|
|||||||||||
|
|
#25651 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa kaj piješ i voziš ![]() Ja lijepo danas ključeve ostavim doma i mogu se ubit ko čoek ![]()
|
|
|
#25652 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
|
|
|
#25654 |
|
Super Moderators
|
Čist ok Ždere, Panoramin umak mi je taman legao ko budali šamar ![]() Fino i ukusno, taman šarf ako se ne pretjeruje (ko neki )Tak jasno-picice sa ferenčice su se prve pobrale ![]()
|
|
|
#25657 |
|
Super Moderators
|
Uspio sam nagovorit ženu da skuha juhu, taman bu legla ![]()
|
|
|
#25658 |
|
Registered User
|
Danas pizza ![]()
|
|
|
|
#25660 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
#25661 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Kuhala si u šećeru i dodala gustin? |
|
|
|
|
|
|
#25662 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#25664 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Premazala sam ju prvo sa šlagom, pa onda sa džemom. Inače znam ukuhat šumsko voće i dodat malo gustina, pa mi to služi za preljev, bude isto fino, ali ovaj puta sam se baš trudila i napravila domaći džem od jagoda, a kak je fini morat ću još koji puta ponovit, samo dok jagode dođu na malo prihvatljiviju cijenu za kg ![]()
|
|
|
|
|
#25665 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Juhica od hrpta i vrata, batci sa zabatcima, mlinci na masti od istoga, kristalka s bučinim, Staročeško 2x i dreamland nadalje... Poslije idem kod Binaja ( naš čouk ) po dvije čokoladne torte.
|
|
|
#25666 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#25668 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
tek sad prodisao ja kuhao čobanac nasred dvorišta neka divljač mi zalutala u kotao pa je to trebalo iskoristiti jelen, srna, divlja svinja, domaća svinja, junetina i ovčije kosti 16l kotao uz vrh pun bez dodataka ikakvih fantova i sličnih kemijskih primjesa gusto, ljuto (premda mi fali dobre paprike, ovaj šafram fefer mi ne valja) i prave boje, sa još boljim okusom planuo je u roku pola sata sad idem gasiti sa još kojom hladnom i tražiti štogod slatko za prigristi ![]() |
|
|
|
|
|
#25669 |
|
Super Moderators
|
Ovakvu si trebao uzet http://www.internet-kupnja.hr/index....emart&Itemid=2 ta je bar malo bolja od obične.
|
|
|
#25670 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mora da ste bili jako gladni kad ste u dva dana organizirali ždere ![]() Nisam vidio ali ne bi ni mogao žderat, šljakam iz vikenda u vikend ![]() Jučer radio double decker pizzu. Probao nedavno u chellu i oduševio se, pa rekoh ajde da i ja probam. Nisam stigao poslikati, ošlo sve za ručkom ![]()
|
|
|
#25671 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/m...KENWOOD-FP250/ http://www.elipso.hr/mali-kucanski/m...I-HR7625%7C70/ http://www.elipso.hr/mali-kucanski/m...ici/MX-FP3171/ neka preporuka? naginjem ka ovom moulinexu jerbo ima najviše nastavaka i najveći otvor za ubacivanje sirovine. dosta je bilo beskonačnog seckanja ![]() |
|
|
|
|
|
#25672 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#25673 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
![]() Radim saft, ali kak će mi to bit kasno za jest, za večeru sam si napravila pohani kruh. Zamjesila sam kaflice....opet po nekom novom receptu ![]() Edit: Kiflice gotove. Dio sam punila sa domaćom marmeladom od jagoda. Jako, jako su mekane i prefine ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Ammy. 21.05.2012. u 20:18. |
|
|
|
|
|
|
#25674 |
|
Super Moderators
|
To ti stavljaš slike kiflica samo da zajebavaš matorog, jelda? ![]() Filane paprike i pire danas, još teško dišem ![]()
|
|
|
#25675 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
I malo da dignem tlak onom ko je alergičan na moje kiflice, ne sjećam se tko je bio ali komentar je bio, "da shvatili smo da znaš zamotat kiflicu" (tak nekak) Ali treba znat namotat kiflicu bez da ti nadjev iscuri ![]() Viš filana paprika je meni zimsko jelo, znam nema logike jbg. Ali mogla bi to jedan dan napravit za ručak. Thx za ideju ![]()
|
|
|
|
|
#25676 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ljudi, samo da vas ukratko pitam... koliko vi imate kila ? ja ne jedem kruh, donekle se pazim, ne tovarim se i još radno vrijeme prehodam uglavnom i popodne sam na biciklu. i imam 104-106 kg da se fino i ukusno hranim kao na ovih par zadnjih stranica, imao bi 130 bez pol jebe ![]() koja je vaša tajna ? |
|
|
|
|
|
#25677 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Baš sam si sad suknul pol litre pasirane rajčice s poštenom žličicom ljutog umaka unutra i malo soli. ps. nisi napisal imaš li metar i šezdeset... ![]()
|
|
|
|
#25678 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#25679 | |
|
Registered User
|
Moram bit pristojna pa nesmijem reć ![]() Citiraj:
![]() A matori me je izgleda stavil na ignore listu ![]()
|
|
|
|
|
#25680 |
|
Super Moderators
|
Pa, meni je isto kelj ok, čim je nekaj pored ![]()
|
![]() |
|
|