|
![]() |
#22681 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() E sad, zasto sam to podcrtao. Zato jer mi ne pada na pamet ostavljat neki bolji bajk bez mog nadzora. Vidis i sam da se danas sve zivo krade, a ovako sam na jedan nacin mirniji ako dodjem sa starudijom koja nikog ne zanima pa samim time se nadam da ga nitko nece ni pogledat, kamoli maznut. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22682 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
morao sam jednom otic da vidim koliko mi treba. I sebe sam iznenadio jer sam mislio da mi minimalno treba sat i pol ![]() Komentari su mu dobri al me je malo poceo zivcirat na kraju ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iEUcb...layer_embedded ko da je neka pi*kica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22683 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ja srećom imam garažu na poslu, mogu ga u hodnik stavit, nekad mi stoji i u dnevnom boravku a jučer su mi ga baš klinci i oprali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22684 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma i ja svoj drzim u uredu, al uskoro bih trebao imat malo vise obaveza po gradu pa mi onda ne pada na pamet ostavljat trenutni bajk negdje zavezan. Tako da pomalo razmisljam o nekoj krami samo za grad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22686 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja bi uzeo nešto do 1000kn , zavezao bih ga kod stanice u Frankopanskoj , mislim da nitko nije lud da ide u-lock rezat u vjerojatno najprometnijoj ulici u Zagrebu. I još ga vidim sa prozora , tak da nema beda.
![]() |
#22688 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22691 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
imate na njuškalu i raznim oglasnicima tih ljepila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22692 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22693 |
Registered User
|
http://www.njuskalo.hr/strojevi-alat...-oglas-3826406 http://vijci.com.hr/?page_id=10 LOCTITE V243 10MLLOCTITE V 243 10 ML SREDNJA ČVRSTOČA 104.20 Koja razlika u cijeni za istu količinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22694 |
Moderator
|
5ml 243-jke dođe oko 50kn. Srale je kupovao to u ulici Josipa Broza kod Cibone. A buraz je isti vrag od drugog proizvođača kupio u Bauhausu za sličnu cijenu.
![]() |
#22695 |
Premium
|
Kupujte te pizdarije preko interneta za cca 1/10 cijene, još sam i pretjerao ![]() 5 komada medium lockera, 50ml svaki, za ukupno 15 dolara, ak želite naručim, meni treba jedan, nek se najbrža četvorica jave i naručit ću Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 09.05.2012. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22696 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://vimeo.com/34403890 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22697 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Sutra, cetvrtak 10.5. 8:15, Tunel. Lagano gore, ipak nisam vec mjesec dana pedalirao, nizbrdo kuda bude... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22698 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Frend i ja smo pilili sajlu na biciklu u centru Varaždina oko podne, i to bar pol sata smo mrdali oko toga. Neki su nas čudno gledali ali ništa. Jedna gospođa je pitala što to radimo i to je to bilo. Nitko nije zvao murju nit je vršio kakav pritisak da to prestanemo raditi. (Frendu su htjeli obit bicikl pa su shebali ključanicu pa je morao prepilit sajlu da oslobodi bicikl...)
![]() |
![]() |
#22699 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jbt Andro, kud tak rano! Ak jos neko oce voznju i misli da renesis ide pre rano, ja sam u 10 kod tunela dakle cetvrtak, 10.5 u 10:00 kod tunela ![]() Ak slucajno bude vise ljudi zainteresirano za 8:15, onda bum vam se i ja priduzio. Zasad mi se neda tak rano ustajat
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 09.05.2012. u 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja cu sutra nakon posla opaliti na Strmopec, a nakon toga ni Sljeme nije iskljuceno ![]() ...okvirno vrijeme bi bilo oko 16:30 na parkingu ispod Bikceviceve, ali tocno vrijeme cu tek sutra znati kad vidim kak sam s poslom. ...prognozu za 7 dana bolje ne gledajte jer u nedjelju drasticno padaju temp. - na jednu znamenku + kisa i takav je citav iduci tjedan. Barem nece biti vruce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22702 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Doso sa xc Krvarica..lijepa je staza,nije bas lagana,odvozit sve uspone neizgleda tak lako(pogotovo uspon na kraju kruga) a spustevi su fora,ima korjenja i svega..stvarno se isplati ici na stazu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22705 |
Moderator
|
Odustajem od kupnje polovnih kočnica ![]() Još ću na kraju završiti na M666, samo kaj mi se ne daje lova za nešto što će biti malo bolje od ovoga što trenutno imam. A realno, stepenica iznad M666 su DH kočnica.
![]() |
#22707 |
Premium
|
Da opet ponovim, mogu nabavit locker 50ml za 3 dolara, 242 - medium, koristio sam ga i mogu reć da je odličan, i sad imam s njim priljepljene šarafe od rotora i kočnica ja sebi uzimam jedan, jackzg mi se javio, još da mi se trojica jave i naručujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#22709 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Probao je Daniel prosli tjedan moje M666 pa je konstatirao da ih malo jace stisnes i prebaci te preko volana, prejake su mu, meni su taman ![]() Kocim s jednim prstom na 180mm rotoru (cca 120kg mase), posto ne vozim/o DH sto ce ikome jaca kocnica? Jos par voznji i kocnice ce imati 1000km na mom bajku, a pakni jos ima, sto je odlican rezultat, takodjer nove origigi pakne (bez hladnjaka) su 9€...i da, nisam pipnuo kocnicu ni pakne od kad sam ih namontirao, samo sam malo poravnao prednji rotor ![]() ...kaj treba jos koja preporuka za kupnju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|