|
![]() |
#271 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Teški idioti u ferrariu, preteški ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bilo je vrijeme. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
iskreno, ocekivao sam vise od same staze. realno jako malo prestizanja, alonso skoro kao kimi u prvoj (ili drugoj utrci, nisam siguran), klasican zajeb taktike. hamilton dobar i zasluzeno prvo mjesto, drago mi je zbog pereza, ali i grosjeana. vettel, a isto ok, iako je i on imao poprilicno "krivu" taktiku, malo manje od alonsa ![]() iskreno nemam pojma sto se dogodilo s MSC jer sam vec poceo gledati tekmu, ali jebiga, opet odustajanje. rosberg na kraju skoro prestigao alonsa, tj da je bilo jos ~pola km staze - alonso bi pao jos jedno mjesto. i massa, deseti....... rezime, nekako losa kanada, pojma nemam. ne zbog samih rezultata na kraju, nego same utrke. valjda bude bolja sljedeca ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Dedi zasteko DRS, nije se htio spustit. Alonso imo sigurno 2. ili 3. mjesto,ali se iso kockat. Utrka je bila malo dosadnjikava, vjerovatno sam ocekivao vise. Iduca Valencija, cini mi se da ce bit ko Monaco, samo procesija |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Massu treba felgom natuc Schumacher zbilja nema srece i zbilja je tuzno vidjeti da ima 2 boda Prevaril sam se, mclaern izgleda povremeno moze slozit taktiku kak Bog zapovjeda po meni je najveci gubitnik utrke uz Massu Vettel, starto je prvi, vodio, zavrsio cetvrti i nije iskoristio prvo mjesto da odleti naprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Osobni opis - pitaj me
|
nije iskoristio jer su i hamilton i alonso generalno bili - brzi. ferrari, barem u alonsovim rukama, izgleda vrlo vrlo dobro, jako konkurentno. RB nije toliko uvjerljiv jednostavno, pogotovo jer "znas" da je to RB, pa ono, the best ajrodinamika.......... jos je tu mclaren, i to je to. ova trojica sto su se danas ganjali vecinu utrke imaju recimo najbolje bolide, ali su definitivno najbolji vozaci. i grosjean i perez, cak i rosberg skoro su zavrsili tako visoko strikno zbog lose taktike i za alonsa i za vettela.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Faktor nesreće
|
Ferrari izgleda odlicno cim Massa uspijeva zavrsit u osvajacima bodova. Ali sta je, Perez je imo odlicnu utrku koja je bila takticki odlicno odrađena. Da je Alonso vozio prvi stint jos duze onda bi mu i prosao 1 ulazak u box, ovako nista, mislim, i dalje je bio prilicno brz na SS, samo nije mogal cekat i htio je odma preuzeti vodstvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Faktor nesreće
|
Citiraj:
Mene samo zanima kak je Brawn 2009. mogal smislit bolid koji je ful legalan i iste godine bit prvak bez da se ista proglasi ilegalnim. Istina da su se drugi bunili protiv tadasnjeg bolida, ali je bio puno legalniji nego rb-ov danas (na njemu su vec 2 stvari zabranjene). Ako su se Mclarenu zbog, istina gluposti, uzeli bodovi i kaznili ih enormnom cifrom onda mogu i rb kaznit zbog realnijih stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Faktor nesreće
|
Citiraj:
Ako se ne varam Brawn je vec bio u Hondi godinu ili dvije, tako da je ustvari za to vrijeme slozio ekipu koja je slozila dobar bolid za 2009. I nije bio ni upola politicki mocan kao danas RB, da je tada njegov bolid proglasen ilegalnim bio bi dernek i pitaj Boga da li bi Button bio prvak... Ali da, tada je Brawn bio dobar bolid po pravilima. Ovo danas kaj dela Red Bull je siva ekonomija koju treba zabranit. Nazalost to se nece dogodit dokle god su si Vettel i Ecelstone 2 best frenda i dokle god Matesich daje preveliku lovu. Mclaren je dobio kaznu zbog kakti spijunaze, ali to je druga prica, poanta je da su kaznjeni, a point je da su svi drugi kaznjeni, samo u Rb svi posteni. Isto tako mi nije nikada bilo jasno niti ce biti zakaj su u F1 momcadi tipa Toro Rosso (smijesna ekipa koja nema razvoj bolida i sluzi RB-u za test, wtf?), HRT, Marussija, Caterham, FI, a nisu Honda, Toyota, BMW, Porsche, VW u nekom obliku... Point, sve mi se cini da cemo gledati shit i diktate Ecelstona dok ne umre, onda mozda dođu pametniji ljudi koji ce jednom za svagda poslozit pravila i provodit ista, a ne ko danas - malo moze malo ne, ali nema veze jer ionako smo smislili nesto novo. Previse politike i novca je u igri, a sve se manje sve to skupa svodi na neko natjecanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Faktor nesreće
|
Citiraj:
btw, kaj nije Imola obnovljena i ima dozvolu za F1 utrke? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
BTW i meni fali A1 ring i MSC vs Hakkinen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
Bila je jucer prica na Skyu u Practiceu koliko trose F1 bolidi i posto je gost Allan McNish koliko trosi Audi R18. F1 moze odvozit 3-4 milje po galonu, a R18 7-8. Cak i nije puno ako se sjetimo da je Ford GT na Top Gearu trosio isto kao i F1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
|
Ma da naravno, R18 i treba trositi manje ipak treba vozit 24h bilo bi glupo da svaka 3 kruga mora u boks ![]() BTW ak ko trazi live stream evo http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/s...am-online.html Edit: Nebi se cudio danas u kvalama da budu oba lotusa u top 10 Zadnje izmijenjeno od: draksa. 23.06.2012. u 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Premium
|
Da prije par sezona bi mu ta razlika bila za 2. il 3. mjesto Ocekujem dosadnu utrku i Vettelovu pobjedu, jedino ak nije postelo setup previse za kvale |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Jao ovaj Cvijanovic, nebi mu dao da komentira utakmicu 3. Zagrebacke lige Efit: To Safety car, alonso ispred hamiltona ![]() Vettel izgubio prednost Edit2: op op Zadnje izmijenjeno od: draksa. 24.06.2012. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ode Sebo ![]()
![]() |
#291 |
Premium
|
Lol wtf na kraju ce Button dobit |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Napokon matori ima malo srece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dva stara pesa na postolju, ima boga ![]()
![]() |
#296 |
Osobni opis - pitaj me
|
dosadna utrka, my ass ![]() ovo da je itko prognozirao, ma nema sanse ovako sto proreci. jos pricam sa frendom kako je malo odustajanja ove godine (prakticki unazad i vise), op, ode vettel, ode grosjean. op, maldonado lud i izbacuje i hamiltona i sebe spusta prema dolje krug prije kraja, i kimi zasluzeno drugi koliko i alonso prvi, i schumi napokon postolje ![]() ![]() ![]() utrka odlicna, odlicna! neopisivo dobra sa tonom dogadanja, sve kako i nema prestizanja, bilo ih je dovoljno. alosno definitivno broj vozac trenutno sta god se mislio o njemu kao covjeku, danas najvise inkasirao od svih, ole!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Je dosadna, zaspo sam 3 puta prije sejfti kara, a neke ocito drzi zanimljiva zavrsnica. Pretjecanja i to nategnuta sva na istom mjestu. I da nije bilo tih odustajanja i sudara imali bi kandidata za najdosadniju utrku ove godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kakva utrka, ova prva tri mjesta će se pamtit jako dugo ![]() Ali stvarno, ova utrka je odličan pokazatelj stanja po meni najbolje sezone do sada. A i staza se pokazala odličnom jer su pretjecanja bila moguća na više mjesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|