|
![]() |
#1471 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Da je završilo 1:1, talijani bi i dalje bili dalje da ne pišem ponovno, ovdje ti je dobro objašnjeno
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Pisano je o 2:2 zato jer je taj rezultat garantirao prolaz obe momcadi bez obzira sto Talijani napravili. Nego kada ce vise UEFA/FIFA uvest te proklete kamere za suce ili barem cipirane lopte? Dzaba im 10 sudaca kad gledaju navijacice po tribinama ili sta vec. Pa ne moze proci vece natjecanje bez ovakvih kontroverzi pff |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Na englskom je jedno, pitanje je dal' ti možeš sve razumijeti dobro na engleskom ili si si pojednostavio ![]() 2:2 je nama trebalo i prošli bi koliko god talijani odigrali sa Ircima, nama 1:1 nije bilo dovoljno jer su talijani odigrali 2:0 Pročitaj ono što sam ti ostavio u zadnjem postu, Dr. Faustus je u pravu, objasnio je točno ![]()
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 19.06.2012. u 22:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo Ukraina ispada a protiv Engleza su pokazali vise nego mi protiv Italije i Spanjolske zajedno..ah taj nogomet
![]() |
#1481 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Eto, a što su naši pizdeki pokazali? Ukrajinci imali 100 šansi protiv šupaka engleskih i još ih pokradu za čisti gol...i dalje pljeskaju i vesele se, ne seru iako igraju doma. A mi...što? Svi su nam krivi jer smo loši i cijelu utakmicu sakrivamo se u obrani da ne pofafimo gol iako MORAMO POBIJEDITI. Nama je rang trenutno pobjede nad Belgijom, Austrijom i sličnima, lažemo sami sebe, jebiga. Ove FIFA rang liste su klopka za bizone, po meni nismo ni među top 20 europskih reprezentacija. Koga smo pobijedili jačeg u zadnjih 4 godine? Od Ibre i ekipe smo polulali 3 komada doma u veljači i još su oni sami sebi dali gol da ne ispadnemo štiglje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovi komentari o lošoj igri hrvatske protiv španjolske su ![]() Srećom pa svi osim nekoliko pojedinaca ovdje govori suprotno. 2 Dizel Pričaš gluposti, nađi mi utakmicu španjolske i nekog tko je imao više udaraca po golu i veći posjed lopte (pošto ne piše tko se branio večinu utakmice ovo će biti dovoljno) od njih u zadnje 4 godine. Spominješ neku šugavu prijateljsku utakmicu kao relevantni podatak, odlično, samo kaj to nema veze sa ičim. A ovo sa petim sucem je komedija, zbog jedne stvari je na utakmici i to 5 m od gola i on ne vidi čisti gol. ![]()
![]() |
#1486 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne kuži otkud toliko hejtova, kad i sami Španjolci priznaju da ih je sudac pogurao, te da ih već dugo nitko nije doveu takvu situaciju kao mi u drugom poluvremenu. Nijemci razapinju po medijima Starka, svjesni da je napravio niz gluposti, ne samo na ovoj tekmi. Nego, svaka čast Biliću. Znam da se mnogi neće složiti, ali mislim da je bio dobar izbornik. Izuzev jednih propalih kvalifikacija koje dobrim dijelom idu njemu na teret nema mu se što puno zamjeriti. Mislim da će njegova daljnja karijera dokazati da je kvalitetan i inteligentan stručnjak. Sretno Slavene ![]() A što se ovih sudačkih grešaka tiče, previše je toga da bi bilo slučajno. Sve to skupa je sve jadnije za gledat. Ekipa koja sjedi u UEFI i FIFI uništit će nogomet kao sport ako se nešto drastično ne promiejni. Ili nek si organiziraju prvenstvo samo za Njemačku, Italiju, Španjolsku, Francusku i Englesku, šteta gubit vrijeme na kvale i grupne utakmice...
![]() |
#1487 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Da ne bude da pričam bez osnove, evo pravilnik i screenshot relevantnog članka. Dakle da je Hrv-Špa završilo 1-1, a Ita-Ire 2-0, Španjolci bi imali najbolju gol razliku i bili prvi, a mi bi imali više postignutih golova od Talijana i bili drugi. Dakle vidjeti 8.07d. Citiraj:
Suci su jednostavno idioti, nesposobni za obavljanje tog posla i ne bi više smjeli suditi nigdje. Beskorisniji od pomoćnih sudaca su samo Beusan i ostala ekipa u studiju HRTa jer na snimci koju su prikazivali nisu primjetili očito zaleđe, makar ga je i komentator spomenuo odmah. Ne znam je li razlog to da se napuhuje priča kako se pomaže velikima ili nešto drugo. Zadnje izmijenjeno od: redscro. 20.06.2012. u 09:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Četvrt finale: Češka - Portugal Njemačka - Grčka Španjolska - Francuska Engleska - Italija U polufinale vjerojatno idu Portugal, Njemačka, Španjolska i Engleska iako bi umjesto Španjolske i Portugala radije gledao Češku i Francusku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Guest
|
Španjolci i Italija u finalu ![]() Svi koji su im mogli zapapriti su ispali, tako da... ... Ozbiljno, prema viđenome, svabe ako ne dignu igru na viši nivo, ne vidim druge kandidate za naslov... Engleska nikad slabija, itd. Tek će se pokazati u kakvoj paklenoj skupini smo igrali, i kako smo zapravo dobri bili... |
![]() |
![]() |
#1490 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
24 utakmice, jedan penal. kakve gluposti se sude na centru igrališta to je smješno, u 16 valjda mora ostat netko bez noge da sude penal. imam osjećaj da protiv ita, špa, eng, fra, ger se ne bi sudio penal u odlučujućem trenutku ama baš nikad, jedino možda kad igraju međusobno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Dizela za izbornika pa da pokaze lekciju cijelom nogometnom svijetu kako se to treba igrati nogomet ![]() Laurent Blanc: "Trebamo biti realni, očekuje nas dvoboj protiv najjače momčadi svijeta. Problem je kod Španjolske što vam ne dopuštaju previše loptu u nogama, ali trebamo znati iskoristiti svoje prilike. Hrvatska nam je pokazala kako se protiv Španjolske mora igrati, kada god su imali priliku, pokušali su je iskoristiti i moramo slijediti taj hrvatski poučak. Morat ćemo igrati jako dobro, inače idemo doma." potpisujem Robertov post iznad ![]()
![]() |
#1492 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Da, kad Chelsea parkira autubus u 16-rac protiv Barcelone tad su oni kukavice i igraju antinogomet. Kad mi parkiramo autobus protiv Španjolske, onda su nasi heroji. ![]() Da se razumijemo, vjerujem da se protiv Španjolske ne moze puno drugacije igrat s igracima koje imamo, ali opet Bilic je izveo sastav kao da cuva rezultat,a ne da ide na pobjedu. Realno, nije ko imo zabit gol, Perisic i Jelavic su trebali igrat od pocetka, ili barem od pocetka drugog poluvremena. A za penale, imali su oni jedan, mi jedan. Onaj start nad Mandzom je zuti karton i slobodni.Stark nas je najvise krao u faulima, zutim kartonima... Sto se tice utakmice Ukrajina Engleska, ne volim Engleze i ovaj nogomet koji sad igraju je ocajan, nadam se da ce ih Talijani natamburat. Ali, nevjerojatno je da ono sudac nije vidio cisti gol. Mada, do onoga nije trebalo ni doc jer je bio ofsajd na pocetku akcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Odnosno mi sami smo pokazali da znamo kako se treba igrati, ali samo zadnjih 20-ak minuta. Zato se slažem sa ovim što govori Vin EuroDizel, jer tada mi ne bi imali samo 2-3 šanse za gol, nego možda 9-10. A po zakonu velikih brojeva ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Nema sa njima nadigravanja,zatvoreno i kontra,to je valjda svima sada jasno...jer kad smo krenuli,vidjeli ste kako se oni brzo otvaraju u kontru i dolaze sa 5,6 igraca na naših 2,3...po zakonu velikih brojeva mogli smo dobiti tucet golova da smo se otvorili od početka,samo to vama nije jasno niti ce biti ![]()
![]() |
![]() |
#1495 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Pa Čelzi je bio naguran u svoj šesnaesterac cijelu tekmu a mi smo većinu toga sprečavali na sredini terena i konstantno pokušavali imati obranu i srednji red visoko. Nismo igrali loše, stvorili smo par šansi i to je to...puno više trebamo žaliti zbog onog sa talijanima...
![]() |
![]() |
#1497 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
http://euro2012.net.hr/skandal-na-eu...vistice-femena E da su ovo naši napravili već bi letjeli komentari kak ovo mogu samo "balkanci" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1499 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nebi ja rekao da su Ukrajinci bili bolji od Engleske.. Engleska je svjesno pustila ukrajini sredinu terena.. Nisu imali nijednu 100% šansu i još uz to englezima nije ni trebala pobijeda.. Engleska igra isto kao i chelsea s tim što su dosta jači od njih.. Vjerujem da će Englezi lagano proći Italiju i mogu ostvariti dobar rezultat na Euru.. Isto tako je cijeli svijet vidio kako je Španjolska ozbiljno visila protiv nas tako da uopće ne treba pričati kako je španjolska bila bolja od nas.. Ni u jednom trenutku nisu imali rješenje za našu obranu, taktički smo ih rasturili. Tko je jedini imao 100% priliku na utakmici? ![]() Ne znači ako su imali 70% loptu u svojim nogama da su bili bolji, pa mi smo bez lopte pretrcali 3km više od njih.. Sve reprezentacije će do Njemačke izgledati smiješno protiv Spanjolske budite sigurni.. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 20.06.2012. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma kog smo mi uništili,Iniesta nas je vrtio ko beba zvečku,druga stvar što nema Ville pa retardo Torres igra u špici koji nemože k napravit.Očekujem u daljnjim utakmicama Španjolske LLorentea u napadu tako da dečko pokaže šta je pravi napadač. Imali smo više sreće nego pameti. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|