|
![]() |
#3571 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Pojavi mi se pogreska prilikom preuzimanja aplikacije ili tijekom azuriranja: nepoznati kod pogreskea tijekom instaliranja aplikacije -110.. zna li netko u cemu je rijec |
![]() |
![]() |
![]() |
#3572 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Pozdrav. Molim pomoć. Instalirao sam novi finalni cynogen benru i ne mogu se prijaviti na google račun. Nema automatskog postavljanja postavki, gmaila i Google play aplikacije. Kako to riješiti. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
imas dvije verzije njegovog roma..clean i s g apps..ti si ocito skinuo clean ![]() jer ja koristim s gapps i normalno sve radi jedino mi je slusalica tiha al to se s dsp rijesi
![]() |
#3574 |
Registrirana Smrt
Datum registracije: Jun 2006
|
komentari za nov benru jel bolji od fundowski 4.0? PS kako da napravim backup trenutnog roma na komp u slucaju da ga pozelim vratit nazad na mob? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
SPIRIT FM
SPIRIT FM Evo opet ja o tom radiu, nikako da uspijem sa tom instalacijom. Probao sam ga stavit i u sistemske apk, ali ne pomaže neće i gotovo. Radi se o verziji Spirit FM Unlocked version Jun15 Pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam ga najnormalnije instalirao kao i svaku drugu aplikaciju, bez ikakvih prckanja. mozda napraviti wipe svega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nije tila ni ona verzija sa blackmarkta i još ohoho njih. Ali jedna crackana sa 4shared unlock verzija radi ka curica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
Registered User
|
Citiraj:
ima dosta toga u postavkama,šta treba izmjeniti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
Registered User
|
Citiraj:
Verzija Spirit FM UL vFeb28 (koju sam skinuo) radi bez ikakvog podešavanja. Nego, vidio sam gore da si instalira Go Launcher EX, istoga sam i ja instalira, pa me zanima koliko ti traje baterija. Evo gledam sad mi je baterija na 22% od jutros ili 12 sati je bez punjenja, a to je prilično loše u odnosu na Fund 4.0. Ajde javi svoja iskustva |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3581 |
Registered User
|
[QUOTE=srkee;2195523]znaci 3g off data off, wifi off zasad: Dobar rezultat, ali ja nevidim smisla imati takav telefon ako nisi spojen na net. Onih gore 12 sati se odnosi na 3G non-stop uključen, bluetooth nekih 5 minuta te 4 razgovora, ajde neka je 10 minuta, Opera mobile neki 1 sat i još neko sitno čačkanje po telefonu. Sad sam stavio LauncherPro koji u odnosu na GoLauncher jednostavno leti. V6 skripta je uključena, te 2 widgeta koji idu na net svakih 1 sat + email Vidit ćemo sutra dali je bilo promjena |
![]() |
![]() |
![]() |
#3582 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
radim 12 satne smjene pa mi mob stoji na mjestu 12h dnevno ![]() a kad dodem kuc onda se spojim s kompa, inace ad radim normalno, ukoliko ga koristim kako se smartphone koristi, svako večer punjenje OBAVEZNO, bilo koji rom da je gore, znači, ujutro skinem u 5, radsim do dva, upalim 3g i gps, vozim bibikl 2h dok snima rutu, okinem par fotki sa snapbucketom i uploadam, uz to sve služam mjuzu na sluške, i navecer ostane 35% sto je nedovoljno za sutradan pa mora na punjač. to me izuzetno nervira, nadam se da misle srediti tu tenhologiju baterija više. mobilni telefon koji ne drži 2-3 dana i nije baš mobilan, jelte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 | |
Registered User
|
Citiraj:
Da sam kojim slučajem ostavio GoLauncher crka bi mi oko podneva. Jebiga, zajebano dosadan posao sam danas počeo radit, tako da me je sramota, građevinski inženjer završija sam na burzi i ajde prodavat karte za ekskurzije, izlete, ronjenje, Plitvice idr.pičm. Pozdrav grupi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Pozdrav, htio bi da mi mob bude brzi i da bat traje duze. Ne igram igrice nego samo pricam, saljem porukei glazba i 3g.. Molim preporuku za rom koji bi bio najbolji za taj tip koristenja moba. thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Registered User
|
jel mi moze neko pomoc i rec di se na ovom benruovom v4 romu stavi automatsko pojacavanje glasnoce dok me zove neko i naso sam mu bug..ne radi ona opcija da kad se neko javi ili prekine pa zavibrira mob
![]() |
#3588 |
Registered User
|
odusevljen sam rom-om, nisam mu jos nasao zamjerku. evo skoro 50% za 1dan 7 sati uz stalno wifi/3g, nesto surfanja, chatanja, slusanja radija, prckanja, instalacija... ![]() i brzi mi je osjetno nego prijasnji fundowski, koji je takodjer odlican! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Registrirana Smrt
|
jel ima benru v4 app2ext mogucnost ili samo app2sd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koji governor koristite za OC? Malo sam za probu proc postavio na 710 MHz i pokrenuo quadrant, nevjerojatno al dobijem čak 30% bolji rezultat od stocka (833 umjesto 633), rezovi su bolji i u 2D i 3D. Znači proc u Sonicu je preslab i za ovu Adreno 200 grafiku, razliku u radu zasad ne primjećujem (benruv4 naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3592 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Registrirana Smrt
|
kako da iz fundowskog onaj Huawei Allbackup (poznat takodjer kao Sig.Disk) instaliram na benru v4? ugl stalno javlja poruku pri instalaciji da aplikacija nije instalirana. probao sam sa root explorerom prebacit u system/app sa rwrr i dalje nista. Ima jos kakva ideja kako da rjesim problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3594 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
moze li neko uploadat ovaj zadnji cm od benrua sa ggaps na mediafire il na nest drugo jer ne mogu downloadat :// zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Registered User
|
Tek sad sam rootovao telefon, a kupljen je u januaru ![]() Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Registrirana Smrt
|
znaci ni radio sa tvog roma ne mogu na njega stavit? ista poruka ista situacija... i btw pitanje ako netko zna, koja opcija je najbolja za stavit u supercharger skripti za nas mob? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
Registered User
|
ee ljudi imam jedan problem sa kojim ostajem bez novca pa bi trebo hitan odgovor... zivim dosta blizu slovenije pa mi zna prebaciti na TUSMOBIL tele2(dakle slovensku mrezu) bez da me pita ako smije.. kako mogu izgasit da se mi prebacuje na ostale mreze.. jer radim u toplicama sveti martin a tamo nema tele2 mreze pa mi prebacuje na gore navedenu postavke su ovako: Podaci su omoguceni(bez kvacice) roaming podataka (bez kvacice) national data roaming(bez kvacice) postavke GSM/UMTS mreze(automatski nacin) koristi samo 2g mreze(kvacica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Registered User
|
ovaj benruov v4 rom odlican za sad baterija 1dan 13h od toga 10h ukljucen wifi..ekran ukljucen 4h..a jos imam 30%baterije..jako sam zadovoljana..svaka mu cast..da ne govorim o dizajnu..i fluidnosti..a inace koristim onaj xperia launcher
![]() |
|
|