|
![]() |
#1621 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislio sam na Bilićevo simuliranje ![]()
![]() |
#1622 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() a to "pofafali", ono ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1623 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
a što se tiće Španjolaca, nisu oni toliko loše jučer igrali uopće, igra im je bila kao i u svakoj drugoj utakmici, da si gledao mogao si to vidjeti ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Guest
|
ajmo ENGLAND!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
a za fancuze, imali su začuđujuće čak i par dobrih prilika, ali eto, nisu za prvake više, niti za polufinale ![]() španjolci su otprilike svaku tekmu tako odigrali, jedino su se malo namučili s nama... prvi put da se slažem s tobom za koga navijat
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma da ne bih te engleske prgavce gledao u polufinalu... Radije Talijani da još malo gledam ovog Balotellija kako promašuje ![]()
![]() |
#1631 |
Guest
|
ja jednostavno ne mogu više slušat ove kretene u HRT studiju. Diže mi se kosa (3 mm) na glavi kad se sjetim da plaćam mjesečno ove ....arije ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1635 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
napokon penali na euru ![]()
![]() |
![]() |
#1636 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žabarska klasika... ![]()
![]() |
#1642 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Polako, ali sigurno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1643 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() ![]() ma da, nije istina ima negdje na fifinim stranicama, talijani dobili negdi 15 puta, švabe 6...
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Englezi koma, gori od Grka. Iskreno, Talijani su mi prije par godina bili u rangu sa Španjolcima sada, al moram priznat da vrlo dobro igraju, jedino fali realizacija. Šteta što se križaju sa Njemcima, bilo bi to lijepo finale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Englezi igraju ocajno cijelo prvenstvo. Imali su srece u grupi, i po meni nisu je trebali ni proc. Talijani puno bolji. Dvije najomrazenije reprezentacije, valjda sam prvi put navijao za zabare. A Balloteli, taj mi nikad nebi igrao, i Sivonjic bi sinoc zabio gol iz onoliko prilika ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dvije repke iz nase grupe u polufinalu. I to nesto govori ![]() Navijam za njemacku, ali cini se da je sve blize finale ita-spa. Englezi mogu kukat kolko hoce, bili su losiji deset puta. Samo Balotelliju mogu zahvaliti sto su uopce dosli do penala. Pirlo je car.
![]() |
#1650 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Talijani jučer objasnili ovim amaterima kako se igra nogomet. Svih 120 min. Italija je bila dominantna i stvarala prilike, pucala po golu, pogađala vratnice (falili su samo golovi), dok su englezi bili totalno izgubljeni, nešto kao francuzi protiv španjolaca. Da su englezi dobili na penale to bi bila najveća nepravda ne euru. Volio bi vidjeti finale Španjolska-Italija, iako bi njemci mogli dobit Italiju samo zato što se duže odmaraju, ali bolji nikako nisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|