![]() |
Fixni telefon
Heh, nadam se da netko ovdje zna nešto više o tome.
Ugl, nedavno skužio da mi mami računi za telefon dolaze oko 300kn mjesečno :eek: dakle bez ikakvih interneta i televizija. I onda skužio da je pod ugovorom još godinu dana, nju su isto preveslali preko telefona i poslali joj onaj bežični fon doma ako produži ugovor (nije ga nikad ni otvorila...) alli kaže da joj 100% nisu rekli da će produžit na dve godine, pa ću sad na temelju toga probat prekinut ugovor, jer je nisu informirali. Dal imam ikakve šanse? :) Ugl pitanje je, da li netko ima iskustva di bi se bilo najbolje prebacit? Stara mi relativno malo priča, a tih 300kn dođe jer par puta mjesečno nazove inozemstvo. Zahvalan sam na bilo kakvom savjetu. |
ja sa t-coma presa na b.net, ugovor 2 godine 162 kn/mjesecno -> tel + 12mbit flat internet.
preporodija se. takodjer preporucujem iskon ili optimu, oni su dosta jeftiniji. |
Pa skoro svi operateri sad imaju nekakve pakete za inozemstvo. Recimo mi doma na iskonu imamo 2 broja iz inozemstva koje smo odabrali sami i prema kojima se pozivi naplaćuju kao prema hr, jedan iz slo a drugi iz bosne. Ostale rješavamo preko voip-a.
http://www.backsla.sh/betamax |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:48. |