Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.06.2012., 15:43   #1441
windfucker
Guest

Taj gol je potpuno nevažan. Bitno je da sudac nije bio dosljedan pravilima igre i oštećene su, zapravo, sve tri strane...obje ekipe na terenu i publika.
Stara priča...moramo odigrati 140% bolje od suparnika iz velike petorke da bi mooozda imali šansu, inace- zna se.
Pa ti igraj 140% bolje od prvaka...bah.
  Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 16:19   #1442
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2011
Suci su sve gori i gori,svaki sudi drugačije a ovaj Stark je sramota,kako nas je samo pokrao,sigurno tu imaju prste uefa i platini...svima njima je cilj bio da izbace hrvatsku
Španjolska nije mogla ništa,mogli su se dodavat u beskonačnost,gotovo je,od sad sam hejter barcelone
sapunko_HR je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 16:59   #1443
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma nije više ni bitno. To je samo olakotna okolnost što smo ispali pa neće više bit naših "navijača". Zanimljivo je koliko sramote u tri utakmice na stranu onog rusa što je bacio baklju na teren, a navijanje 0. To je valjda tako kad dobiješ sponzorske ulaznice...
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 17:18   #1444
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor sapunko_HR Pregled postova
Suci su sve gori i gori,svaki sudi drugačije a ovaj Stark je sramota,kako nas je samo pokrao,sigurno tu imaju prste uefa i platini...svima njima je cilj bio da izbace hrvatsku
Španjolska nije mogla ništa,mogli su se dodavat u beskonačnost,gotovo je,od sad sam hejter barcelone
Možda, ali stvar je u tome kaj mi mismo mogli najbitnije - zabiti gol. Po meni normalno da je malo suđenje bilo na njihovoj strani, i suci bi bili na našoj strani da smo mi igrali protiv nekog kao "inferiornog" prema nama. Bili smo malo bolji ali ne dovoljno da ih dobijemo imo.
Staro 19.06.2012., 17:56   #1445
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Možda se ja ne razumijem u nogomet, i danas sam trijeznijii hladne glave, ali osjećaj je isti kao i jučer polupijan. Igrali smo kao Grkljani i pali kao pizde. Počeli smo napadati tek zadnjih 5 minuta i ne razumijem otkud danas tolike priče o hrabrim dečkima i srcima na terenu. Igrali smo alibi igru da ne dobijemo gol, bez nekakve intencije da krenemo u napad, ustvari imali smo intenciju, ali samo u glavi, Mandžukić solo u napadu nije napadačka igra jer smo trebali pobijediti. I da, gol. Iniesta dobije loptu, a Pletikosa već maše sucima i ne pokušava braniti...to je naš brend. Mahanje sucu i svađanje s istima.

Sad me možete i popljuvat
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 18:07   #1446
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ja neću.

Zato jer si jako blizu pogodka.
E-mil je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 18:09   #1447
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Možda se ja ne razumijem u nogomet, i danas sam trijeznijii hladne glave, ali osjećaj je isti kao i jučer polupijan. Igrali smo kao Grkljani i pali kao pizde. Počeli smo napadati tek zadnjih 5 minuta i ne razumijem otkud danas tolike priče o hrabrim dečkima i srcima na terenu. Igrali smo alibi igru da ne dobijemo gol, bez nekakve intencije da krenemo u napad, ustvari imali smo intenciju, ali samo u glavi, Mandžukić solo u napadu nije napadačka igra jer smo trebali pobijediti. I da, gol. Iniesta dobije loptu, a Pletikosa već maše sucima i ne pokušava braniti...to je naš brend. Mahanje sucu i svađanje s istima.

Slazem se u potpunosti sa tobom, bilo je samo vrijeme kad ce nam spanjolci dat gol, u napadu nismo nista napravili
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 18:44   #1448
Mad_Duke
Guest

http://euro2012.jutarnji.hr/uefa-nam...eura-/1036091/

Svaka čast! Zbog prokletih baklji nama naplate toliko, a ono što su Rusi napravili je za red veličine bilo veće sr**e.
  Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 19:11   #1449
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:

Fala ti Bože netko objektivan.
Od priča "heroji, hrabro odigrali" i slično me brzo protera.
Odigrali smo takvu bunkerčinu da je se Chelsea nebi posramio.
2 prilike iz polukontre smo imali.
U prvom poluvremenu 10:2 udarci na gol.

Mislim smješno.
Još sad ove debilne izjave po vijestima o krađama i urotama protiv Hrvatske, stvarno odvratno.
Oni su imali regularan gol, a na obje strane je mogao (trebao) biti penal, kakve crne krađe i ofsajdi?
Staro 19.06.2012., 19:27   #1450
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Cekaj, sto smo trebali? Kao, nadigravati se s njima, natrcavati i imati posjed lopte 80%?
Drugacije ni ne mozes igrati s njima nego ovako kako su nasi odigrali.
Imali su Spanjolci posjed lopte i kornere, ali niti jednu konkretnu, sto postotnu sansu. A mi jesmo.
Nikako da nam se sreca malo osmijehne.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 20:15   #1451
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
http://euro2012.jutarnji.hr/uefa-nam...eura-/1036091/

Svaka čast! Zbog prokletih baklji nama naplate toliko, a ono što su Rusi napravili je za red veličine bilo veće sr**e.
Tako i treba jer to nije zbog baklji, to je uvečano za rasizam. Zbog baklji smo dobili 25 000 protiv Irske, toliko bi dobili i sad. 105 000 eura, zamisli koji su to novci. S tim novcima spasiš jedan klub ili isplatiš igračima zaostale plaće. Sramota.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 20:38   #1452
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Taj novac je kap u moru,koliko su se nakrali vrhuške u HNSu
Taj mali detalj je samo skretanje sa puno važnijih problema.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 19.06.2012. u 20:47. Razlog: spam, politika...
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 20:54   #1453
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
tja. dizelu i thoru samo jedno pitanje - kako je igra trebala biti postavljena protiv barcine (oh, sam sebe sam opalio ko' klinca, ovaj, spanjolske) igre? napadacki? s kim, s cim, zasto?

mislim, sada je problem grcka i chelsea..... zasto? kako se postaviti protiv tima koji ima loptu i ima loptu i ima loptu, i zna drzati loptu ako treba 15 minuta od centra, malo naprijed, pa do zadnje linije? ali ono, prakticki bez greske u dodavanjima? jer iskreno i realno oni znaju u 99% slucajeva gdje im je tko postavljen, tehnicki su najjaci, tocka.

sorry, ali drugacija igra osim jucerasnje mislim da ce jako tesko uroditi plodom, samo je veca mogucnost da ce se spanjolci usetati u gol par puta.

drugo, realno, prije samog prvenstva, kako ste mislili da cemo proci? da cemo odigrati ovakve tri tekme? pobjediti irce i pruziti barem bolji nogomet od irskog, igrati s talijanima prakticki jednako, u drugom poluvremenu i bolje? protiv spanjolaca smo prakticki mogli i kao pobjednici otici, da je raketa zabio?

ok, na stranu sudac, iako iskreno ako sudis - jebemu, sudi. ako je trebao biti penal - sudi. kao sto se sudi prekrsaj, tako se i ono moglo suditi. ali ajd, zanemarimo suce i odluke, sto je tocno nedostajalo jucerasnjem izdanju nase reprezentacije?

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 20:58   #1454
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Cekaj, sto smo trebali? Kao, nadigravati se s njima, natrcavati i imati posjed lopte 80%?
Ne kažem ja ništa.
Mi smo odigrali OK, na rubu svojih mogučnosti sa obzirom da igraš sa najjačom momčadi na svijetu i svjetskim i europskim prvacima u zadnje 4 godine.

Ali govoriti da smo ih imali poslužene na pladnju je u najmanju ruku neozbiljno.
Imali smo par prilika i to je to, ostatak vremena smo proveli u svom šesnaestercu.
Istina, tih naših par prilika su bile bolje od njihovih, ali nismo ih iskoristili. Nesreća, da.
Nesreća bi rekli i Španjolci da su izgubili a potpuno dominirali utakmicom.

Trebali smo se dogovoriti, odigrati 2:2 i izbaciti Italiju
(samo da vidim facu onog licemjera Buffona)

Svi sretni, osim susjeda
Staro 19.06.2012., 21:13   #1455
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Get rich or die tryin. Isti kurac izgubio sa 5 ili 1 nula. ispadas. amen. Napadni bandu od starta pa znas gdje si. ovako smo ispali sa tapsanjem.

Hammeru, jedini tko se dogovorio su talijani i spanjolci cigani, sa 1:1 su nas izbacili u startu.
Staro 19.06.2012., 21:29   #1456
Jooj
Premium
Moj komp

Jooj's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Dr. Faustus Pregled postova
Da smo odigrali 1:1 sa Španjolskom pri rezultatu 2:0 Italije protiv Irske, to nam također ne bi bilo dovoljno jer bi u tom slučaju Italija imala istu međusobnu gol-razliku u nastalom trokutu Španjolska-Italija-Hrvatska (svi smo međusosno odigrali 1:1).

U tom slučaju se gleda UEFA koeficijent sa zadnje 2 ili 3 (nisam 100% siguran) završnice UEFA prvenstva (i pripadne kvalifikacije). A tu Italija i Španjolska puno bolje stoje od naše reprezentacije.

U jednoj od početnih emisija na HRT-u Antun Samovojska (glavni urednik Sportskih novosti) je to egzaktno objasnio.

jel može neki link na ovo pravilo..
ja sam do sad mislio da u tom slučaju pošto su sve tri ekipe igrale 1:1 međusobno.. trebala gledat gol razlika tj ukupna .. dakle uključena ona protiv Irske .. po tom bi mi trebali proc jer smo dali gol više od talijana..

tnx unaprijed
Jooj je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 21:33   #1457
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
gleda tko negdje francusku? kakvi su? trebam pobjedu
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 21:35   #1458
Slow
Premium

Datum registracije: Feb 2006
Ja isto to cekam
Po statistici su bolji...a znas se kaj je statistika...
Slow je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 21:35   #1459
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ne kažem ja ništa.
Osim

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Mislim smješno.
Još sad ove debilne izjave po vijestima o krađama
Sami španjolci izjavljuju da su imali sreće i da ih je pogurao sudac koji nije svirao dva penala...kog vraga ne pišeš u njihovu Marcu i pojasniš in da su kreteni koji nisu gledali tekmu?

Baš me zanima kako bi plačipicice reagirale da je ono u 24 minuti na Đilkošu bio penal i kartončina i kako bi se onda tekma razvijala jer sa 100% sigurnošću tvrdim da je tako netko naš potkačio španjolca da bi bio i penal i igrač manje na terenu

A ovako nije bio ni prekršaj a našem igraču je odvalio karton zbog pazi sad-prigovora

6 kartona smo dobili kao da smo ih masakrirali po terenu u najmanju ruku...a od toga su barem četri-smiješna.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 21:36   #1460
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Jooj Pregled postova
jel može neki link na ovo pravilo..
ja sam do sad mislio da u tom slučaju pošto su sve tri ekipe igrale 1:1 međusobno.. trebala gledat gol razlika tj ukupna .. dakle uključena ona protiv Irske .. po tom bi mi trebali proc jer smo dali gol više od talijana..

tnx unaprijed
Dobro si mislio. Da smo odigrali 1:1 sa Spanjolcima isli bi dalje, a Talijani bi bili vani bez obzira na njihovih 2:0. Da su Talijani dobili 3:1, a mi igrali 1:1 onda bi mi ispali zbog tog UEFA koeficijenta.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...6_DOWNLOAD.pdf

Stavka 8.07

Edit:
Sto se tice nase utakmice jucer, nisam primjetio da je itko ovdje rekao kako smo imali Spanjolce u dzepu. To su Stimceve rijeci izrecene u zanosu. Nismo nadigrani, to ne priznam, osim ako vi smatrate da jedna momcad nadigrava drugu dodavajuci se na 30m? Dajte molim vas, Spanjolci su imali jedan opasan sut na gol u prvom dijelu, u drugom prakticki nisu zapucali do zadnjih 10 minuta kada smo se mi otvorili. Sada zamislite kako bi zavrsili da smo od pocetka jurnuli...popili bi 3 komada u poluvremenu samo tako. Nije mi jasno to konstantno omalovazavanje nasih i velicanje drugih. J*ben smo narod u pm..

Zadnje izmijenjeno od: tole_. 19.06.2012. u 22:32.
tole_ je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 21:55   #1461
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

gerrard + rooney...znao sam da ce biti tako jeaa idemo jos francuzi!!!!
Staro 19.06.2012., 21:57   #1462
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
Dobro si mislio. Da smo odigrali 1:1 sa Spanjolcima isli bi dalje, a Talijani bi bili vani bez obzira na njihovih 2:0. Da su Talijani dobili 3:1, a mi igrali 1:1 onda bi mi ispali zbog tog UEFA koeficijenta.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...6_DOWNLOAD.pdf

Stavka 8.07
Da smo odigrali 1:1, ispali bi jer su Talijani dobili Irce 2:0

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 21:58   #1463
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Sami španjolci izjavljuju da su imali sreće i da ih je pogurao sudac koji nije svirao dva penala...
Koja su to 2 naša penala?

Jedan smo trebali imati mi, jedan oni.

Citiraj:
Baš me zanima kako bi plačipicice reagirale da je ono u 24 minuti na Đilkošu bio penal i kartončina i kako bi se onda tekma razvijala jer sa 100% sigurnošću tvrdim da je tako netko naš potkačio španjolca da bi bio i penal i igrač manje na terenu
Ne sječam se točno te minute, ali dali je 24. minuta bila onaj start Ramosa nad Mandžukićem na rubu 16 metara?

Ako da, to je faul i slobodni udarac, ne penal. Dogodilo se izvan šesnaesterca

Citiraj:
A ovako nije bio ni prekršaj a našem igraču je odvalio karton zbog pazi sad-prigovora

Ćorluka nije nešto preinteligentan igrač (baš naprotiv), ali i igrač sa pola mozga poput njega zna da sa sucem nema pregovora nakon što je nešto dosuđeno.

Citiraj:
...a od toga su barem četri-smiješna.
4 smiješna kartona su pala kad je utakmica već bila gotova, oko 90-te min.

Da, i meni je bila čudna ta kiša žutih kartona, ali uopće nisu bitni. Kraj je utakmice i nebi bilo razlike da su bili samo fauli bez žutih
Staro 19.06.2012., 21:58   #1464
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Kao i u našoj skupini, Englezi i Francuzi riješili to sa 1:1 i automaCki izbacili Ukraine

E moj Mišel...
Staro 19.06.2012., 22:03   #1465
Jooj
Premium
Moj komp

Jooj's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Da smo odigrali 1:1, ispali bi jer su Talijani dobili Irce 2:0
objasni..

mi bi tada imali bolju gol razliku...
5:3

talijani 4:2
Jooj je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 22:03   #1466
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Ma di se ova Švedska trpa...ajde na eurosongu ali ovdje, neeeeeeeeeeee! ne vrijedi vam vise :/
Staro 19.06.2012., 22:06   #1467
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ibro zabio

Ukrajincima nisu priznali čisti gol...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 22:08   #1468
sapunko_HR
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2011
Neznam,igra je bila skroz defanzivna ali i opravdana,da smo krenuli napadat od 1. minute mislim da bi bilo gore.Španjolska je ponajbolja momčad i nemožeš ti njih napadat kao farske otoke ili andoru.
Imali smo španjolce i da se sudac nije pravio grbav i da je dosudio onaj penal na mandžukiću bilo bi sve drugačije.
sapunko_HR je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 22:09   #1469
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Naš veliki problem je vezni red.

Španjolska je protiv Italije igrala sa 6 veznih, praktički bez napadača a Italija je postavila igru sa 2 napadača.

I u takvom je sustavu njihov vezni red, iako malobrojniji od našeg, protiv Španjolske imao veći posjed lopte od naših i kreirao kvalitetnije u ofenzivi, što se najbolje vidi po udarcima na gol i u okvir gola. Naši su sa više veznih igrača kreirali duplo manje.

Modrić je u kreaciji igre dosta razočarao te nije bio niti sjena Pirlu, koji je iako 7 godina stariji (33) ostvario 2 asistencije i 1 gol, dok je Modrić na tom polju na nuli.

Pohvalno je da je obrana koja je na prvenstvo ispraćena kao najslabija karika ekipe, u 3 utakmice primila 1 gol iz igre.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2012., 22:11   #1470
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
Da je zavrsilo 1:1 mi bi isli dalje, jer bi u zatvorenom krugu nas , spanjolaca i talijana imali svi istu gol razliku ( 2:2), a samim tim i isti broj postignutih golova u medusobnim tekmama, a onda bi se gledala ukupna gol razlika - mi 5:3, talijani 4:2, spanjolci 6:2, i mi bi isli dalje jer smo zabili vise golova od talijana...
Ludy je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na