|
![]() |
#1321 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Fresh Juice
|
Danas se par put srušila; 2 aktivna downloada, 5-6 tabova i samo se sruši. Druga situacija 3 taba i sruši se i tak još jedna il idvije situacije. U jednoj situaciji je moguće da je do flasha, no u ostalima su samo forumi bili upaljeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
meni se u zadnja dva dana stalno pojavljuje prozor force start jer on kao nešto zatvara a ništa ne radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
"My webcam" problem
Na ovoj stranici http://unite.opera.com/application/722/ sam naišao gdje piše: "Broadcast your own webcam using My webcam in Opera Unite." Instalirao sam aplikaciju My Webcam i pokrenuo je, nešto vrti pola sata ali ništa se ne događa Zna li ko u čemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sinoc sam isproba i mogu reci da se definitivno primjeti ubrzanje u rendanju stranica.. Slike se ucitavaju malo "trzavo" (u nedostatku boljeg izraza) no svejedno brze u odnosu na zadnji stabilni build. Nije se nijednom srusila, a tabovi sa flash sadrzajem (7-8 komada) izgleda ne predstavljaju nikakav problem... Preostaje jos malo svakodnevnog testiranja, no cini mi se da ova beta ostaje for good dok finalna verzija ne dodje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
12ica mi se čini dosta brža kod učitavanja stranica,al recimo kod par tabova sa jubitua mi se lagga kao i 11.62 verzija, i još sam naletio na par bugova....Al ipak ću ostat na 12ici. Zna tko kad bi mogla konačna verzija doći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Nakon izleta na Firefox i Chrome vratim se na svoju "Opericu". Sve super osim jednog novog problema kojeg nisam nikad prije doživio. Znači, dogodi mi se dosta velik pad performansi dok se ulogiram na Facebook, recimo neprijavljen vrtim Timeline od neke grupe (FIFA12 npr.) i sve ide glatko, prijavim se i počne se vuč ko krepana kokoš. Radi se o friškoj instalaciji 11.62 verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Fresh Juice
|
Nope, ne ruši se. Sad probao |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ja se nadam da se radi o kupnji prava na izradu browsera temeljenog na Operinom kodu ili želji Facebooka da im Opera Software napravi novi browser (slično kao RockMelt baziran na Chromiumu). Opera mi je drag browser i nebi htio da postane marioneta jedne društvene mreže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Auku*ac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1348 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
U najboljoj maniri kolega, sumljati ne postoji u hrvatskom kao riječ, samo sumnjati. ![]() -- Pametni su ovi iz facebooka, akvizicije drugih tvrtki koje se bave drugim djelatnostima im je odličan potez sad dok imaju para ko pljeve. Kasnije kad padne popularnost fejsa lako će se prebaciti na druge stvari. Dotad sa akvizicijama "obogaćuju" funkcionalnosti fejsača (tipa instagram kojeg cijela amerika koristi, ne vidim zašto jer je naporan u 3pm), ali ljudi očito vole fotkat mobovima i da im se to instant sve uploada da svi mogu gledat... Ne volim facebook, ali ovo što oni rade nije više dječja igra. Samo čekam kad će facebook mobitel izać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1350 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Nekad se i na forumu moglo naučiti kako pravilno pisati neke riječi, rečenice, fraze... danas se to, dolaskom facebook generacije, upotpunosti prigušilo. Kad smo već kod Facebooka i Opere, pa nebude Facebook utjecao na starije verzije Opere (koje trenutno koristimo) već na budući razvoj. Mislim da velika većina koja koristi Operu, voli istu ovakvu kakva je sada i neće razmišljati o nekim update-ima. Ona dobra strana te "kupnje" je što se možda napokon programeri posvete malo i optimizaciji stranica za Operu pošto će se većina zadrtih Facebook usera okrenuti ovom browseru ukoliko bude dobro izreklamiran itd. Sve je to mejbi, mejnebi al vrijeme će pokazati, a do tad ćemo uživati u ovim blagodatima brze Opere ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|