|
![]() |
#1981 |
Guest
|
jel netko uspije što prodati na AH? Meni ni za siću neko da kupi nešto. Ovo nisam ni ja znao da se između likova može prenosit item u stashu. ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Došao i meni Diablo. Idem pod tuš dok se instalirava i onda igranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ovaj meštar od laži je, bogme, gadan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1989 |
Registered User
|
I naravno, sad imaju neki server update/fix i ne mogu ništa odigrati prije posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Europski serveri opet su dolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1991 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1992 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() sto ti se tice zutih koji nisu wow za level, to prodaj odmah vendoru, ne isplati se uopce stavljat na ah za male novce. Takoder, da se vratim s dojmovima, jos uvjek je prelagana igra na solo (hell, ubio leorica sinoc), doduse ne znam kako bi islo s hardcore likom jer redovno se umre povremeno na visim tezinama... vjerojatno korak po korak pa ekstremne pripreme prije svakoc copora championa/zutog monstera + hebacki poison resist, hehe. U svakom slucaju jako zabavna igra, ponovo su pogodili bit diabla, vrhunska ponovljivost! i plavi itemi su OP ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1994 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Napunim navećer AH sa 10 zutih itema sa po 8-10k i ujutro samo pare pokupim ![]() Btw eto riješio diabla na hellu i sada polako plakat na infernu i farmat iteme za pony level ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam isto prodao al teško je dobit više od 10 000 na buyout... Anyway meni radi iako na onoj stranici piše server status off al tak je bilo i priajšnjih dana, biće da je to za elitu koja je već na hellu... ![]()
![]() |
#1996 |
Guest
|
ipak otišlo sve za 10 k ![]() |
![]() |
![]() |
#1998 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#1999 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako nekome još treba guest pass, nek mi se javi na PM. Čuvao sam drugi key za kuma, da bi on na kraju skužio da uopće ne može pokrenit igru na svojoj kanti ![]() Edit: ode pass ![]() Zadnje izmijenjeno od: Interpol. 23.05.2012. u 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2000 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Ima li koji barbar na infernu? Ja imam barbara level 40, polako istražujem, ACTII nightmare-a pa me počelo zabrinjavati što čitam na službenim forumima da su barbari u banani na infernu i da ne mogu ništa poslje ACT-a I, da su totalno neigrivi i umiru od 1-2 udarca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Umireš i na hellu od 1-2 udarca tak da neznam kakva bi tu promjena mogla bit u tom smjeru i dalje mislim da je D3 zrel za rebalance pach s tim monsterima, treba ili povećat damage barbarima ili povećat resistance ili oslabit te hebene mobove...
![]() |
#2003 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ispricavam se na upadu (ili ako je vec bilo pitano), no zanima me dali u D3 postoji guest account koji se moze slati - nesto slicno ko sto je bilo u wow-u? Tocnije, frend je kupija igru i zeli mi poslati guest acc da isprobam prije kupnje, dali je to uopce moguce i koji su uvjeti? Thx.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2004 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Postoji ti guest pass. Frend ti može poslati taj guest pass jer je njega dobio kad je kupio diablo(jedino ako nije kupio samo key, onda ne dobije). Znaci on ti pošalje taj pass, sa njim se ti registriras na battlenet ako se ne varam i od tamo skines diabla i možeš igrati ali samo do skeleton kinga, i do lvl 13. Ako hoćeš više onda moraš kupiti igru. Mada i to je dobro vrijeme u kojem možeš vidjeti sviđa li ti se igra ili ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2006 |
Guest
|
Act I na nightmare je lakši nego na normal skoro , sa dobro opremljenim barbarom ,skeleton king je bio teži na normal,barem. |
![]() |
![]() |
#2007 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Diablo 37 : Lord of Error... Od Beliala predem sve do prvog bossa na Act III i sad mi izade i vrati nazad na Act II dio 6 ![]() ![]() P.S.Kupio si cijelu opremu za dh na ah za lvl 25 negdje 40k me izaslo s gemovima al ono i gace i hlace ![]() ![]() Moram sto prije se dovuc na nightmare. Zadnje izmijenjeno od: Hellhound. 23.05.2012. u 21:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2010 |
Registered User
|
Bože dragi, toliko su radili na toj igri i da nisu pripremili servere kak spada je zaista neozbiljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|