|
![]() |
#65 |
Guest
|
ma igra će se vrtit i na 8800 sa 4 gb ram solidno , pa vidite da je ovo zezancija , sys req: "od 0 - 10000".. |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Igra je sasvim na mjestu. Prica je dobra, akcija isto. Grafika je ok, nema nekih velikih kompleksnih prostora pa ide preko 100fps na maksimalnim postavkam. Keyjevi nisu skupi, oko 20$ ima ih svugdje.. Preporucena konfiguracija gtx 680 itd je valjda za 3 monitora. Bilo koja 560 ce to gurat sa skoro maksimalnim postavkama.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.06.2012. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
I meni ide ok, texture very high ostalo high više manje sve i aa klizi i sve. Na drugom sam chapteru i zasad ono ima igra trenutaka pogotovo pucanje je super, drago mi je da ima rupa od metaka i sve ...... malo su izgleda pretjerali sa animacijama i blještavilom. Max bi definitivno trebo biti tmurna igra u new yorku po zgradama kao i originali. Ali vidjet ćemo kako je kasnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
kakav je multy u ovoj igri? ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
igra je velika 26gb ![]() nemreš belivet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zar nikoga ne podsjeća na Stranglehold? Meni MP3 izgleda kao loša kopija Strangleholda kad se uzme u obzir da je Stranglehold izašao 2007., također imao HD filmiće, zauzimao oko 25-30 GB na disku i dolazio na 2 DL diska. http://www.youtube.com/watch?v=WUgdhuhCVis 5 godina razlike, a ja ne vidim toliki napredak u MP3. Ovdje je još od originalnog Maxa ostao samo glas. Čak su i film noir efekt uništili. Šteta
![]() |
#77 |
Premium
|
Definitivno podsjeća međutim treba biti pošten pa reći da je stranglehold kopiran od maxa ranijih tako da ako je itko kopirao.... Igra je na trenutke prelagana na medium a onda bez chekpointa imate dio koji je brutalno težak svako nekoliko. Definitivno ću ga preći ali ovaj sao paolo je čisti promašaj zasad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#82 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Dvije stvari koje me uzasno nerviraju u igri:
1. Last Man Standing - moglo se i bez toga jer je u vecini slucajeva beskorisno 2. Previse nepotrebnih cut scenesa - ovo me jos najvise nerviralo, jednostavno ih je previse. Prekidaju te tokom igre i uskracuju slobodu kretanja, pogotovo nakon sto pobijes neprijatelje i zelis im pobrati municiju, oruzja, pain killere kad ono cut scene i vec si u drugoj "prostoriji" bez iceg... Nije to onaj dobar stari Max Payne, ali definitivno ga vrijedi odigrati. Vec sam pomislio da ce igra biti veoma kratka kako je krenulo na pocetku s chapterima, na svu srecu ima ih dovoljno. ![]() Inace prica je solidna (na trenutke malo nejasna), ponekad s predvidljivim krajem, ali uvijek nesto novo uleti u pricu tako da se sve ponovno zakomplicira. Ja bih mu dao konacnu ocjenu 8/10. Zadnje izmijenjeno od: veve. 04.06.2012. u 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
odigrao koji sat i dojmovi pozitivni,konačno zanimljiv third-person shooter,super je i optimizarana pa na mojoj konfi igra radi bez problema na rezi 1600x1050,detalji sve high,jedino FXAA i texture na very high,AF x16,uključen HDAO,MSAA off,stoga mogu reći da je Rockstar odradio odlično posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja odigro nekih 45min...svidza mi se! naravo original je original ![]() ali zahtjevi...kupio novi komp nedavno,mislim da je konfa dosta dobra, ali bome ne mogu sve na max! ![]() http://upload.slike.com/?v=DNb5F.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon 30 min lagani uninstal.Yebali ih filmovi, nisam u kinu nego igram igru.Ugodaj ni slican mp2 , ovo se nemoze zvati nastavak.Osjecaj pucanja je katastrofalan kao i mjenjanje oruzja i sve ostalo.
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ma mene opcenito zivcira kaj su danas vise manje sve igre za hebene konzole a za pc su samo kvazi portovi i sl...slazem se sa zadanja 2 posta, previse filma, premalo dobre stare radnje...ali ja cu ipak odigrat do kraja pa onda stvorit konkretno misljenje! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|