|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Fixni telefon
Heh, nadam se da netko ovdje zna nešto više o tome. Ugl, nedavno skužio da mi mami računi za telefon dolaze oko 300kn mjesečno ![]() ![]() Ugl pitanje je, da li netko ima iskustva di bi se bilo najbolje prebacit? Stara mi relativno malo priča, a tih 300kn dođe jer par puta mjesečno nazove inozemstvo. Zahvalan sam na bilo kakvom savjetu.
-MBO SOLTEK SL-75FRN2-L, SOUND, SOC.A, 333/4 -PROC. AMD XP 2600 ATHLON -RAM 256MB DDR OEM PC-3200 X2 + kingmax DDR PC3200 400MHz 512MB -HDD 320.0 GB SEAGATE, SATA, 16MB c., 7200 -ATI RADEON 9800 PRO, 128MB, TRASCEND. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ja sa t-coma presa na b.net, ugovor 2 godine 162 kn/mjesecno -> tel + 12mbit flat internet. preporodija se. takodjer preporucujem iskon ili optimu, oni su dosta jeftiniji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa skoro svi operateri sad imaju nekakve pakete za inozemstvo. Recimo mi doma na iskonu imamo 2 broja iz inozemstva koje smo odabrali sami i prema kojima se pozivi naplaćuju kao prema hr, jedan iz slo a drugi iz bosne. Ostale rješavamo preko voip-a. http://www.backsla.sh/betamax |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|