Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.06.2012., 16:17   #301
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Drago mi je da nisam pogodio nista od prognoza
Ovom se nisam uopce nado, btw 1 sadasnji i 2 bivsa vozaca Ferrarija na postolju
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 16:18   #302
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Brko, jesživ?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 16:18   #303
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Fenomenalna trka. šteta što je crnac uništio utrku hamiltonu

I najzanimljiviji trenutak kad Massa ulazi u cilj kao prividno drugi
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 16:24   #304
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
I najzanimljiviji trenutak kad Massa ulazi u cilj kao prividno drugi
da, isto sam skuzio i u prvi mah opa, pa massa je tu negdje! djelic sekunde kasnije fak, pa cijeli krug kasni za alonsom, opet nikakav rezultat (iako ajd, imao je i on s nekim poljubac, ali svejedno).

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 16:37   #305
draksa
Premium

Staro 24.06.2012., 16:48   #306
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

Carska utrka, gledao uz gotov roshtilj. Zadnjih par krugova fenomenalno.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 16:52   #307
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Koji je debil bio na lokalnoj? Bacio sam samo oko 3 sekunde i diga mi je tlak, naravno gleda san na BBCu. Utrka odlična, kao i svaka druga za F1 fana. Ža mi je Grossjeana i Hamiltona, vrhunski poredak na kraju, 3 ferarrijeva vozača Sve u svemu jako dobro.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 17:23   #308
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
ja sam postao ivan77 kaj se formule tiče. Od sada pa nadalje šutim glede prognoza.
Staro 24.06.2012., 22:11   #309
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Nimalo...što misliš za što služe sve te zone izlijetanja?

Mogao je samo skrenuti lijevo i izbjeći cijelu situaciju i onda samo preteći Lewisa u nekom drugom trenutku, a ne da upropasti utrku obojici!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 22:25   #310
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Hamilton ludjak teski ovaj put.
Zbog cega ? Maldonadova krivica 100%. (Vidi dolje objasnjenje)

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Hehehe kako da ne, to je sama njegovo misljenje (a misljenja su kao i s... - svi ga imaju ) a u pravu defintivno NIJE tako da neznam s cime se ti to slazes ?

Maldonado je bio kompletno van staze (oznacenog trkaceg djela) prije kontakta sa SVA 4 kotaca i u pravilima on se ukljucivao u promet te je samim time morao pustiti Hamlitona da prodje i onda se ukljuci (nesto poput kao kad se ukljucujes autom sa sporedne ceste na glavnu ). On to nije napravio nego je cimnuo na desno (uplasio se lezecih policajaca ) i zabio se u Hamlitona. Samim time KRIV JE (Maldonado) i dobio je 20 sec kazne, time je i sebe izbacio iz bodova (jer sad je u poredku ispao 12ti). Da je bio malo strpljiviji bio bi na postolju .

P.S. U biti jos je dobro i prosao, neki su dobijali 10mjesta penalty na slijedecim utrkama za direktno izbacivanje drugih vozaca u utrci.

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 24.06.2012. u 22:52.
Lewis je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 22:47   #311
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Zbog cega ? Maldonadova krivica 100%. (Vidi dolje objasnjenje)
Mislim, vidilo se iz aviona da mu bolid plese na sve strane, neznam zasto se nije pomirio s time da ce ga ovaj obici i pustio ga.
Jasno mi je da je svaki bod vazan, pogotovo u ovo doba lude izjednacenosti, i znam da su veliki novci u igri, ali ovako je ostao bez icega, a bilo je jasno da se nemoze obraniti.
I sam mislim da nije kriv i slazem se s tvojim obrazlozenjem, ali je malo pretvrtoglav bio danas
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2012., 22:50   #312
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Nimalo...što misliš za što služe sve te zone izlijetanja?

Mogao je samo skrenuti lijevo i izbjeći cijelu situaciju i onda samo preteći Lewisa u nekom drugom trenutku, a ne da upropasti utrku obojici!
Ma bilo je jasno ko dan, pogotovo šta je Hamilton danas ostavlja mista (prošla sezona ) i stvarno pazi. Ovaj je izletio, možda malo i poletio priko pasice i zabio se.... Jebiga malo ga pojilo neiskustvo i pohlepa
Staro 25.06.2012., 00:21   #313
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Nisam gledao utrku, pogledao sad snimak. Čestitke Alonsu, iskoristi max prilike nastale raznim prekidima. Izgleda da je RB napredovao sa bolidom i očekujem kroz nekoliko utrka proboj Vetela na prvo mjesto. Radi putovanja, nisam se stigao ni kladiti, što je dobro, sigurno bih izgubio.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2012., 02:26   #314
draksa
Premium

Evo snimka
www.youtube.com/watch?v=EqhiYXP0KNE

Evo slicne situacije sa Grosjeanom
http://www.youtube.com/watch?v=LBNOz3rWN3Y

Hamilton nije ostavio dovoljno mjesta za Maldonada, te ga je izgurao van staze. Pogotovo sa autom koji plese ko balerina

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova

Maldonado je bio kompletno van staze (oznacenog trkaceg djela) prije kontakta sa SVA 4 kotaca i u pravilima on se ukljucivao u promet te je samim time morao pustiti Hamlitona da prodje i onda se ukljuci (nesto poput kao kad se ukljucujes autom sa sporedne ceste na glavnu
Po tome je u Bahreinu Hamilton prosao Rosberga van staze di ga je trebo pustit i ukljucit se na stazu?

Ja nekazem da Maldonado nije kriv, samo je Hamilton imao dosta prste u tome

Zadnje izmijenjeno od: draksa. 25.06.2012. u 02:38.
Staro 25.06.2012., 10:14   #315
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

draksa - ovo so grosjeanom nije slicno jer ponavljam Maldonado je bio sa SVA 4 kotaca van staze (dok grosjena nije nego samo malo nagazio crtu s dva kotaca i dovoljno mjesta te se hamilton posteno maknuo nakon izlaska iz zavoja, jer nemozes ti bas u zavoju sa 200 na sat ici mimo trkace putanje i zadrzati bolid na pravcu , znaci onaj koji je naprijed ima pravo drzati trkacu putanju kolko god zeli). Madonado nije bio ispred Hamiltona u tom trentku nego iza tj. do pola bolida (zato se i zabio u njega) tako da se on nemoze drzati trkace putanje kad ni nije dosao na nju bez da se zabije u protivnicki bolid.

Znaci opet ponavljam, Hamilton u ovom slucaju nije nista kriv (bez obzira sto ti mislio), procitaj pravila ako ti nije jasno kako funkcionira sustav.

Ja bi najradije da tih kazni uopce nema i da se to tretira kao "racing incident" jer ako tako nastave bit ce sve manje i manje pretjecanja (vozaci se boje prestic da ne dobiju kakvu kaznu) ali jebiga nismo ni ti koji odlucujemo o pravilima. Iskreno s ovim pravlima da nema DRSa gledali bi uspavanke svaki put jer sad rijetko to i pretice izvan DRS zone ako nije 100% ziher .

Jedino sto je tuzna cinjenica ovdje je da je Maldonado zaj.. dobre bodove i sebi i Hamlltonu.
Staro 25.06.2012., 12:21   #316
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Lewis, samo da se ne zaboravi.
Prva sansa Pastora da osvoji bodove u F1. Ko je kriv? 0,36 nadalje.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
Staro 25.06.2012., 12:37   #317
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Izgurao ga je van staze i dobio po njonji. Amen.

Staro 25.06.2012., 12:38   #318
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

nino, o cem mi sad pricamo ? Valencija 2012 ili ? Ocemo sad ic izvlaict sve crasheve od 50ih pa na dalje ili ? Ovo i dalje ne amnestira Maldonada nimalo jer bio je sa SVA 4 kotaca van staze prije nego je lupio Hamlitona , znaci po pravilima vratio se na stazu neoprezno - end of story.

Znaci da rezimiramo - Maldonadno je VAN staze sa SVA 4 kotaca prije nego odluci skrenuti desno i udariti Hamlitona- http://www.lewis.tomsoft.hr/temp/Sva4.jpg

Onaj tko to ne vidi, taj ili ne zeli priznat ili nezna pravila. Svaka daljna rasprava o tome ko je kriv u ovoj situaciji samo dovodi do zakljucka da oni koji tvrde da Maldonadno nije ili da je Hamilton imalo kriv ovdje samo dokazuju da prate formulu onako casual (sto je ok) ali bez poznavanja pravila (u tom slucaju trebali bi se suzdrzavati od komentiranja tko je kriv) .

BTW ako aludiras na slicnost sudara onda si u krivu jer ovaj tvoj primjer nije ni slican jer su se sudarili dok su obojica bili na stazi (prije zavoja je vec doslo do kontakta). I opet tada je Hamilton proglasen krivim i dobio je 20sec penlty identicno kao i Maldonado sada tako da nevidim kako tvoj argument ovdje ide Maldonadu u korist ? BTW Maldonado ima dobre sanse da prestinge Hamlitonov rekord iz 2011e (6 kazni) jer je vec do sad ove godine nakupio 5 kazni .
Staro 25.06.2012., 12:58   #319
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Pamti pa vrati.

Maldonado je možda i kriv po pravilima, ali mi uopće nije žao. Čak mi je i drago da je tako završilo za Hamiltona.
Ponekad treba znati i kalkulirati sa plasmanom. Jbg, znam da je u takvim trenucima na stazi teško još misliti i na plasman ili bodove, ali tako se razlikuju "majstori od velemajstora".

U ovom slučaju su oba ispali papci sa time da je Hamilton puno više izgubio. Ko zna, možda će mu ovi bodovi na kraju faliti za osvajanje prvenstva.
E-mil je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2012., 13:20   #320
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Vidim da moram objasniti, jer izvlacite rijeci iz konteksta. Nisam nigdje naveo da je Hamilton kriv ili da Pastor nije kriv.

Mozete vi iz pravila izvlaciti sto god hocete, a drugo je ono sto je u tintarama drajvera u tim trenucima. Ko nam garantira da jedna strana nije namjerno ucinila takav potez i da postoji nekakva mrznja/rivalstvo izmedju njih dva?

Sad sam opet gledao situacije i zakljucio jedno, krivac uvijek ostane na stazi.

Staro 25.06.2012., 13:28   #321
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
samo kad netko takne svetu kravu Alonsa ili Šumahera, onda se prolijevaju kante sline.
fascinantno....... stvarno fascinantno. a sta sada ti i lewis radite? grcevito, ali HC se brani hamiltona i maldonado je kriv (ruku na srce, ja sam to jos napisao jos jucer nakon trke, jer za razliku od vecine ovdje znam biti i najcesce jesam objektivan), ali opet - alonso i schumacher se spominju.

plus sto je zanimljivo druga cinjenica, kada hamilton i napravi sranje i uzrokuje nesto sto je kriv, niti od tebe niti od nekoga ljubitelja hamiltona niti rijeci. ali ono, niti pis da je pocesto u vrvi dogadanja!

ponavljam, za mene je ovdje maldonado kriv, bez obzira sto hamilton ima skrsene gume i sto se ne moze kvalitetno utrkivati s ovima sto su bili iza njega, ovo je kao sto je i on i masa drugih dobila kaznu, tako je i maldonado dobio - end of story.

Staro 25.06.2012., 13:42   #322
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Burko - sta radimo ? Objasnjavamo pravila i zasto je Maldonadno kriv/dobio kaznu - koji dio ti nije jasan ? Isto tako gdje ja to spominjem Alonsa i Schumia u ovoj raspravi. Molim navedi mi taj Quote ?

A hateri tj. "kontra navijaci" poput E-mila izjavljuju da im je bas drago sto je ovao zavrsilao za Hamiltona (kao d aje Maldonando zavrsio bolje ? (i on je bez bodova kolko vidim) - ono halo bas mu je drago sto se netko skrsio/sudario na stazi ? WTF, mislim ono stvanro. Meni nije drago ni kad se skrsi neko sa zacelja a kamo li netko u vrhu. BTW ako netko nije znao ovdje kako kalkulirati sa "plasmanom" (po recima E-mila) onda je to sigurno Maldonadno jer je osvojio nula bodova/zaradio kaznu a mogo je komotno biti 3ci jer prestigo bi Hamiltona nekoliko stotina metara kasnije na ravnom bez problema.
Staro 25.06.2012., 14:30   #323
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

dobro, kako god. ja samo primjecujem kako rijetko tko ovdje od prisutnih pohvali nekoga kome nije drag (ti recimo alonsa, ali jebiga, ferrari VS mclaren ). ja pohvalim i buttona i hamiltona i pereza i nekoga sasvim drugoga, isto tako i popljujem (recimo massu, jucer opet nikakav rezultat, dok je alonso jelte, prvi zavrsio).

ono jucer je bila krivica maldonada, i neka je kaznjen. nije ovo bilo toliko u zaru trke, iako se generalno slazem, za svaki klinac se nekoga kazni....... ali ono jucer jest za kaznu, ili je hamilton mogao jednostavno (ili naravno maldonado) pustiti gas . nije pustio niti jedan, rezultat smo vidjeli. skroz nevazno sto je izasao sa staze, cijelu utrku su svi prolazili ociglednije preko nekog zavoja i samo nastavljali dalje, ko' da je ovo bilo presudno za poljubac njih dvojice.........

Staro 25.06.2012., 15:03   #324
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Maldonado je kriv jer se izvan staze vratio nazad na stazu, ali Hamilton je mogao biti pametniji i skenjati duel jer bi došao do pokojeg boda sa totalno shebanim gumama.
Ali onda to nebi bio Hamilton. Ne volim ga, ali jako cijenim njegovu beskompromisnost.

Kako sam ja vječni fun propetog konjića, naravno da mi je drago kako se utrka rasplela, a naročito mi je drago da je Alonso konačno pokazao cahones sa onim pretjecanjem Grosjeana za drugo mjesto. Sve ostalo je bonus, iako bi se teško prešao Vettel, sreća u glavnom prati hrabre.

Svaka čast starim kajlama Kimiju i Šumiju, još su oni tu.

Sve u svemu, naj bolja Valencia ikada.
Staro 25.06.2012., 17:56   #325
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
da je maldonado pricekao jos 2 zavoja, hamilton je mogao pjevati borbene i ne bi mu nis mogao...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2012., 22:01   #326
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Vidim da moram objasniti, jer izvlacite rijeci iz konteksta. Nisam nigdje naveo da je Hamilton kriv ili da Pastor nije kriv.

Mozete vi iz pravila izvlaciti sto god hocete, a drugo je ono sto je u tintarama drajvera u tim trenucima. Ko nam garantira da jedna strana nije namjerno ucinila takav potez i da postoji nekakva mrznja/rivalstvo izmedju njih dva?

Sad sam opet gledao situacije i zakljucio jedno, krivac uvijek ostane na stazi.
Kakvi potez Hamiltona, bio je unutra, branio je poziciju i u nastaloj situaciji je Maldonado bio vani. Prvo, bio je iza njegova bolida, drugo bio je sa svim kolima van staze, šta Hamilton (ili bilo ko drugi) mora izlazit s trkaće putanje da bi debila propusta u svom naumu. Vjerovatno nije ni pogleda, jer opet kratko je vrime reakcije, a i da je teško da bi se maka...

Pamti pa vrati ne drži vodu, zato svugdi postoje regulative i sudci...
Staro 25.06.2012., 22:28   #327
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Nek si ti nama reko. Debil kazes...

Staro 25.06.2012., 22:46   #328
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Nek si ti nama reko. Debil kazes...
A nije, lik napravi incident i pravi se mutav, kad očito zna ako je priko pasice letio (ka šta je i sam reka) da je izaša cilim bolidom vanka.
Staro 25.06.2012., 23:25   #329
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Maldonado je kriv i to je jako prljav vozac. Koliko god da je Hamilton prgav, ovaj je jos gori!
Mozda mu je vratio: http://www.youtube.com/watch?v=3qiuq_y7i3I

Inace taj Chavezov decko nije bas olicenje neke pozitivnosti jel... Prilazem par stvari po kojima to smatram:
http://www.youtube.com/watch?v=s5-bblaS_TA
A i ovo sa Perezom u Monacu je izgledalo đubretarski: http://www.youtube.com/watch?v=aKiI7cQ1ojg

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2012., 11:16   #330
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Maldonado je kriv i to je jako prljav vozac. Koliko god da je Hamilton prgav, ovaj je jos gori!
Mozda mu je vratio: http://www.youtube.com/watch?v=3qiuq_y7i3I

Inace taj Chavezov decko nije bas olicenje neke pozitivnosti jel... Prilazem par stvari po kojima to smatram:
http://www.youtube.com/watch?v=s5-bblaS_TA
A i ovo sa Perezom u Monacu je izgledalo đubretarski: http://www.youtube.com/watch?v=aKiI7cQ1ojg
Jednako su prljavi.
Ja tu ne bi bas svaljivao krivicu ni na jednog ni na drugog.
Hamilton je bio na prastarim gumama i po meni je mogao ostaviti vise mjesta, a Maldonado je forsirao previse, a mogao je cekati jos jedan krug.
Da sam ja tamo bio sudac ne bi kaznio nikoga, reko bih trkaci incident.
Jel samo mene ovo pocinje podsjecati na proslu godinu i Massa - Hamilton dvoboje
Nacki je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na