|
![]() |
#3481 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
kako si resio problem max za te propustene pozive? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3482 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
evo ti zadnji v97,ex dialer-donation link https://rapidshare.com/#!download|5p1|997777870|e97.rar|573|0|0 A možeš i sa rocket dialerom isto brisati prop. pozive,a za ex dialer ti radi i notigo.apk,ali ga moraš zaljepiti u sistem,sa root explorerom i promijeniti permision,taj notigo imaš u fundowsky romu,u system/app. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3483 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
nakon 5 dana sto sam sam zamjeniom ekran, nema prašine, možda zato što sam ga jako približio digitizeru, ekran je sad od digitizera kao u npr, samsunga galaxy s2, ili xperie arc, znaci skoro da su ikone na digitizeru, vidi se tek pod teskim kutem da je ekran malo unutra ![]()
![]() |
#3484 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
rastavio sam mobitel po ovom tutorialu cisto da isprobam.. vrlo jednostavno http://www.youtube.com/watch?v=CgtaBxR-6mk netko je tu napisao da je priblizio display digitizeru na svega milimetar, kako točno? čini mi sed a moj display leži u nekom ležištu i ne ide dublje nego što je...može malo detaljnije? Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 20.06.2012. u 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3485 | |
Registered User
|
Citiraj:
oko digitizera iznutra ti je tanka spužvica na koju sjeda zaslon, spužva kao spužva se može stisnut, e sad ja sam vrlo PAŽLJIVO, zalijepio dva reda Power Tapea one trake ljepljive na zadnji dio ekrana, znači dva reda powertejpa na zadnju stranu ekrana i onda ga normalno stavio u taj okvir gdje sjeda, te sam PAŽLJIVO stavio matičnu preko, spojio sve, i kako sam zašarafljivao, ekran se lagano pritiskao u tu spužvu (jer ga matična pritišče pošto ima manje prostora zbog powertejpa),i tako se stisnuo ekran tj maksimalno približijo digitizeru., MORAŠ BIT VRLO PAŽLJIV DA NEBI OD PREVIŠE PRITISKANJA SLOMIO EKRAN, svugdje mora bit jednaka debljina power tapea ili neke druge trake koja je te debljine i podnosi toplinu ( bude preko ljeta unutra i 50 stupnjeva) , ja sam stavio dva reda da budem siguran da neče oštetit zaslon i pogodio sam. Koristi one kirurške rukavice i sastavljaj u wc prije ga malo zalij vodom da prašina spadne, da ti nebude ispod ekrana kad sastaviš, i nemoj brisat digitizer iznutra, moš samo više dlačica privuč jer je on premazan onom oleofobic( tako nekako) slojem da neprivlaci prasinu... MOŽEŠ I LIJEPIT NA MATIČNU, SIGURNIJE JE A ISTI VRAG, SAMO PAZI DA NEKE SPOJEVE NEPREKRIJES IAKO IMA SAMO JEDAN NA VRHU S DONJE STRANE MATIČNE NARAVNO, JA BIH TO NAPRAVIO AL SE NISAM SJETIO... rADI SVE NA SVOJU ODGOVORNOST, ja sam riskirao i lagano sam radio i pazio tako da mi nije kvrcno ekran, tako i ti pazi, mada nebi trerbao jer se metal naslanja a i stišče se na spužvu tako da nevjrujem da če puknut IZAŠAO novi rom, leti ko metak, 2090 na benchu SuperSonicGenoV5 Android 2.3.6 RC0 link od roma http://depositfiles.com/files/gdujedtdh od teme http://www.htcmania.com/showthread.php?t=402152
![]() |
![]() |
#3486 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3487 |
Premium
|
trenutno sam na Mod.Veloz46_8650_FINAL i stavrno je odličan, temeljen na službenom, bravia engine beats audio i te gluposti dodane, app2sd... uglavnom u kombinaciji sa xperia launcherom, vrlo brzo sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3488 |
Registered User
|
meni je taj rom treperio cijeli neznam zašto, flashao sam 100 romova do sad i znam sve napamet al njega kad god stavim nece
![]() |
#3489 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3490 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3491 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3492 |
Premium
|
Topic: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=393761 ROM: http://www.mediafire.com/?i4vt90lxrzdf62f Xperia Laucher: http://goo.gl/j7ZLO Zadnje izmijenjeno od: srkee. 21.06.2012. u 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3493 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imam problem sa sortiranjem poruka. ako se dopisujem s jednom osobom, i ona mi replaya brzo, onda se ta njegova poruka stavi kao da je dosla ranije nego moja poruka. ima neki fix za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3494 |
Registered User
|
svidja mi se ovaj Mod.Veloz46_8650_FINAL super rom.. sve tecno radi.. ali fundowsky je fundowsky.. bas za moj ukus.. po stoti put fundowsky ne bih te mijenjao ni za CM7 od benrua sa fixom slusalice.. stvarno rom po mojem ukusu.. cim vidim da rom nema tipke u notifikacion baru.. taj rom otpada.. neki moj ukus. neznam zasto.. al tako je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3495 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3496 |
Registered User
|
nebih ti znao reci.. a i iskreno da ti kazem.. radje bi vidio neki novi fundowsky nego benru sa fixanim zvukom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3497 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma kakvi, zasuli su ga sa raznim zahtjevima i onim glupim patchevima (Bravia engine, Beats audio i sličnim placebo dodacima) pa on to sve testira. Ono što znam je da je syncao repozitorij sa zadnjim CM 7.2, finalna, stabilna verzija koja je izašla prije 10-ak dana, tako da će bit najfriškiji CM koji može, zvuk je ispravljen, speakerphone isto... Uglavnom polira sve, čim izađe, bacim ovdje link. Do tada, najfriškiji build od THePoisona (onaj talijanski): cm-7.2.0-20120624-u8650.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#3498 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Što može biti uzrok sljedećem problemu: Zvučnik (speakerphone) je odjednom počeo krčati. Prije je krčao na max vrijednostima, a sada krči i na srednjoj... Rom je od Poisona RC3. Na mobu nije ništa prčkano niti se netko igrao s DSP managerom. Mob je u rukama korisnika koji se baš i ne kuži u to sve pa bi htio izbjeći full wipe i slične radnje. Zar je moguće da je zvučnik prosvirao ili je netko upoznat da se ovo već događalo na Poisonovom romu?
![]() |
![]() |
#3500 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Jer ja sam stavio onaj *novi* kernel koji je čisto smeće, resetira mi se uređaj 10x na dan, usporen skroz. Sad ne znam dali je do launchera zbog sporosti, ali znam da se ruši zbog kernela. Pa me zanima koji na kraju kernel najviše valja jer onaj od genokolara ne radi v6 supercharger na njemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3501 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koristim onaj build od 20.04, znači RC1 sa orginalnim kernelom (genokolar), ADW Launcher EX i ne koristim supercharger v6 jer nije dobro radio sa ROM-om. Koristim onaj lock launchera i sms aplikacije u memoriju u CM meniju. Probaj sa supertoast kernelom ako ti ne radi supercharger. Čeka se benru ali i on koristi genokolar kernel. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 25.06.2012. u 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3502 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
Registered User
|
Mislim da neće,jel taj kernel nešto ne odgovara sa speedcard boosterom,tako da će staviti novi genokolar,sa 160mb,tako je nešto pisao na forumu,i sad kaže da je valjda pri kraju rom Pa ćemo vidjeti Jedino ako on šta ne popravi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
JDM
|
ja imam taj kernel gore i dobro mi dela sa veceom particijom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Registered User
|
I meni,ali on kaže da se nešto kolje sa tim card boosterom,kao da ne radi,a na novom genokolaru zajebava v6 skripta,a ovaj sa particijom je stari kernel,tako da će na novom benru biti novi genokolar kernel sa 160mb particijom. ![]() Evo ovo je napisao točno on: Yes, every day I "repo sync" to synchronize my sources with the latest CyanogenMod, ie to update if there are any changes. As for patches, yesterday I was doing tests because they had never used, and in principle mrXelash patches (opendns dns, configuration file for the gps, sd access to faster and some other improvements) and adreno 200 new libraries are fixed. Then, the internal partition to increase the 40 megs I will not put more than anything because it installs an older version of the recovery than there is now giving me problems with the SD, I think that's 40 megs is not worth , sorry for not having the sd card and need those 40 megs but I think it costs 10 euros for a card is not worth it. The audio beats, I did not notice a difference, and for the number of files to be put not know if I will be worth it in the rom ... I put in my phone I will not put but surely makes a version with, because there will be people who want it. A greeting Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 26.06.2012. u 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Ekipca, možel jedno malo pojašnjenje. Dakle, nakon što sam instalirao fundowsky 3.0 full, nakon nekog vremena mi je počeo štekati i usporavati. Sad sam odlučio probati clean, i tako, instaliram ja njega po uputstvima iz prvog posta, i sve prođe u redu, ali ima jedna zanimljiva stvar koja mi se dogodila i prilikom prvog instaliranja custom roma. Naime, jezk telefona nakon instalacije novog roma mi je talijanski, isti onaj koji je bio i kad sam kupio mob. Zar nebi default jezik trebao biti engleski ili hrvatski? Kako i zašto se to događa? Također, u prvom postu ne piše da treba obrisati data na sd kartici, pa nisam to ni brisao. Da li možda trebam pokušati obrisati i to, i što sadrži uopće data folder? Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3510 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Mislim da sam jutros otvorio zasebnu temu na ovom forumu, ali mi je netko izbrisao ili sam ja nesto zbrljao. Naime radi se o Huawei 858 U8160 Dobio sam taj telefon na poklon iz CH, zelio bih mu staviti android 2.3, mislim da nema oficijelnu podrsku za 2.3, tako da treba custom rom, koji je najbolji, dakle treba ga rootati i clock work mod recoveri... ima li neko dobre linkove za to... i za kraj, kako ga najlakse otkljucati.... thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|