|
![]() |
#1381 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
I ja sa 12 imam problema. Ne prikazuje mi modal od twitterovog bootstrapa uopće. Zatamni ekran ali popup ne radi. Što će reći da je jQuery/JavaScript podrška nekako sjebana. Sredit će nadam se to. Sad na kompu niti neću novu verziju instalirati zbog toga :/
![]() |
#1382 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@fanatik opera:config i tu upisi Font(gore u quick find) i u Author Display Mode te u User Display Mode stavi kvačice na Author Font and Colors, to bi tribalo radit, a možeš i u Colors ja mislin namistit sve to a za probleme na tim stranicama ajdte u Help i Report a site problem, i tu napisite problem i email svoj da mogu ako tribaju odgovorit |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
K a t a s t r o f a ! Opera mi je tek sporedni browser ali dozivljam (moguci) gubitak kao da mi je glavni. Izuzetna steta za jedan od najosebujnijih browsera. Nadam se da se nece ostvariti. Oni koji misle da bi FB kupovinom Opere ostavio prostora za pripitomljavanje verzije po ukusu korisnika - gadno se zavaravaju. FB polje djelovanja je puno uze od "filantropa" Googlera i jasno je da bi mobilni dio prvi dozivio masakriranje sucelja. Desktop isto ne bi predugo cekao. FB-u brojevi trenutno i ne leze, pa bi mogao drasticno startati uz bilo koju novu akviziciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Premium
|
ma neda bog da ga fejsbuk kupi, meni je to main browser, jer san u ranim fazama chromea, da ga sestri na koristenje, a firefox nisan nikad nesto volio, a ako ga fejsbuk kupi, vjerojatno ce promjenit vizualni identitet, koji meni fenomenalno paše, i na svakom kutku ce bit znak f doduse ovo su samo moje odokativne procjene jer nekoristim instagram i neznan kako se on(ako se) promjenio od kupnje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Sve sam probao što si naveo, i nula bodova. I dalje nečitka slova. Drko sam se po configu sat vremena, mjenjao sto stvari al i dalje isto. Pasmater. Evo kak to izgleda; http://img703.imageshack.us/img703/8822/image1ta.jpg Na slici je čak i čitljivije nego u praksi, malo su zblurana slova zbog jpeg kompresije. Inače su više istočkana. Ovak je s nekom svjetlom temom; http://img811.imageshack.us/img811/7430/image2nd.jpg
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 16.06.2012. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
A gdje su nestale sve one divne teme poput Omeliona, V7, Z1? Ubacene su instant neke djecije, dok staru gardu nigdje ne nalazim ![]()
![]() |
#1393 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema više starih tema. Prešli su na novi oblik rađenja tema, nazovimo to tako. Ali i dalje ih imam u Appearenceu ponuđene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Premium
|
da i ja isto iman stare teme ponuđene i rade, samo sta neizgledaju bas nesto, z1 glass je okej al ostale niti malo ja sam sad na operi next jer ova jednostavno iz nekog razloga blokaje, dok opera next, sa svim istim ekstenzijama i dodatcima radi savrseno, nekuzim |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
NITKOV
|
Skinovi su i dalje tu, samo treba guglat. ![]() http://my.opera.com/community/customize/skins/ EDIT; evo, čačkao par sati i odustajem. Probao sve, config, appearance, preferences, al fakat ne kužim zašto su mi odjednom nečitka slova na tamnijoj podlozi. Totalno isfrustriran, prelazim na svjetliji skin. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 17.06.2012. u 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
NITKOV
|
Problem riješen. Uopće nije bio problem u nikakvim postavkama. Poanta je u skinu. U folderu gdje inače držim .adr fajlove, našao mali podsjetnik za sebe, ime najboljeg skina. Skinuo taj skin, i sva slova normalno vidljiva. Dakle problem je u operi i temama i skinovima koji ne prikazuju dobro slova ak izabereš gornji bookmarks bar. Koja glupost... Inače, skin je ovaj; http://my.opera.com/community/custom...info/?id=10282
![]() |
#1401 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
sto je inace i tipicno za .00 verzije tu ih jos nekrivim, ali ako to do .10 ili .50 ne poprave onda stvarno... inace 12 mi u idle trosila 200+ MB RAM-a, dok 11.52 oko 120 MB kad gledam youtube 720p opera je trosila 200+ a plugin wrapper jos 100+ dok je 20% cpu-a islo na operu a 40% na plugin wrapper dok recimo v11.52 popapa 10-25% cpu-a na 720p video nesvidja mi se to ponasanje Zadnje izmijenjeno od: HumWeed. 19.06.2012. u 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
tiki
|
Imam bedast problem: Naime imam Operu na 2 kompa, na glavnom mi normalno radi stranica od adm-a (www.adm.hr), dok na ovom sporednom mi ne otvara meni sa strane. Zna li možda tko u čemu je rijeć da ne čačkam bezveze napamet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1406 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Već dulje vrijeme imam ovaj problem, ali sam bio prelijen pitati. Na nabava.net dok pretražujem bilo što, ne prikazuje mi cijene. Pokušavao sam s brisanjem cachea, cookiesa i svega ostalog, nije pomoglo, kao niti "Mask as bilo što". Nadao sam se da će neka novija verzija to popraviti, ni to nije pomoglo. Nije mi se baš dalo uninstalirati skroz pa ponovno sve slagati, no je li to jedino što mi je preostalo ili sam nešto propustio? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|