Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.05.2012., 10:13   #241
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Matorom Šumiju zalipili kaznu -5 mjesta u Monaco:
http://www.formula1.com/news/headlin...2/5/13349.html

Nakon svega u garaži Williamsa je bilo "uzbudljivo":
http://www.formula1.com/news/headlin...2/5/13348.html
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2012., 10:30   #242
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Matorom Šumiju zalipili kaznu -5 mjesta u Monaco:
http://www.formula1.com/news/headlin...2/5/13349.html
hehe:
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
a schumi opet out........ IMHO njegova greska, barem veca nego senne (ako sam dobro vidio).
iako su dvojac nasih komentatora, pogtovo novak, ulrali kako je senna dvaput mjenjao smjer.......... nije mi drago zbog MSC-a jer bi bio red da dode do postolja vise, ali za ovo si je sam kriv.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2012., 17:45   #243
dani77
Premium
Moj komp

dani77's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Staro 24.05.2012., 18:39   #244
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Malo za ubiti dosadu Funny F1 Moments HD
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2012., 13:01   #245
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2012., 15:22   #246
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Nema komentara?
Shumi pole, steta za kaznu.
Massa odma do Alonsa
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2012., 15:25   #247
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
E jebiga matori, kad si prvi imaš kaznu
Šteta...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2012., 15:36   #248
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Schumacher nikad nije bio los u Monaku.

Na startu moze uzet dvojicu, nabiti ritam i pratiti vodece, pogotovo ako ona panjina Webber zadrzi Rosberga neko vrijeme iza sebe. U tom slucaju je moguca i borba za pobjedu...

Go Schumi!

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2012., 19:23   #249
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Bravo Schumacher, znao sam da u njemu jos ima zivota.
Bravo Massa, na slobodnim treninzima je bio dobar, dobre kvale (mislim da bi bilo i bolje da su ranije isli van), malo je utisao kriticare
Nacki je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2012., 16:06   #250
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
uspio sam 2 puta zaspati...
ja 4, mahom nakon reklama. taman sam prespavao trenutak kada je alonso dosao ispred hamiltona, ali mi nije zao.

dosadna utrka, ali jako izjednacena. alonso (i ferrari) ako ovako pametno nastave, pa......... moglo bi biti svasta na kraju sezone. inace tko nije gledao neka samo pogleda start, najzanimljiviji trenutak i mozda kovalainena i pereza pred kraj utrke. ostatak bla, schumi naravno opet odustao .

Staro 27.05.2012., 16:06   #251
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
da....koliko je ono pretjecanja bilo...............nijedno !??
pobogu dajte vise maknite taj monte carlo iz f1 kalendara
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2012., 16:52   #252
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
ne znam tko je ispao veća kukavica i pičkica iza Webbera. nitko od njih 5 nije ni probao napasti... jebalo ih kalkuliranje. možda se sada ona ideja o medaljama i ne čini tako glupa...
gle. ok, ali je staza nikakva za prestizanje . tocka (nazalost), nema sad tu tko ima vecu karu ili manji mozak, proslo je vrijeme kada se bilo koji sport igrao bez da novac ne igra ulogu .

ono sitno prestizanja i sto je bilo je bilo skroz na noz (ali doslovce, uz dodire), ili uz cvikanje sikane ili uz unistenje jedne strane guma s vrlo upitnim rezultatom. stoga, barem na ovoj stazi, nista neocekivano sto nije bilo prestizanja..........

Staro 27.05.2012., 17:03   #253
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Mislim da svi oni razmišljaju da je 2.,3.,4. ili 5. mjesto mnogo bolje od odustajanja. Neznam zašto bi ih se prozivalo kukavicama Bar po mom mišljenju....
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2012., 17:15   #254
tommyman1507
Premium
Moj komp

tommyman1507's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
ma treba maknit Monaco iz kalendara i gotovo...ovo je čisto mučenje bolida...ili neka opale neki dugački most preko mora da se ima di prestizati
tommyman1507 je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2012., 18:12   #255
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Pa na ovoj stazi ima jedno, možda dva mjesta za "mogućnost" prestizanja ali je stvar zasrana sa umjetnom šikanom + nametnuta pravila nesmiš ovo, nesmiš ono + "sudci" koji lupaju kazne na bazi tih debilnih pravila. Staze su "složene" većinom tako da im 2,5 mjesta za prolaz izuzev par.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2012., 18:37   #256
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
...taman sam prespavao trenutak kada je alonso dosao ispred hamiltona, ali mi nije zao.....

Sad sam dosao s puta, nisam gledao, ali ovo mi razvedrilo vecer.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2012., 20:21   #257
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
ne tako davne 2005 i 2006 su prestizali na stazi i to jebački. Čak i Fisico.
da, sjecam se . letio je preko onog najduzeg 180° zavoja s unutarnje strane, ne sjecam se koga je prestizao, ali mislim da je nakon toga par krugova se ispostavilo da je nesto smrdao na bolidu.

kako god, prevelika i relativno smijesna izjava, moras priznati. kad pogledas unazad utrke ove sezone, bilo je prestizanja, ali stvarno je bilo. monako je takva staza da je jednostavno preuska, a svaka greska se jako skupo placa, pogotovo sada kada je "limit" na gumama i kad uzmes u obzir da je danas kisa malo padala, malo ne. a ocito je bila opasnost od kise.........

necu ja dalje, monte carlo je odvozen. veselim se kanadi, tu bude nadoknaden manjak prestizanja danas.

Staro 27.05.2012., 21:49   #258
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Da nije mislav dosao do mene i da nisam prvi puta gledao utrku preko projektora na 110" i ja bi zaspao

Vec sam i prosle godine navijao da se izbaci monako.

Zao mi dede, vjerujem da nije bilo kazne da bi ga gledali na najvisoj stepenici, zasluzio je, trudi se
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 08:59   #259
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp

suedamA obmaR's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Mene je iznenadilo koliko je Shumi jednostavan i pristupacan momak.
Bija je proslo lito u maloj konobi na Kornatima di ja radim i osta mi je jako dobrom sjecanju.
Naime kako ja pratim uglavnom moto utrke zna sam da je ima izlet u IDM superbike iz hobija i islo mu je jako dobro osim u zadnjoj utrci di je starta medju zadnjima i pokusa je u prvom zavoju proci njih desetak, naravno razbija se ko picka i od onda ga nema vise na moto utrkama. Pricali smo malo o tome i kaze da mu zena neda da vozi utrke motora ponovo, papcic .
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 09:32   #260
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Da nije mislav dosao do mene i da nisam prvi puta gledao utrku preko projektora na 110" i ja bi zaspao
Nemoš' pored onolkog screen-a zaspat, cijeli zid svjetli

Al' da je bila dosadna utrka, je. Stalno najavljuju kišu, sam da ne prebaciš program i ponadaš se da će biti zanimljivo -.-

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2012., 15:15   #261
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

zbilja steta za Schumachera, barem su i on i Massa utisali kriticare
ja sam se nadao da ce netko od prvih 6 dobit neki samoubilacni napad i da ce biti veselje na stazi
Staro 28.05.2012., 16:36   #262
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor Nacki Pregled postova
zbilja steta za Schumachera, barem su i on i Massa utisali kriticare
ako cemo vec o ovome, sta je napravio massa? govoris isto sto su i blazicko i novak govorili za vrijeme utrke za massu, schumi je ipak nesto drugo, plus je pokazao da ide jednako dobro kao rosberg. tako da ono, IMHO on nije niti imao sta pokazivati, MSC je dobar, ali ga nece sreca (zapravo ga vise hoce nesreca, bolja formulacija).

nego, da se vratimo na massu, sto je tocno pokazao? da moze pratiti alonsa dok je ovaj stedio gume . malo zalosno ali istinito, jer ja sam samo to vidio. jer pazi sto su cinjenice:

Australia
5 - Fernando Alonso
RET - Felipe Massa

Malaysia
1 - Fernando Alonso
15 - Felipe Massa

China
9 - Fernando Alonso
13 - Felipe Massa

Bahrain
7 - Fernando Alonso
9 - Felipe Massa

Spain
2 - Fernando Alonso
15 - Felipe Massa

Monaco
3 - Fernando Alonso
6 - Felipe Massa

suma sumarium - jako jako puno prosutih momcadskih bodova, covjek kada ovako gleda nebi rekao da voze za istu momcad! ali pravo stanje ce se pokazati kroz sljedecih par utrka, tko zna, mozda se massa i jest trgnuo. ali to ne moze biti na jednoj utrci pa mrkva sljedecih 4, to je za mene otpis.

Staro 30.05.2012., 21:14   #263
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
kian je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2012., 20:28   #264
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Klasika... Potpis na sve sto si napisao. Mislim da bi i Ferrari oderali, a ne samo McLaren.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 12:28   #265
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Citiraj:
ako cemo vec o ovome, sta je napravio massa? govoris isto sto su i blazicko i novak govorili za vrijeme utrke za massu, schumi je ipak nesto drugo, plus je pokazao da ide jednako dobro kao rosberg. tako da ono, IMHO on nije niti imao sta pokazivati, MSC je dobar, ali ga nece sreca (zapravo ga vise hoce nesreca, bolja formulacija).

nego, da se vratimo na massu, sto je tocno pokazao? da moze pratiti alonsa dok je ovaj stedio gume . malo zalosno ali istinito, jer ja sam samo to vidio. jer pazi sto su cinjenice:

Australia
5 - Fernando Alonso
RET - Felipe Massa

Malaysia
1 - Fernando Alonso
15 - Felipe Massa

China
9 - Fernando Alonso
13 - Felipe Massa

Bahrain
7 - Fernando Alonso
9 - Felipe Massa

Spain
2 - Fernando Alonso
15 - Felipe Massa

Monaco
3 - Fernando Alonso
6 - Felipe Massa

suma sumarium - jako jako puno prosutih momcadskih bodova, covjek kada ovako gleda nebi rekao da voze za istu momcad! ali pravo stanje ce se pokazati kroz sljedecih par utrka, tko zna, mozda se massa i jest trgnuo. ali to ne moze biti na jednoj utrci pa mrkva sljedecih 4, to je za mene otpis.
Sve to sto si napisao je ok
ALI
Od Masse se ni ne ocekuje da skuplja vise bodova od Alonsa, tako da je ovo u biti ok.
E sad, ja mislim da je rezultat u Monacu lagno buđenje iz mrtvih jer je ipak bil iza Alonsa, nije zaostao minutu ili krug ko prije. Da je to bila neka druga staza itekako bi se ganjalo po stazi i pokusalo bi se pretjecati, u Monacu to nema smisla, a ovo je ionako dobar rezultat
Staro 06.06.2012., 17:13   #266
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Eto još malo pa se cirkus nastavlja. Gledam malo statistiku, izgleda da ova staza najviše leži Hamiltonu, pa ću se kladiti na njega.
Što se tiče Red Bulla njima nije ništa problem,jer imaju novac. Kad su mogli izmjeniti zakon u Francuskoj da se napitak legalno prodaje, što bi bilo problema sa beneficijama u formuli?.
Odigrao na Hamiltona, već smanjili PP sa 4,5 na 3,3.

Zadnje izmijenjeno od: begi. 08.06.2012. u 23:03.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2012., 20:02   #267
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
1. Vettel
2. hAmilton
3. Alonso
4. Webber

Bice fino sutra.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2012., 17:33   #268
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Jebeš euro, danas se kod mene Formula gleda

Nadam se da ce Kimi dosta pozicija osvojit
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2012., 17:51   #269
Nacki
Faktor nesreće
Moj komp

Nacki's Avatar

Citiraj:
McLaren izgubio brzinu, tj. ostali su ih stigli. Vettel i Alonso će odmagliti naprijed i tu počinje borba za novog prvaka 2012. Hamilton možda bude 3. Možda.
ja bi bio sretniji da Alonso i hamilton odmagle naprijed a Vettel za promjenu malo zaglavi u prometu.
Ali da, vec se lagano formira ekipica koja ce se boriti za naslov, Alonso i Vettel svakako, mozda jos netko ulovi prikljucak.
Sve je tu blizu i svi jos imaju sanse, ali nekako mi se cini da u Mclarenu, dok su u Ferrariju napravili odlican posao tijekom sezone.
RB mi se gadi vise sa svojim ilegalnim glupostima, najbolje bi bilo da im ko Mclarenu 2007 uzmu sve konstruktorske bodove pa nek se slikaju
Staro 10.06.2012., 21:36   #270
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Bravo Ja, mogao sam i više uložiti na Hama, ali ima za 1kg jagnjetine
begi je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme