|
![]() |
#3421 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3422 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
ovako, treba mi pomoc. Zanima me mogu li ja na originalni rootan 2.3.6 yoigo sa fixsevima za floatpoint, andreno 200, beats, bravia engine staviti i neki OC Kernel, al neki koji je ok s baterijom. ako mogu moze link od po vama najboljeg ( igre ne igram) i mogu li stavit skrptu, ( cemu ona sluzi, da li mamagmentu RAM-a i poboljsa li ista) ako moze link na skriptu koja je najbolja i kako se ona stavlja. Imam puno obaveza ovih dana pa nestignem sad 120 postova pregledavat. Dankeee ![]() EDIT-------- Nemože, stavim bilo koji kernel, ostane na huawei logu i neide dalje, vratio backup fundowsky 3.0, ![]()
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 08.06.2012. u 18:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3423 | ||||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Hvala ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Za ove kojima stvara probleme supercharger skripta na 7.2 RC3 nije problem u Cyanogenu niti itijednom drugom romu nego kernelu. Genokolarov ne radi, treba se flashat s supertoast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
ljudi imam mali problem.. pa mi je pitanje dal se da sredit il moram na servis... htio sam stavit fundowsky 4.0 full na mob al dok sam poceo updatati mob dakle ono wipe dalvik cache i ostalo(kako po redu koraci idu) obrisao na tvornicke postavke i krivo sam gumb pritisnuo i formatiralo mi je sd-karticu.. tak da sam i update.app izgubio(2.3.6) probao sam pokrenuti mobitel nakon toga i samo mi se pojavi huawei logo! nista dalje-.- i onda sam stavio na sd karticu 2.3.6 update u dload folder(dakle prazna sd kartica samo to gore) i stavim je u mob.. pritisnem power+up+down i nacrta se ona crta po sredini ekrana i ne zeli updatat... jel znas iko rjesenje?! jel zna kako rjesit to? il moram na servis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3428 |
Registered User
|
jesi probao stavit fundowsky zip na karticu i onda opet uć u recovery i iz njega ić na install update, znači ono što si i trebao napravit, pa je pošlo krivo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3429 | |
Registered User
|
Citiraj:
uspio sam sredit sa starijim officialnim romom.. al nekak mi je cudno updatalo.. uopce mi nije pisalo ono za firmware.. samo je isla ona ljubicasta crta i to jako sporo -.- al uglavnom sad radi i trenutno stavljam fundowsky 4.0 full na sd i vertical flicker.. pa cu vidjet onda.. EDIT: jel mi moze neko dat link od superuser updata.. jer mi je vec neko jednom dao jer mi root.zip nije funkcionirao pa mi je onda neko tu dao link od superuser.zip se zvao folder(tak slicno) i onda je funkcionirao root.. al nazalost nisam spremio link ni folder.. jel ima ko link? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Registered User
|
ako ćeš stavljat fundowsky, ne trebaš rootat, već samo prvo stavit gore custom recovery i odma rom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3432 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Registered User
|
hvala na brzim odgovorima i pomoci (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3434 | ||
Banned
|
Citiraj:
vrati cw 5026,sve uredno pobriši,i onda probaj dload sa sd card Citiraj:
pa u postavkama imaš opciju gdje da sprema aplikacije,automatski,interno i externo.kako to ne znaš? znam da widgeti moraju biti u system/app,aili sam svejedno imao sam problema,widget ne bi mogao biti pronađen. I da imao sam jako dosta aplikacija,ali što mogu kad ih ima tako jako mnogo zanimljivih,hehehe sad furam stock rom.moze link za 2.3.6 rom Zadnje izmijenjeno od: spawn. 11.06.2012. u 15:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3435 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
@mark11 Evo ti linkovi koje tražiš: U8650-1 V100R001C121B828SP01(Turkey General) U8650-1 V100R001C169B865 (Germany) U8650-1 V100R001C86B823SP05(Spain Yoigo) _______ Može li mi netko objasniti što radim krivo? Želim staviti stock rom 2.3.6, skinuo sam ovaj njemački, foldere dload i vendor stavio na sd. Pokušao prvo Postavke-Pohranjivanje-Nadogradnja softvera... Telefon se isključi, odnosno restarta i kad pogledam verziju 2.3.3 znači ništa se nije dogodilo. Pokušao sam zatim ovom metodom: 1. Kopirajte stock rom na sd karticu, putanja do rom-a mora izgledati ovako: /dload/update.app 2. Iskljucite fast boot, settings->applications->fast boot 3. Ugasite mobitel 4. Pritisnite VOLUME UP + VOLUME DOWN + POWER i drzite dok ne krene instalacija 5. Nakon instalacije mobitel ce se rebootati i imat cete cist stock rom = HARD RESET Ali kad pritisnem ovu kombinaciju tipki na zaslonu piše: Firmware update Step 1/2 Unpacking (ikonica žutog trokuta sa uskličnikom) Update failed I onda mogu samo izvaditi bateriju, jer ništa drugo ne reagira, i ponovo ga upaliti... Može li mi netko objasniti što radim krivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Nasao sam ovaj malo poznati launcher na marketu i ubacio ga,radi vec nekoliko dana vrlo dobro,brz je dosta opcija na MENI se dobije kako za pocetni ekran tako i za raspored ikonica (kad udjete u meni opet stisnite tipku meni za opcije) nacin scrollanja i td ko je zainteresovan evo link neka ekserimentise https://play.google.com/store/apps/d...bGF1bmNoZXIiXQ.. jos nesto pronasao sam i ovu boot animaciju http://www.youtube.com/watch?feature...&v=w-5Av_EVpyI malo istrazivao kako da je nabacim i prosto,ode se u phone nadje se default animacija u zip-u i zamjeni root explorerom sa ovom,sa tim da se ova stara defaultna moze snimiti i sacuvati root explorerom na SD recimo! Svoju default animaciju sam nasao ROOT EXPOLREROM u cust>>telekomsrpske(moj operator inace)>>ba>>media>>bootanimation.zip staru move na SD a novu na njeno mjesto i restartam mob. dobijem ovu animaciju jedino je problem sto su slicice velicine 240x320 sto je maleno za nas ekran pa sa starne ostane praznog prostora pa bih pitao STRUCNE OSOBE KAO STO JE FUNDOWSKI i DR. jel ima mogucnost da napravi se resize svih slicica na nas default ekrana 320x480 (ako se ne varam) ili se mora raditi resize svake slicice posebno sto bi potrajalo jer tamo ima oko 280 slicica cca! Umalo da zaboravim evo link za skinuti animacije u velicini 240x320 http://www.4shared.com/rar/kdYRENVM/...imation_2.html POZZ I JAVITE UTISKE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 |
Premium
|
Da, ispravno sam stavio folder i u njemu se nalazi update.app.......jest da mi je ovo prvi puta da radim nešto ovako na androidu ali nisam baš tolika šeprtlja (valjda, više ni sam neznam...). Uglavnom sada sam izbrisao te foldere sa SD kartice i išao prvo rootati mobitel po preporuci sa drugog foruma, a po uputama iz zadnjeg Buga (tamo još imaju i slike pa mislim barem će ovo ići...), ali nakon što sam skinuo sve datoteke, intalirao driver, prebacio su.zip na SD.....uglavnom sve ide kako treba do koraka 3. (valjda vas većina čita Bug) a to je pokretanje instalador.bat, pritisnem enter ali ne izbaci {waiting for device} nego ovo: [IMG] ![]() Postavke sam stavio ovako: [IMG] ![]() [IMG] ![]() Ako znate pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3439 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
@summus: usb debugging ti ne treba ovdje. Trebaš mob staviti u fastboot i pokrenuti taj instalador. Ne znam sad koja je točno kombinacija za ulazak u fastboot, ali prepoznat ćeš ga po tome što mob "zapne" na bootscreenu što je ok.
![]() |
![]() |
#3440 |
Premium
|
Isključio sam usb debugging, VOLUME- i POWER tipka ali nije malo zapeo nego skroz pa sam morao vaditi bateriju... Neznam da li sam prije napisao da je mobitel tek kupljen i na njemu nisu rađene nikakve modifikacije. Prvo sam htio samo napraviti update na službenu 2.3.6 verziju pa kako to nikako nisam uspjevao predložili su mi da prvo napravim root. Rootanje sam radio po tim uputama iz Buga jer je tamo sve popraćeno i slikama. Stvarno više neznam....evo sad sam probao i ovaj zadnji prijedlog da isljučim usb debugging ali izbaci mi isti ispis kao na slici koju sam stavio u postu prije kada pokrenem taj instalador.bat. Još neki prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3441 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Treba skroz zapeti na bootscreenu. Pusti Bug, nemam pojma šta su tamo pisali, ovo dolje je provjereno. Ti želiš staviti recovery pa flešati neki rom? Instalador fleša recovery, to je neupitno. To ti ne daje root pristup, ali je dovoljno za flešanje drugog roma koji će i ovako biti rootan. Ajmo dalje - ti mob trebaš upaliti u fastboot modu. Slijedi kopipejst s Bugovog foruma: Citiraj:
Ako su ti driveri uredno instalirani ne bi trebao imati problema s ovim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3442 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Sve je objasnjeno step by step ne mozes omanuti i Summus jel ima napretka ili si jos uvjek na istom ako imas problem sa instalacijom drivera,a oni su ti presudni u daljem radu javi posaljem ti na PM link gdje ima sve lijepo objasnjeno za instalaciju na vise nacina i sta imas na kompu XP...Win7... ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Premium
|
Evo i funkcionalnog Cyanogenmod 9 (ICS) porta (trenutno ne radi samo kamera i GPS): Cyanogenmod 9 Lunar Beta3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Da vam priopcim tuznu vijest, danas mi s male visine ispao Huawei na beton i napukao mu kerna, znaci digitizer nema ni ogrebotine al ekran pukao tako da se vidi 2/3 ekrana, moze koristit za poruke, pozive slikanje, al ima jedno 500 mrtvih piksela, par zutih crta po ekranu itd, 170kn kosta novi ekran, al ga necu kupiovat jer kako je pao izgrebao se cijeli ![]()
![]() |
#3445 |
Premium
|
Samo da znate da nemogu baš brzo odgovoriti na vaše postove, jer dobar dio dana radim a sa sa posla dođem kasno i jako umoran, a onda se mučim sa androidom.....al' dosta je bilo o meni, pričajmo malo o mom mobitelu ![]() Dobra vijest je da sam se pomaknuo sa mrtve točke! A loša vijest je da vam ne mogu baš točno reći kako se to dogodilo, zapravo sve sam već potpuno isto napravio više puta i nije radilo... Jučer sam (bez imalo pretjerivanja) deinstalirao/instalirao drivere više od 30 puta. Malo prije sam pokušao ponovo pokrenuti instalador.bat i izbacio je neki drugačiji ispis (ako nekog zanima mogu uploadati sliku) i istovremeno se na mobitelu pojavio CWM - based Recovery v.4.0.1.4. Sad opet slijedi pitanje: Da li sada da instaliram ovaj Recovery koji mi predlaže član xlr ili je ovaj by ZaDkYn zapravo ista stvar kao i taj, mislim ima istu svrhu? Da li je ovaj koji mi predlaže bolji ili da sada više ne diram kad je NAPOKON proradilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3446 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3447 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 12.06.2012. u 22:05. Razlog: izbrisan link jer rom ima problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3448 | |
Registered User
|
Citiraj:
pa to sam i skinuo i sve mi na kineskom nema sanse da dodjem do opcije da stavim na engleski i da zaboravio sam napomenuti nemam signala od mobilne mreze sa tim romom. mrtvo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3449 |
Premium
|
Nemojte to skidat. Navodno treba prvo flashat neki njegov ROM, pa onda samo update s ovim napravit. Genokolar je napravio port za c8650, a ovaj sad ponovno port za u8650, napisao je da sve radi pa sam mislio da će i radit jer radi na c8650... Nakon par stranica komentara dođe se do toga da ne radi. EDIT: dobre vijesti, benru će napravit finalnu verziju svog ROM-a za vikend i najavljuje da će konačno sredit i zvuk: http://www.htcmania.com/showthread.php?t=399134. Uzima i prijedloge tak da mu možete zdrmat poruku što još da popravi. Ja nisam dosad koristio njegov ROM tako da ne znam radi li sve u CM meniju... Zadnje izmijenjeno od: tutix. 13.06.2012. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3450 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |