|
![]() |
#1562 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Daj nek ga neko više pošalje na hlađenje malo, pa lik flejma 10 dana neprestano....
![]() |
#1564 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ispali smo i gotovo, kiksali smo u jednoj tekmi, onoj protiv Talijana, protiv Španjolaca smo igrali dobro gdi je sad problem omg ?
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Il je problem u svima nama skupa sa razno raznim portalima ili je problem u tebi. Moramo ih hvalit jer su to zaslužili, i pljuvat kad nisu ostavili srce na terenu bez obzira na ishod bilokoje utakmice.
![]() |
![]() |
#1567 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne, pa mi sa ovakvim igracima bas imamo sanse parirati svima nadigravanjem i trkom, trebamo igrati ofenzivno i stalno prijetiti. Uopce ne bi izletjeli iz skupine prije nego sto bi uopce krocili u nju. Bog Isus.Ne znam sto bih vise rekao, Digital. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
A kako bi ti odigrao na mjestu nase repke i sa nasim igrackim kadrom? i koliko je bolje trebala odigrati? nadigrati svjetske i europske prvake i ne dati im da disu? pa onda bi mi bili svjetski i europski prvaci po tome. jedina, ali jedina reprezentacija koja moze mozda nametnuti svoju igru spanjolcima je argentina |
![]() |
![]() |
![]() |
#1570 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
alo decko,smiri se i otvori oci,spanjolci su se izvukli,da,IZVUKLI jedva.. odi procitaj malo sta misle o toj utakmici spanjolski novinari.nema tu vise diskusije kad sami priznaju da su se iznenadili kako smo parirali 90 min,odrezale su im se noge nakon sto je raketa promasio zicer.. jedno je jasno,mi nismo trebali ispast jer smo igrali reci cu u dvije i pol utakmice vrhunski nogomet ( 1 pol protiv italije je bila nula ).. kad vidim ovu grcku riga mi se,a mi spakirali prnje i poslani doma.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo nešto što svi znaju i zbog čega svi volimo ovaj sport http://euro2012.jutarnji.hr/euro-201...mija-/1036601/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima nesto u tom pirinejskom poluotoku i cviljenju za svaki faul. Lose... http://www.pohrani.com/f/h/EZ/2nHgSuMI/lol1.jpg http://www.pohrani.com/f/2H/UR/1SKeNthq/lol2.jpg Ajde ceska!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 21.06.2012. u 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Vjerojatno 4 sprulje, spojIler i KeSnon svetla ![]() Mene Ronaldina zivcira sa grimasama kad fula golek, i zivciraju me Spanjolci pogotovo nakon gledanja ovih gore fejkerskih faula. Nemam nista protiv Engleske recimo, ipak Ronej ima novu čupu ![]() Al moram priznat da je suđenje i ostala spačka očita.
![]() |
#1578 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
T'jao! ![]() "Odmah po završetku utakmice smo bili konzultirani od strane Uefe. Ne mogu vam otkriti o čemu smo točno razgovarali, ali mogu reći da se takve stvari više neće događati. Barem kad je riječ o utakmicama na ovako visokoj razini. "Dabome. Govorio sam da ću otići kad ja hoću i to sam napravio. Dao sam ostavku i odlazim na nekoliko dana. Ali, znajte da vani ne mogu shvatiti da odlazi čovjek u čijem je mandatu reprezentacija napravila vrhunske rezultate." Link |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Guest
|
Dokaz koliko su i on i njegovi poltroni potpuno nebitni za Hrvatsku... srećom kao i oni koji dolaze iza njega. Njihovo je da postoje, naše da ih ignoriramo. Repku ionako čine igrači na terenu i mi, navijači. I tako će biti dokle god disemo jedni za druge...to je jedino bitno. ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Samo da danas Elf dobije Grkljane ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1582 |
Guest
|
sutra španjolska i engleska i italija X u nedjelju! |
![]() |
![]() |
#1583 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nisu Grci više ono što su bili prije 8god.. ne brane se više kao prije, nemaju više ni kontru kao prije.. sada im fali kapetan i jedini igrač koji ista vrijedi.. Ovo je jednostrana utakmica ali dao bi se kladiti da Grci čekaju neki prekid i mogli bi zabiti gol.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Nova vrsta igrača : centaršut igrači ![]()
![]() |
#1585 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Strasni su ovi grci. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Nije dugo trajalo ![]()
![]() |
![]() |
#1588 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ma kakva Grčka hah! Ajmo Švabe do titule ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1589 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Grčka ga prima bez vazelina.....no mercy
![]() |
|
|