|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Drago mi je da nisam pogodio nista od prognoza ![]() Ovom se nisam uopce nado, btw 1 sadasnji i 2 bivsa vozaca Ferrarija na postolju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Brko, jesživ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Fenomenalna trka. šteta što je crnac uništio utrku hamiltonu ![]() I najzanimljiviji trenutak kad Massa ulazi u cilj kao prividno drugi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Carska utrka, gledao uz gotov roshtilj. Zadnjih par krugova fenomenalno.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Koji je debil bio na lokalnoj? Bacio sam samo oko 3 sekunde i diga mi je tlak, naravno gleda san na BBCu. Utrka odlična, kao i svaka druga za F1 fana. Ža mi je Grossjeana i Hamiltona, vrhunski poredak na kraju, 3 ferarrijeva vozača ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Mogao je samo skrenuti lijevo i izbjeći cijelu situaciju i onda samo preteći Lewisa u nekom drugom trenutku, a ne da upropasti utrku obojici!
![]() |
![]() |
#310 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Zbog cega ? Maldonadova krivica 100%. (Vidi dolje objasnjenje) Citiraj:
![]() ![]() Maldonado je bio kompletno van staze (oznacenog trkaceg djela) prije kontakta sa SVA 4 kotaca i u pravilima on se ukljucivao u promet te je samim time morao pustiti Hamlitona da prodje i onda se ukljuci (nesto poput kao kad se ukljucujes autom sa sporedne ceste na glavnu ![]() ![]() ![]() P.S. U biti jos je dobro i prosao, neki su dobijali 10mjesta penalty na slijedecim utrkama za direktno izbacivanje drugih vozaca u utrci.
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 24.06.2012. u 22:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim, vidilo se iz aviona da mu bolid plese na sve strane, neznam zasto se nije pomirio s time da ce ga ovaj obici i pustio ga. Jasno mi je da je svaki bod vazan, pogotovo u ovo doba lude izjednacenosti, i znam da su veliki novci u igri, ali ovako je ostao bez icega, a bilo je jasno da se nemoze obraniti. I sam mislim da nije kriv i slazem se s tvojim obrazlozenjem, ali je malo pretvrtoglav bio danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Nisam gledao utrku, pogledao sad snimak. Čestitke Alonsu, iskoristi max prilike nastale raznim prekidima. Izgleda da je RB napredovao sa bolidom i očekujem kroz nekoliko utrka proboj Vetela na prvo mjesto. Radi putovanja, nisam se stigao ni kladiti, što je dobro, sigurno bih izgubio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Premium
|
Evo snimka www.youtube.com/watch?v=EqhiYXP0KNE Evo slicne situacije sa Grosjeanom http://www.youtube.com/watch?v=LBNOz3rWN3Y Hamilton nije ostavio dovoljno mjesta za Maldonada, te ga je izgurao van staze. Pogotovo sa autom koji plese ko balerina Citiraj:
![]() Ja nekazem da Maldonado nije kriv, samo je Hamilton imao dosta prste u tome Zadnje izmijenjeno od: draksa. 25.06.2012. u 02:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Freelancer
|
draksa - ovo so grosjeanom nije slicno jer ponavljam Maldonado je bio sa SVA 4 kotaca van staze (dok grosjena nije nego samo malo nagazio crtu s dva kotaca i dovoljno mjesta te se hamilton posteno maknuo nakon izlaska iz zavoja, jer nemozes ti bas u zavoju sa 200 na sat ici mimo trkace putanje i zadrzati bolid na pravcu , znaci onaj koji je naprijed ima pravo drzati trkacu putanju kolko god zeli). Madonado nije bio ispred Hamiltona u tom trentku nego iza tj. do pola bolida (zato se i zabio u njega) tako da se on nemoze drzati trkace putanje kad ni nije dosao na nju bez da se zabije u protivnicki bolid. Znaci opet ponavljam, Hamilton u ovom slucaju nije nista kriv (bez obzira sto ti mislio), procitaj pravila ako ti nije jasno kako funkcionira sustav. Ja bi najradije da tih kazni uopce nema i da se to tretira kao "racing incident" jer ako tako nastave bit ce sve manje i manje pretjecanja (vozaci se boje prestic da ne dobiju kakvu kaznu) ali jebiga nismo ni ti koji odlucujemo o pravilima. Iskreno s ovim pravlima da nema DRSa gledali bi uspavanke svaki put jer sad rijetko to i pretice izvan DRS zone ako nije 100% ziher ![]() Jedino sto je tuzna cinjenica ovdje je da je Maldonado zaj.. dobre bodove i sebi i Hamlltonu.
![]() |
#316 |
PizzoZder
|
Lewis, samo da se ne zaboravi. ![]() Prva sansa Pastora da osvoji bodove u F1. Ko je kriv? 0,36 nadalje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
PizzoZder
|
Izgurao ga je van staze i dobio po njonji. Amen. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Freelancer
|
nino, o cem mi sad pricamo ? Valencija 2012 ili ? Ocemo sad ic izvlaict sve crasheve od 50ih pa na dalje ili ? Ovo i dalje ne amnestira Maldonada nimalo jer bio je sa SVA 4 kotaca van staze prije nego je lupio Hamlitona , znaci po pravilima vratio se na stazu neoprezno - end of story. Znaci da rezimiramo - Maldonadno je VAN staze sa SVA 4 kotaca prije nego odluci skrenuti desno i udariti Hamlitona- http://www.lewis.tomsoft.hr/temp/Sva4.jpg Onaj tko to ne vidi, taj ili ne zeli priznat ili nezna pravila. Svaka daljna rasprava o tome ko je kriv u ovoj situaciji samo dovodi do zakljucka da oni koji tvrde da Maldonadno nije ili da je Hamilton imalo kriv ovdje samo dokazuju da prate formulu onako casual (sto je ok) ali bez poznavanja pravila (u tom slucaju trebali bi se suzdrzavati od komentiranja tko je kriv) ![]() BTW ako aludiras na slicnost sudara onda si u krivu jer ovaj tvoj primjer nije ni slican jer su se sudarili dok su obojica bili na stazi (prije zavoja je vec doslo do kontakta). I opet tada je Hamilton proglasen krivim i dobio je 20sec penlty identicno kao i Maldonado sada tako da nevidim kako tvoj argument ovdje ide Maldonadu u korist ![]() ![]() ![]()
![]() |
#319 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Pamti pa vrati. Maldonado je možda i kriv po pravilima, ali mi uopće nije žao. Čak mi je i drago da je tako završilo za Hamiltona. Ponekad treba znati i kalkulirati sa plasmanom. Jbg, znam da je u takvim trenucima na stazi teško još misliti i na plasman ili bodove, ali tako se razlikuju "majstori od velemajstora". U ovom slučaju su oba ispali papci sa time da je Hamilton puno više izgubio. Ko zna, možda će mu ovi bodovi na kraju faliti za osvajanje prvenstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
PizzoZder
|
Vidim da moram objasniti, jer izvlacite rijeci iz konteksta. Nisam nigdje naveo da je Hamilton kriv ili da Pastor nije kriv. Mozete vi iz pravila izvlaciti sto god hocete, a drugo je ono sto je u tintarama drajvera u tim trenucima. Ko nam garantira da jedna strana nije namjerno ucinila takav potez i da postoji nekakva mrznja/rivalstvo izmedju njih dva? Sad sam opet gledao situacije i zakljucio jedno, krivac uvijek ostane na stazi. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
plus sto je zanimljivo druga cinjenica, kada hamilton i napravi sranje i uzrokuje nesto sto je kriv, niti od tebe niti od nekoga ljubitelja hamiltona niti rijeci. ali ono, niti pis da je pocesto u vrvi dogadanja! ponavljam, za mene je ovdje maldonado kriv, bez obzira sto hamilton ima skrsene gume i sto se ne moze kvalitetno utrkivati s ovima sto su bili iza njega, ovo je kao sto je i on i masa drugih dobila kaznu, tako je i maldonado dobio - end of story.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Freelancer
|
Burko - sta radimo ? Objasnjavamo pravila i zasto je Maldonadno kriv/dobio kaznu - koji dio ti nije jasan ? Isto tako gdje ja to spominjem Alonsa i Schumia u ovoj raspravi. Molim navedi mi taj Quote ? A hateri tj. "kontra navijaci" poput E-mila izjavljuju da im je bas drago sto je ovao zavrsilao za Hamiltona (kao d aje Maldonando zavrsio bolje ? (i on je bez bodova kolko vidim) - ono halo bas mu je drago sto se netko skrsio/sudario na stazi ? WTF, mislim ono stvanro. Meni nije drago ni kad se skrsi neko sa zacelja a kamo li netko u vrhu. BTW ako netko nije znao ovdje kako kalkulirati sa "plasmanom" (po recima E-mila) onda je to sigurno Maldonadno jer je osvojio nula bodova/zaradio kaznu a mogo je komotno biti 3ci jer prestigo bi Hamiltona nekoliko stotina metara kasnije na ravnom bez problema.
![]() |
#323 |
Osobni opis - pitaj me
|
dobro, kako god. ja samo primjecujem kako rijetko tko ovdje od prisutnih pohvali nekoga kome nije drag (ti recimo alonsa, ali jebiga, ferrari VS mclaren ![]() ono jucer je bila krivica maldonada, i neka je kaznjen. nije ovo bilo toliko u zaru trke, iako se generalno slazem, za svaki klinac se nekoga kazni....... ali ono jucer jest za kaznu, ili je hamilton mogao jednostavno (ili naravno maldonado) pustiti gas ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Maldonado je kriv jer se izvan staze vratio nazad na stazu, ali Hamilton je mogao biti pametniji i skenjati duel jer bi došao do pokojeg boda sa totalno shebanim gumama. Ali onda to nebi bio Hamilton. Ne volim ga, ali jako cijenim njegovu beskompromisnost. Kako sam ja vječni fun propetog konjića, naravno da mi je drago kako se utrka rasplela, a naročito mi je drago da je Alonso konačno pokazao cahones sa onim pretjecanjem Grosjeana za drugo mjesto. Sve ostalo je bonus, iako bi se teško prešao Vettel, sreća u glavnom prati hrabre. Svaka čast starim kajlama Kimiju i Šumiju, još su oni tu. Sve u svemu, naj bolja Valencia ikada.
![]() |
#325 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
da je maldonado pricekao jos 2 zavoja, hamilton je mogao pjevati borbene i ne bi mu nis mogao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Banned
|
Citiraj:
Pamti pa vrati ne drži vodu, zato svugdi postoje regulative i sudci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
PizzoZder
|
Nek si ti nama reko. Debil kazes...
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Maldonado je kriv i to je jako prljav vozac. Koliko god da je Hamilton prgav, ovaj je jos gori! Mozda mu je vratio: http://www.youtube.com/watch?v=3qiuq_y7i3I Inace taj Chavezov decko nije bas olicenje neke pozitivnosti jel... Prilazem par stvari po kojima to smatram: http://www.youtube.com/watch?v=s5-bblaS_TA A i ovo sa Perezom u Monacu je izgledalo đubretarski: http://www.youtube.com/watch?v=aKiI7cQ1ojg
![]() |
#330 | |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
Ja tu ne bi bas svaljivao krivicu ni na jednog ni na drugog. Hamilton je bio na prastarim gumama i po meni je mogao ostaviti vise mjesta, a Maldonado je forsirao previse, a mogao je cekati jos jedan krug. Da sam ja tamo bio sudac ne bi kaznio nikoga, reko bih trkaci incident. Jel samo mene ovo pocinje podsjecati na proslu godinu i Massa - Hamilton dvoboje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|