|
![]() |
#241 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Matorom Šumiju zalipili kaznu -5 mjesta u Monaco: http://www.formula1.com/news/headlin...2/5/13349.html Nakon svega u garaži Williamsa je bilo "uzbudljivo": http://www.formula1.com/news/headlin...2/5/13348.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
iako su dvojac nasih komentatora, pogtovo novak, ulrali kako je senna dvaput mjenjao smjer.......... nije mi drago zbog MSC-a jer bi bio red da dode do postolja vise, ali za ovo si je sam kriv.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Malo za ubiti dosadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nema komentara? ![]() Shumi pole, steta za kaznu. Massa odma do Alonsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E jebiga matori, kad si prvi imaš kaznu ![]() Šteta...
![]() |
#248 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Schumacher nikad nije bio los u Monaku. ![]() Na startu moze uzet dvojicu, nabiti ritam i pratiti vodece, pogotovo ako ona panjina Webber zadrzi Rosberga neko vrijeme iza sebe. U tom slucaju je moguca i borba za pobjedu... Go Schumi!
![]() |
#249 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Bravo Schumacher, znao sam da u njemu jos ima zivota. Bravo Massa, na slobodnim treninzima je bio dobar, dobre kvale (mislim da bi bilo i bolje da su ranije isli van), malo je utisao kriticare |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Osobni opis - pitaj me
|
ja 4, mahom nakon reklama. taman sam prespavao trenutak kada je alonso dosao ispred hamiltona, ali mi nije zao. dosadna utrka, ali jako izjednacena. alonso (i ferrari) ako ovako pametno nastave, pa......... moglo bi biti svasta na kraju sezone. inace tko nije gledao neka samo pogleda start, najzanimljiviji trenutak i mozda kovalainena i pereza pred kraj utrke. ostatak bla, schumi naravno opet odustao ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() ![]() ono sitno prestizanja i sto je bilo je bilo skroz na noz (ali doslovce, uz dodire), ili uz cvikanje sikane ili uz unistenje jedne strane guma s vrlo upitnim rezultatom. stoga, barem na ovoj stazi, nista neocekivano sto nije bilo prestizanja..........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Mislim da svi oni razmišljaju da je 2.,3.,4. ili 5. mjesto mnogo bolje od odustajanja. Neznam zašto bi ih se prozivalo kukavicama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa na ovoj stazi ima jedno, možda dva mjesta za "mogućnost" prestizanja ali je stvar zasrana sa umjetnom šikanom + nametnuta pravila nesmiš ovo, nesmiš ono + "sudci" koji lupaju kazne na bazi tih debilnih pravila. Staze su "složene" većinom tako da im 2,5 mjesta za prolaz izuzev par. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() kako god, prevelika i relativno smijesna izjava, moras priznati. kad pogledas unazad utrke ove sezone, bilo je prestizanja, ali stvarno je bilo. monako je takva staza da je jednostavno preuska, a svaka greska se jako skupo placa, pogotovo sada kada je "limit" na gumama i kad uzmes u obzir da je danas kisa malo padala, malo ne. a ocito je bila opasnost od kise......... necu ja dalje, monte carlo je odvozen. veselim se kanadi, tu bude nadoknaden manjak prestizanja danas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da nije mislav dosao do mene i da nisam prvi puta gledao utrku preko projektora na 110" i ja bi zaspao ![]() Vec sam i prosle godine navijao da se izbaci monako. Zao mi dede, vjerujem da nije bilo kazne da bi ga gledali na najvisoj stepenici, zasluzio je, trudi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Mene je iznenadilo koliko je Shumi jednostavan i pristupacan momak. Bija je proslo lito u maloj konobi na Kornatima di ja radim i osta mi je jako dobrom sjecanju. Naime kako ja pratim uglavnom moto utrke zna sam da je ima izlet u IDM superbike iz hobija i islo mu je jako dobro osim u zadnjoj utrci di je starta medju zadnjima i pokusa je u prvom zavoju proci njih desetak, naravno razbija se ko picka i od onda ga nema vise na moto utrkama. Pricali smo malo o tome i kaze da mu zena neda da vozi utrke motora ponovo, papcic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Al' da je bila dosadna utrka, je. Stalno najavljuju kišu, sam da ne prebaciš program i ponadaš se da će biti zanimljivo -.-
![]() |
![]() |
#262 |
Osobni opis - pitaj me
|
ako cemo vec o ovome, sta je napravio massa? govoris isto sto su i blazicko i novak govorili za vrijeme utrke za massu, schumi je ipak nesto drugo, plus je pokazao da ide jednako dobro kao rosberg. tako da ono, IMHO on nije niti imao sta pokazivati, MSC je dobar, ali ga nece sreca (zapravo ga vise hoce nesreca, bolja formulacija). nego, da se vratimo na massu, sto je tocno pokazao? da moze pratiti alonsa dok je ovaj stedio gume ![]() Australia 5 - Fernando Alonso RET - Felipe Massa Malaysia 1 - Fernando Alonso 15 - Felipe Massa China 9 - Fernando Alonso 13 - Felipe Massa Bahrain 7 - Fernando Alonso 9 - Felipe Massa Spain 2 - Fernando Alonso 15 - Felipe Massa Monaco 3 - Fernando Alonso 6 - Felipe Massa suma sumarium - jako jako puno prosutih momcadskih bodova, covjek kada ovako gleda nebi rekao da voze za istu momcad! ali pravo stanje ce se pokazati kroz sljedecih par utrka, tko zna, mozda se massa i jest trgnuo. ali to ne moze biti na jednoj utrci pa mrkva sljedecih 4, to je za mene otpis.
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Faktor nesreće
|
Citiraj:
ALI Od Masse se ni ne ocekuje da skuplja vise bodova od Alonsa, tako da je ovo u biti ok. E sad, ja mislim da je rezultat u Monacu lagno buđenje iz mrtvih jer je ipak bil iza Alonsa, nije zaostao minutu ili krug ko prije. Da je to bila neka druga staza itekako bi se ganjalo po stazi i pokusalo bi se pretjecati, u Monacu to nema smisla, a ovo je ionako dobar rezultat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Eto još malo pa se cirkus nastavlja. Gledam malo statistiku, izgleda da ova staza najviše leži Hamiltonu, pa ću se kladiti na njega. Što se tiče Red Bulla njima nije ništa problem,jer imaju novac. Kad su mogli izmjeniti zakon u Francuskoj da se napitak legalno prodaje, što bi bilo problema sa beneficijama u formuli?. Odigrao na Hamiltona, već smanjili PP sa 4,5 na 3,3. Zadnje izmijenjeno od: begi. 08.06.2012. u 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Vettel 2. hAmilton 3. Alonso 4. Webber Bice fino sutra. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jebeš euro, danas se kod mene Formula gleda ![]() Nadam se da ce Kimi dosta pozicija osvojit |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Faktor nesreće
|
Citiraj:
Ali da, vec se lagano formira ekipica koja ce se boriti za naslov, Alonso i Vettel svakako, mozda jos netko ulovi prikljucak. Sve je tu blizu i svi jos imaju sanse, ali nekako mi se cini da u Mclarenu, dok su u Ferrariju napravili odlican posao tijekom sezone. RB mi se gadi vise sa svojim ilegalnim glupostima, najbolje bi bilo da im ko Mclarenu 2007 uzmu sve konstruktorske bodove pa nek se slikaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|