|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pozdrav, Da li je ovo trenutni best buy:http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9705 ili bi preporučili nešto drugo? I da li je netko ima, zanima me koliko je bučna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
A kolko love imaš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Nego reci nam koliko novca planiras iskesirat za graficku.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
|
Ma prebacujem se lagano iz arhicad-a u Revit... I sad je 4850 počela lagano krepavati od muke kad gledam model. Gledajući po Revit forumima, nema neke prednosti od profi grafičkih kartica, pa sam od istih i odustao... Pare... max. 2500, ali rađe nešto do 2000kn... Nekakav top bi mi bio http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=11368 Ako je razlika osjetna, 600kn ne igra neku razliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Bok ljudi, pitao sam pod temom za napajanja, al pošto ima veze s grafom budem opet ovdje.. Brat je dobio grafu gtx 560, znači ne Ti. Ostatak konfe mu je e8400 2x2gb rama, 2 diska,cdrom i ocz 420w powerstream. Stara grafa mu je x1650xt i normalno radi, al kad stavi novu, ne radi. Ja nekako sumnjam da je preslabo napajanje, jedino da ga je ubilo vrijeme, al nema smisla kad ostatak odlično radi. Jedino što mi je palo na pamet je da onaj 6pin konektor možda ne štima, jer to napajanje ima samo jedan, a drugi mora uštekat s adapterom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Presumnjiv mi je taj web shop, novo otvoren svugdje se oglašava, pol komponenti nema puni naziv ili piše u nazivu da nešto je, a slika je drugačija ..... Isto za ovu GTX 560 Ti ... cijena sve super, naslov, i onda pogledaš slika kutija od GT 560, a na dnu slike opet piše GTX 560 Ti, a u opisu stoji da je GTX 560. Uglavnom vidim da malo napaljuje ljude s niskim cijenama i onda svi ko muhe na govno da prođu za 10 kn jeftinije i na kraju im ga uvale. Samo ju treba namjerno naručiti pa ako ti stvarno daju GTX 560 ih fino nahebati da ti daju ono što piše u naslovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@lolofuxy Kao i sve firme i oni se ograđuju od mogućih grešaka. http://www.centro.hr/Stranica.aspx?p...jetiKoristenja @domina Izgleda da napajanje ne može isporučiti dovoljno soka. Probaj još dok spajaš adapter spojiti molekse s različitih kablova, znači ne kombinirati oba moleksa koji su na istom kablu, nego s dva različita kabla. Ne bi bilo loše očistiti ga od prašine (ako treba), te ga otvoriti i pogledati kako izgleda unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | |
Premium
|
Citiraj:
A kad se googla GV-N56GOC-1GI dođe se brzo do inforamcije da je to običan 560. Tako da se uvjek mogu izvlačiti da im se potkrala greška. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Bok, kupio sam rabljenu MSI Gxt 560 Ti TF2, ispravna ali me malo brinu temperature...čitao sam postove unazad 10tak stranica i vidim da se ova kartica grije više od moje stare Gtx 460 (koja je bila max 60 stupnjeva sa 70% venta). Ova ide u zatvorenom kučištu do 88, a kad otvorim onda uspijem skinuti u BF3 do 78 sa vent na 100%. U idle je 35...znam da je sad ljeto i u sobi je oko 27, samo me zanima jeli to normalno? Napon je 1.037V max, i driveri su 301.42 Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
mene muci isti problem sa 570tkom i raspitao sam se dosta i obzirom na to sto sam saznao zakljucak je da moja 570tka nije u redu i poslana je na reklamaciju. pretpostavljam da je stos u hladnjaku ili pasti. jel imas dodatnih ventova u kucistu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dali je pod garancijom? Jesi je ocistio od prasine? jeli kartica klokana?
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 27.06.2012. u 16:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Očisti dobro hladnjak od prašine, prema potrebi skini hladnjak i stavi novu pastu. Pitanje je i kakav je protok raka unutar kućišta jer to poprilično djeluje na samu karticu. Kod mene je MSI GF GTX560Ti TF II OC radila ovako idle: 36 °C dirt3: 65 °C furmark: 75 °C (na stolu ambijent na kakvih 23 °C)
![]() |
#1405 |
Premium
|
Pretpostavljam da kod skidanja hladnjaka radi nove paste gubim garanciju, ili ne? Nisam je klokao, defaultne postavke i napon je 1.037. Sad sam skinuo napon na 1.0 V i manje se grije što je logično, sad da vidim jel stabilna... Budem je usisao i ispuhao, i dodatne ventove postavljao oko nje... Čitam po netu da ta kartica zahtjeva puno friškog zraka, pa da ga proizvedem onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Premium
|
Skidanjem hladnjaka gubis garanciju, osim ako pazljivo ne skines i pripazis da se ne vidi ostecenje na vijcima. Eh sad koliko ti se isplati igrat s tim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Onda nemoj nista dirat i bezveze riskirat garanciju, ako te to bas smeta onda je salji u servis |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Premium
|
na 1V radi bez problema, sa ventom na 100% BF3 1 sat igre oko 71-73 stupnja, ja zadovoljan......za sad ![]() Još kad stavim 2 venta da dovode friški (hladni) zrak biti će to dobro. A šta da ima kažem na servisu, kartica se grije ali sve radi ,ne ruši se komp i nema nikakvih artifacta po ekranu.....mogu platiti zamjenu paste ako me baš to smeta, ali novu karticu nebum dobio. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|