|
![]() |
#2012 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2013 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2014 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Btw zanima me jel itko osim mene ima problema sa screen flickeringom, javlja se ponekad na rubovima ekrana onako zabljesne samo par crtica/tockica boja. Nije stalno, nije niti toliko cesto, ali kad krene onda recimo svakih 1-2 min baca to. Samo u diablu. Takodjer nekad igram a da nijednom ne bude, a nekad da bude bas intenzivno. Stavio nove drivere, ali isto se ponavlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Flickering - nisam primijetio. Pitanje: mogu li i kako maknuti nekoga s Friends liste? Totalno kretenski, imam samo "Block communication" opciju, ne i za micanje. Jednom sam se spojio na Public, tek toliko da vidim kako funkcionira (očekivano - neorganizirani kaos), i bacilo mi tu trojicu na listu - a ne želim da mi je tu netko koga nisam ja sam dodao.
![]() |
#2021 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako me veceras nazivcirali errori, redom 25009, pa 30008 pa 37 ...aaa, ali barem sam rijesio ACT I na nightmare, dosao negdi na polovinu ACT II, i lvl digo na lvl 38 svoju demon huntericu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2023 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Na hellu jedan udarac od najslabijih čudovišta skida 2k HP ![]() Da mi je nać life steal item, monk ima preko dva udarca po sekundi sa 2k DPS. Pretpostavljam da neće postojati rune sa life stealom, a ovo 36life per hit mi je očajno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2024 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#2025 | |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2026 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Znaci kad skupim sve sastojke i plan mogu craftat stap.On se nemoze sellat? I jel trebam onda ga ponjet s sobom, equipat il sta da se otvori prolaz? Ili kliknem na onu mrtvu kravu ili to ko event bude? Zatim se to moze ici vise puta ili ko cow lvl jednom po tezini? I koja je sema s tim lvl?Pada puno golda i itema il sta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
2. Za otvoriti Whimisyshire tebaš ga samo imati u inventoryju sa sobom 3. Može se ići neograničeno puta 4. Na normalu nije bilo razlike između običnog runa meni osobno, al vele da na većim difficultyjima padaju žuti itemi ko kokice |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2030 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() Nego ja to njusim farming lvl jos kad se buffas s n. valorom ![]() Znaci svi budu u tom farmali tak da ce d3 stvarno postat sunshine lollipops and rainbows ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma na nightmare nisam isao sve explorat, samo main quest, budem tek krenio sve moguce explorat i farmat na hell, nightmare level samo rusham da sto prije dodjem do hell |
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
lvl 59 monk. Ubi me ovaj hell. Jučer sam ugasio igru kad sam naletio na ulazu u quest dungeon na one elite dervishe (kaj se vrte). Fino vampiric i waller. Moš se hebat. Još su nerfali onaj boon of protection, igranje je muka isusova. Nego, jel i vama stalno dropju žuti itemi s intelligencom gore, pa da sam wizard ili WD imo bi najjači gear EU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@yedwy Za koliko ga prodaješ? Koji ti je tag? Ja sam se jako ugodno i neugodno iznenadio na nightmareu, imao sam prije jedan mač i shield, kasnije sam pokupio jedan jači ali two hand, došao na NM i mučio se sa običnim zombijima, došao sam na početku do nekog miniona koji se healao i nisam ga mogao ubit, i reko nekaj ne štima (attack speed mi je bio 1.00 ![]() ![]() Naravno da sam sve dobre mačeve prodao jer mi nisu trebali, pa sam prodao i ovaj i bacio se na AH, kupio 2 fista, malo aromora i prošao gotovo cijeli act 1 samo sa primary weaponom. Trenutno sam lvl 39 (još malo fali do 40), imam 573 dexterityja, 994 armora i 578 DPS, HP cca 7000 ![]()
![]() |
#2036 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2037 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Diablo III najbrže prodavanija igra ikada Je li to uopće moguče pokraj Call of Duty igara? Ajmo Blizzard uložiti u te Servere! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2039 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Zašto ne bi bilo moguće? Nisu isti žanr pa time ni konkurenti, a i CoD je već dosta dugo primarno orijentiran na konzole (gdje se puno više prodaje nego na PC-u).
![]() |
![]() |
#2040 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nikako se ne bih slozio. Igra je drugacija od dvojke sigurno, ali je vrlo igriva, brza, dinamicna i, najbitnije, ponovljiva. Nit je D2 bio kopija jedinice, nit je D3 kopija prethodnika. Vecina nas je dobrano odrasla otkad smo poceli igrati diablo serijal i u preko10 godina smo se previse navikli na nesto drugaciju "mehaniku" igre i to je sve, kukamo, zanovijetamo, a samo treba sjest i zaigrat i sumnjam da ces se odvojit od stolca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|