|
![]() |
#2581 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Čuj Flarica....
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2583 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
decki...samo recite kad i ja dolazim ![]() i dovodim "bolju " polovicu sa sobom...za svaki slucaj ![]() ![]() ontopic:...klopala sam finu pecenu pastrvicu s krumpir salatom....mljac... ![]()
![]() |
#2584 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() siroce..... pa tebe exploatiraju gore neg mene... ![]() ha, a za ovu tvoju...khmmm, bolju polovicu..(nemre bit bolja ak je musko da te bog ubije ,al dobro, kad si se vec tako izrazila..), nemoras se bojat za sebe dok si znami, vec za njega... bumo ti ga skroz na skroz pokvarili, nafcila ga pizd. kaj mu jos nisu pale na pamet, napili ga kaj teleka, napravili od njega pravog Zderonju, sa svim tim skupa kaj taj naziv sa sobom nosi, paaaa.... bolje ti je da si ga doma pod kiklju pospremis, tu znami bu se samo pokvaril, jel tak deca??? ![]() a prema tebi , kak i prema svakoj curici, bumo pristojni i kulturni kak (opet!) svaki Zderonja more biti... je, da se budu mladi junci hincali, al jos uvjek mislim da je Precjednistvo s menom na celu jos sposobno ugusiti svaku pobunu i zatrti regionalizaciju Zderonja pod svaku cijenu... poznato, ha?? Ma sala, sam ti dojdi, mores i strinu,vujcu ,tetu i dve babice dopelati, posebno ak peceju dobre koljace i slicne tvorevine,a za "bolju "polovicu se ne brini, ak ga mi ne uspijemo iz prve pokvarit, prije il kasnije (dosel bu k pameti!) i pokvaril se bu sam!!! haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaa ![]() za meeting se bumo zdogovarali drugi tjedan......to nam bar lahko ide od ruku... kad bi se sve tak lahko mogli dogovoriti,hijaoooo di bi nam bilo kraja!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
mrzi zimu
|
loooooooooooooooooooooooooooooooooooool ![]() ![]() ![]() mitzek...moja "bolja " polovica je odavde... ![]() i ajde...organiziraj ubrzo taj sastanak... ![]()
![]() |
#2587 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
onda vam je valjda jasno da sam se do Zagreba vozil bar cuku i pol vise ,jel sam cieli bozji put prezival ... od gusta....kak bikonja.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() budem........ al opet velim da ti bu zal kaj si povela"bolju" polovicu na konferenciju Kvarisha.... evo ,pitaj Hojzu... on nije niti znal da piva nije sok, i da ga nismo prosvetlili.......jel oni jengovi Zelincani imaju samo VINO i kiselu za skropece i gembace, drugo ne priznaju nis..... i kaj ga nismo pokvarili, pije pivu,pa mislim da ga se bude cieli SV I. Zelinski odrekel prek lokalnih novina.. prejde diete trbuhom za kruhom u bieli Zabreg grad i pozabi Tekovine svoje Domaje za keden dni.....ccccccc ![]() a kad se tek Tvojeg Jopca docepamo.... ma progovoril bu madjarski z menom nakon par rundi, makar mu ti TI i posebno zabranila.... jeeeell: MIII SMO ZDEEERONJEEEEEE< A ZDERONJEEEE SU SER>>NJEE I SVE POJEEDUUU I SE PPPOPIJUUU I DO FAJRUNTA DIMEKA NEJDEJUUUUU!! JUHHUHUHU ![]() PITAJ DECU, KAK JE BILE ZADNJI PUT.... a ja siroce sam moral delati iti . na dva puta .....i jos smo se stigli najest, napit, nagalamit..... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() jooj, znas onu......ak mi i zapreju gubec-ma i kroz rit bi progovoril...... ![]() ![]() ![]() kaj mislis da sam Stari bedak i da neznam nis??? ![]() ma, dosel bus ti v moje kuruzische, pak bume vidli di pes pi...ceke nosi... ![]() http://www.restoran-dvapotoka.hr/str...galerija.shtml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Prigorec po defaultu
|
evo i cijenika i izbora.....pratite malo, Zderonjeee i Zuja je 8 kuna pol litreee, ..... http://www.restoran-dvapotoka.hr/stranice/menu.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#2591 |
Moderator
|
Nisam bil već gore par mjeseci tak da bi se mogel uskoro zaletit na neku klopicu. A kad smo već kod papanja kad bumo realizirali onaj dogovor za neku papicu tam negdje prema Klanjcu? Mislim kad ti se malo posel zide. ![]()
![]() |
#2592 |
sto da napisem ?!
|
bome mitzek dobar restoran ! budem pital frenda kako je tamo jel on u blizini živi !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2594 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego zderonje mogli bi se izjasniti oko mitinga u onom drugom topicu.... I na vas se odnosio poziv ![]()
![]() |
#2595 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj napravi hodajuća hrana kad spazi Žderonju??? Bježi koliko ga noge nose... ![]() ![]() ![]() Ovaj je bil tak jadan i mršav da sam ga samo upucao-fotićem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2597 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
a koje su to kompjuterske fore.... 300W čuftekom po glavi ![]() to je smješno samo ljudima na ovom forumu i nikom više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() nego da se pofailm , denes je bilo koltovine , roštilja , štrukljof , finog multivitaminskog soka najbolj mi je pasel onaj fini saft od kotlovine , celi tanjur onaj veliki h kojem se kotlovina kuhala sem polizal ( svi veseli i sretni jer nisu tgreblai tanjur prati ![]()
![]() |
![]() |
#2599 |
Super Moderators
|
Zigorec jen plesnivi...kaj ti to osporavaš autentničnost mog prigorskog zajca??? ![]() Pa nije kod nas kao u Krapini i okolici gdje je kmetija potukla sve kaj hoda.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
bormec je , zmislim se kad sam bil mali ( negde 8 ili 10 ljet ) kad sam k vikendici išel furt sam videl zajcof , fazanom a cak su i cele skupine jelena dolazile na jenu livadu kaj granici sa šumom a sega je 15 metri od moje vikendice a denes ? sretan sam ak jenu pticu vidim na nebu ili miša na zemlji , se su postreljali ![]() ![]() sad su s cca 30m od moje vikendice napravili čeku , misliju da buju neke flovili , buju vraga , moreju se samo dolje z nje zrusiti kad se napijeju
![]() |
![]() |
#2602 |
Super Moderators
|
Tak je slično i kod nas, prije je sve bilo puno srna-sad tu i tamo vidim neku splašenu... Zekoslava još ima, fazana isto. Ja ih jednostavno ne pustim na svoje i kraj priče, rekel sam im ak mi i jedan komadić sačme padne u dvorište da bum im vratil isto i sad je mir ![]() Jedan fazan se baš naselio gore prek puta nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Super Moderators
|
A imam i novog podstanara na boru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Magister Mundi sum!
|
ja njih stvarno ne razmem , em je njihov posel čuvati šumu i životinje h njoj a ne istrebljivati sve kaj se miče ![]() ali imaju jenu dobru stvar , onu suhu lovačku kobasu napravljenju od više vrsti mesa , onak fina huda: nuts : trebalo bi njima svima dati kompjuter i deti gore onu igricu dear hunter ( ili kak se vec zove ) morti bi onda opet bilo zivotinja po našim šumama ![]()
![]() |
#2605 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kad ja dojdem na svoj grunt u Zagorju i vidim lofce da se spremaju, vužgem motorku ( Homelite 45, 2,7 ks ) pa po gasu. Na to ti srne jako dobro reagiraju a ak sprašim još dve,tri petarde (uvijek ostane od Nove godine) onda znaju tak lepo pobeći da samo vidiš bele srneće riti kak skačeju prek potoka. Tak ti ja "pomažem" omraženim lofcima da doma dojdeju praznih ruku.
![]() |
#2606 |
mrzi zimu
|
efo jucer nas par s foruma ![]() ![]() ...smrzli smo se, boljela me je glava poslije cijelo popodne...ali klopica je bila oke ![]() ...i drustvo je bilo genijalno... ![]()
![]() |
#2607 |
Super Moderators
|
Obavijest prigorskoj podružnici Žderonja
Daklem ![]() Čisto informativno-jedan član Žderonja nam se dotepel u "kvart" (posao) i šuti ko pizda prigorska (a to i je) ![]() Šutnja je najvjerovatnije izazvana pokušajem prikrivanja činjenice da je počeo delati u Zaprasiću i ne bi li izbjegao prigorsku podružnicu Žderonja ![]() I tako je uplašen činjenicom da se svaki dan "pri štreki" peku janjci i mali pu-ajceki odlučio to prešutiti ![]() A sve u svezi glede nepoštivanja statuta Žderonja i šparanju kojeg šekela... Ali avaj...koordiniranom akcijom obavještajna služba Žderonja (u daljnjem tekstu osž) je osujetila u startu takav pokušaj zataškavanja ![]() ![]() ![]() Ovim ujedno i sazivam sastanak prigorske podružnice a sa datumom isplate prve plaće gorenavedenog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Prigorec po defaultu
|
![]() : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : eh,eh, mam sam na dijeti , bar dok mu placa ne sjedne na racun...hijaooooooo..dosla cica na kolica... to bu i ujedno veelika prilika da privabimo natrag naseg dragog Pa... oovaaaj...shamana lvl488, da nas se udostoji na par sati i oladi preumorni picek i telefonsku zicu..... ![]() a ja se bum raspital kad je lova pri Kendi, tak da ga odma na parkingu zarobimo i otpelamo k Streki.... ![]() huh, znaci , moze se po nekakvoj bari palamuditi, a stare zderonje , ko hebe, ha? ![]() btw, denes me je Babica zvala na pomirbu, naime Keti je otisla, a prije toga je stela Baku i mene zavaditi.. i to na najjednostavniji nacin: precula je moju narudzbu za klopu i ja sam grickal cackalice pol vure i presel.. i tak 2x!!!! dok je Baka skuzila, nekog od Zderonja il simpatizera nazicala moj broj moba.. da bi me danas se docepala i napisala ispricnicu u vidu 2 becka od cca fi 25cm, brda pomfria i zdele zelene..... i suzu je pustila kak je bila zalosna kaj me nema.... ![]() ah, tak i tak vec mi je bila pocela falit njena kuhnja, pa sem se vec tak i tak spremal nazaj! ovak... jos je i mukte bile....(sad kuzim Cajca koji mu je gust .. jos kad je klopa mukteee!!!) da se vrnem na temu..... krivca bume samo razapinjali svaku vuru po zderonjama dok se sam ne prijavi..... a OSZ zna,vidi i cuje sve....... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
je,je.... ![]() a di su dokazi???slike???kosti za oglobati?????: bonker : : bonker : : nono : to se tak ne dela Flarica!!! ne huli po Zdferonjama bez valjanog dokaza!!!! ajmo sad.... neki sa foruma: dam se kladit??Denis?mda, Hojza?mda..da pogadam dalje? ccccccccc, ma dajte vise deca, prestanite me zivcirat, od toga ogladnim, a kak sam vec 2x jel....... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Super Moderators
|
Eh...mislio je on da bu nam sam tak vušel ![]() ![]() ![]() Nije on još svjestan u koji je kvart zalutal... Kaj se tiče Paskea...ne znam baš...čini mi se da ga je gđa.Pasarić stavila pod čizmu i da ima jako kratki lanac:clap: Čisto sumnjam da bu ga pustila.... Sad mi je i AMD-jac javil da je potegnul žnjoru u ZAP-u, tak da ćemo znati prije dotičnog kad bu plaća ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|