ima dobar OC potencijal, a nižu cijenu. I još je nova sa 3g. garancije. http://www.youtube.com/embed/KNh0R7hV3TY
![]() |
#1470 | |
Premium
|
Citiraj:
Slazem se kolegom coconut. Ostaje ti 200kn u dzepu, imas dual fan opciju, tri godine garancije, manje se grije, manje trosi i mozes je overclockat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|