|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
IQ test
Evo konačno jednog pravog testa inteligencije, koji nije složila Štefica na čik pauzi u mesnici, nego MENSA, a valjda znate tko su oni. Test se sastoji od 39 pitanja i vremenski je ograničen na 40min. Isprobajte i postajte svoje skorove da vidimo tko je najveći "glavonja" na PCE forumu ![]() IQ test |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ufff, previše slikica... ne razumijem kako se na temelju onoga može odrediti nečija inteligencija... ? zadnjih deset sličica sam onako bezveze pogađao. Pa je i rezultat sukladan tome. Okruglo 100. Moram se potrudit pa sve riješiti kako spada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
|
Ja sam bio malo strpljiviji, ali jedno 3 zadatka mi uopće nisu jasna. Kao, da bi upao u Mensu, IQ ti treba biti 130. Ja sam dobio 124 ![]() Tako blizu, a tako daleko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam dobio 124 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
109 punti, ali izgleda ovisi o starosti....što stariji to gluplji... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
eh ja zaboravio napisati. brijem da je bilo negdje oko 126 ili 130 ali nesjecam se moral bum ponovo pisat. i da zadnjih par komada nisam uopce skuzio kaj je autor htio reci tj koji kitac tam trebam napraviti.
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 03.05.2005. u 02:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Na ovom testu ak se dobro sjećam 144, na onom na mensinoj stranici 168. Za ulazak u Hrvatsku Mensu je potrebno 148, ovo je američki test gdje treba imati više od 130 (dokaz kolko su Ameri u globalu glupi), ne znam koliki je maksimum na tom testu. Službeno testiranje košta 80kn. Osobama do (mislim) 18g se mjeri IQ do 154, znači najviše što možete dobiti je da vam piše IQ>154, a osobama starijima od 18g se mjeri po testovima dostupnima u Hrvatskoj do 172. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Prepametan si da bi ih završio. ![]() ![]() Pa ti si genijalac!Hoću te upoznat! ![]() ![]() Nemojte me shvaćat preozbiljno, nekek leeeeetim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
130 prvi i 145 mensin. Imao sam i jedno "službeno" testiranje. Na njemu je rezultat bio viši. Sve su to gluposti. IQ se mijenja, IQ se mora trenirati, IQ ništa ne znači u svakodnevnom životu. IQ se meni mijenja u odnosu na količinu popijene kave u toku dana. Obzirom da se testiranja u mensi vrše u 20.00 sati, i nakon hampera kave, IQ bi mogao biti vrlo visok. Ujutro imam usporediv sa Forrest Gumpom.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
hm ... osim sirovog IQ postoji i nekaj kaj se zove "emocionalna" inteligencija koja je za uspijeh u životu važnija od sirovog IQ-a (to su nekad radili na regrutaciji da li i sada rade ne znam, ali po stanju unutar HVa i zaposlenom osoblju sumnjam...) inače osobama sa strahovitim IQ je potrebna jednaka pomoć kao i sa osobama ispod 80 ... inače sada zakaj je u USA granica 130 a drugdje puno viša može poslužiti ovaj primjer glasanja na zadnjim izborima na kojima je inače poredak cijele države sa prosječnom IQ-om (vidi sliku) A ono kada se ljudi vrijeđaju debil, idiot, imbecil ne znaju kaj je to upće pa da Vas obrazujem ![]() 70 – 80 IQ Granični retardacija i može u školu sa većinom 50 – 70 IQ laka retardacija, debili 30 – 50 IQ umjerena, imbecili 0 – 30 IQ teška, idiot sad recimo u USA cijela država ima prosjek manji od 90 ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
0-19 duboka umna zaostalost 20-34 teska umna zaostalost 25-49 umjerena umna zaostalost 50-69 blaza umna zaostalost 70-89 granicna skupina Zgodno je napomenuti da je kretenizam pojam koji je vezan za umnu zaostalost zbog manjka joda i posljedicne gusavosti, a moze biti bilo kog stupnja navedenog gore.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|