![]() |
Max Payne 3
Ima li tko kakvih informacija o datumu izlaska ove igre?
|
iss e...kako mi je srce zakucalo :)
Ja zabrio da su nekakve novosti izašle, ono tipa...igra dolazi 2.1.2009e i to :) hehe.. nema nista...trazio sam nekidan... |
Citiraj:
hoću max payne i mafiu 3 :goood: |
igra je stvarno odlična (mislim na 1. i 2. dio) pa nije ni čudo kakvu pozornost izaziva 3. dio, ali bojim se da cemo ga tesko ugledati, a ako se to i dogodi ne vjerujem da ce nadmasiti kvalitetu proslih nastavaka. Sto se tice Mafie 2.dio izlazi za godinu dana
|
ja isto jedva cekam max payne i mafiu :P
i ponado se da uskoro izlazi kad sam vidio ime teme :( jedva cekam da izade... |
ja mislim da bude to ista priča ko i s alan wake-om ili duke nukem-om, najava pa onda 2-3god ništa, pa onda neki ss pa onda opet par godina ništ...
|
Pa duke nukem je 2006 godine u PC Actionu (njemački čaposis LOL) najavio đuku za proljeće/ljeto 2666. ;)
Alan Wake dolazi poslije zimskog sna 2066. :D A Max Payne bi mogao negdje 2010-2011, u vrijeme kad izlazi drugi nastavak filma.. :) |
Citiraj:
film bolje da ne rade, ak misle napravit istu glupust kao i ovaj, jedan od najglupljih filmova koje sam gledal |
Citiraj:
Nego i ja čekam MP3 i Mafiu2 :zdero::zdero::zdero::zdero: |
Max Payne 3 :care::care::care:
Pucam vec polake...sve nove igre sam presao i ne znam sta vise da igram.....sada cak mozda instaliram Dreamfall 2. Jucer sam stavio Call Of Cthulhu pa po tome derem...a Fallout 3 igram ispocetka....hebiga.... :goood: |
Citiraj:
Tipa: Mafia, FarCry, Call Of Duty 2/4, Max Payne, Splinter Cell, Hitman quadriology :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naslo se tu svakakvih igara, ali ova Call Cthulhu me hebe.....nije igra tako losa...samo sam malo zapeo na jednom djelu pa sada ludim polako..... Iss....jos jednom da igram Mafiu. FarCry....Max Payne....nema sanse....bar ne jos nekih par mj....pa ne mogu se stalno vracati na iste igre.... :kafa: Uostalom, sada sam skuzio da sam kao i obicno vjerovao recenzijama po casopisima i po netu i tako uopce nisam odigrao neke igre radi kao "losih" ocjena.....lose...lose..... |
odigraj Call of Juarez (ak nisi)
isto tako dosta lose ocjenjena igra, a meni bila skroz dobra |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od ocaja igram Left4Dead.....totalno sirova igra. |
ne kužim šta fali max payne filmu :stoopid:
meni je odličan :) |
Meni je dobar, dobar glumac, zapravo glumačka postava je općenito OK...
Ona droga je zapravo "painkiller" koji se koristi u igri, samo što mu u filmu i daje "bulet time"... Film je meni super, jedva čekam dvojku, jer to bi značilo da dolazi i igra... :) |
meni je film isto dosta dobar
|
Citiraj:
|
Citiraj:
još je besplatan multy ak se sjećam:kafa: |
opa, tema pusta već više od 2. godine :D
enivej, 2 godine ni glasa o igri, i onda objave skrinšote i detalje kao da se ništa nije desilo :D http://www.rockstarspy.com/apps/foru...zine?page=last |
Ovaj čelavi bradati Max Payne mi ne miriše najbolje.
|
hmm.... pa osim par ss-ova i nema baš nekaj puno novoga.
čitao sam nedavno da su originalni koncept i priču trojke potpuno izmijenili . IMHO ,ni meni nekako ne leži to što mu se kosa sa glave premjestila na bradu :D možda je bolje da nisu krenuli radit trojku ,jer mi se čini da u moru nastavaka (bar u zadnje vrijeme) nema skoro niti jednog naslova koji bi barem opravdao taj veći broj u nazivu. al kažu ,živi bili pa dočekali :) |
Some new info:
Citiraj:
|
Dakle ponovo je odgođen, najvjerovatnije neće ni izaći ove godine :(
Max Payne 3 i Agent odgođeni! |
Nece to nikad ni izac
|
non believer :)
ako je Duke Nukem nakon 14godina izašao , aposlutno ne vidim razlog zašto Max nebi izašao u idućih 10god...:roller: nije neočekivano , čovjek dobije dojam da se skoro svaka igra danas barem jedanput odgodi na godinu dana...pa iduće opet za još godinu... zanima me kaj je sad? idu opet pisati priču iz početka?:fuming: |
ma izaći će, malo strpljenja hehe :D
ali prva dva nastavka su zakon. baš ono za gušt. |
Mali info. http://www.gamertagradio.com/new/201...yne-3-details/
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:26. |