|
![]() |
#25561 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Panda košarice s picekima ![]() Danas naporan dan. Konačno se maloprije razišli svi gosti. Update slika slijedi naknadno. Danas sam radila raženu pogaču, opet neki novi recept, bila je famozna. Naravno, sada sam pojela sladoled,kao nije mi dosta bilo hrane za cijeli dan, ali to je baš ono kaj je falilo ![]()
![]() |
#25563 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() a bili su i fini, neka podravkina smjesa + dodano malo čokoladnog namaza, prefino!
![]() |
![]() |
![]() |
#25564 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas ostatci jučerašnjeg ručka ![]()
![]() |
#25565 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Sinoć se na praznik rada okupilo staro društvo iz Lejka nekadašnjeg.....neki gulaš ala čobanac ljuti...sa pilećim bacima i kobajama....odlično mada danas idem na raketni pogon.....i bilo je i ovo: absint sa nekakvim perodaktilom-like živinom unutra,,,,kojeg sam se u deliriju alkohola htio dočepat i pojest no na svu sreću sam se onesvjestio prije kraja boce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25567 |
Super Moderators
|
Moraš stavit HTML thumb ![]()
![]() |
#25568 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima netko da NIJE jučer roštiljao? ![]() Danas - sir s vrhnjem, špek, vlasac i kiflice sa sirom ![]()
![]() |
#25571 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sam delal čili grah za ekipu u 8 litara loncu. Čak sam to radio unutra jer me vikend priej sunce spržilo, n iej m ise dalo opet stradat. Uz grah unutra popečeno meso (mljevena junetina, špek, rolana šunkica, domaći kobasi i komad kulena). Zdinstani luk, pa dodani mrkva, paprika i paradajz. Dodao na to mesine, graha, začinio mažuranom, bosiljkom, mljevenom paprikom, tri lovorova lista, sol, paprika, paradajz sos, peperoncini i naravno - čili prah u izobilju. Plus tjestenina, kukuruz i kruh kao prilozi. Za one koji bolje podnose ljutinu izdvojio sam oko litru tekućine za vrijeme kuhanja i u posebnom loncu doradio ljutinu s još više chili praha i pet-šest kapi ovog: http://www.hotsauceworld.com/enrushotsauc.html Nas osam izjelo je to sve bez beda, do večeri ničeg više osim tri šnite kruha ![]()
![]() |
![]() |
#25573 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas pravi domaći, "seljački" ručak. "Mrzli grah"+špek+šunka+luk+paradajz+jaja+sir+kruh |
![]() |
![]() |
![]() |
#25574 |
Super Moderators
|
![]() |
#25575 |
Registered User
|
Danas prisiljeno zelje s grahom. Opće mi nije jasno zakaj je to prisiljeno kad ono viče skuhaj me, skuhaj me ![]()
![]() |
#25576 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
predinstao sam malo luka,cesnjaka, stabljike od sampinjona, domace pancete,crne masline, 1 ljuti fefač, krušne mrvice, passata, parmezan i gouda te od zacina, papar i persinov list, odlicno ispalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25578 |
Super Moderators
|
Danas marinirana pileća krilca, pomfač i matovilac ![]()
![]() |
#25579 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Bio sam u Beogradu za prosli produzeni vikend, a kako sam jos jednom prije toga isti tjedan isao dole, sir, kajmak, pavlaka, kiselo mlijeko i ostale mlijecne preradjevine su vec bile rijesene, ali sam nacuo da se moze kupiti kukuruznog brasna s potocare po lokalnim trznicama. I tako ja ne bi lijen, pa u Bloku 44 (iako sam ih vidjao i po Zelenom vencu, ali u nesto manjem obimu), uzeo 2kg bijelog i 2kg zutog brasna - direktno s Moravu (oriđin je negdje oko Leskovca, a kupio sam malo aleve pride). Cijena - nemalih (za lokalne prigode) 70 dinara po kili. Enivej, za Panoramu i ostale fanove ![]() a) bijelo brasno - totalni fail, nikako da se razvalja, nista ne pomaze, lijepi se, na kraju sam stavio valjda previse vode da se malo kohezira i dobio cisti buckuris, ali mi djavo nije dao mira, pa sam ipak nekako zarolao "kiflu" i stavio peci b) zuto brasno - malo manji fail, ali svejedno jako tesko za razvaljati, ni blizu ugodnog iskustva s industrijskim psenicnim bijelim glatkim brasnom. Kiflice su se ipak koliko toliko dale razvaljati i srolati bez vecih poteskoca. Rezultat: U varijanti a) ispale su mini proje, i koliko god je bilo nakaradno nezgrapno, imalo je super okus. "Kiflice" iz varijante b) su ispale nesto a la one mikrokifle koje se mogu kupiti u Dinari (oni koji su iz Zg a znaju dobre pekare ce znati o cemu pricam) - vrlo solidno. U b) varijanti sir gotovo da se nije ni osjecao. Ima netko kakvu pametnu vezanu za proceduru s takvim domacim brasnom?
![]() |
![]() |
#25581 |
Guest
|
U četvrtak pičim do nedjelje u Novi Sad ![]() |
![]() |
![]() |
#25582 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25583 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#25584 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Haha, upravo asm slusao Đoleta i ovu pjesmu ![]() Jutros prije faksa sam se nabio pitom od zelja i jedva se dovukao do dvorane ![]() ![]() A u medjuvremenu moram smisliti sto cu za veceru. Ima netko preporuku? ![]()
![]() |
#25585 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
saft i tijesto ![]() ja radio prekjučer navečer, baš si dao oduška malo... na 2 zdinstana ljubičasta luka stavio pol kile šampinjona, 2 velke mrkve, 1 veliku tikvicu sve naribano na ove veće rupe i podlijevano sa 500ml pasiranog paradajza i malo vode, kad sve pusti vodu pol kile mljevenog (svinja/junad pol-pol) i onda laganooooo na vatri da se krčka, kad tekućina počne isparavati nutra 500ml sjeckanih pelata i onda jooooooš laganoooooo... sve skup se 2h krčkalo, a od začina sol, papar, majčina dušica i origano. jedini fejl je što sam uredno zaboravio da u teglici imam svježeg bosiljka, a apsolutni win je bio okus safta ![]() edit: TIMATER!!! UJ!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25589 |
Registered User
|
Danas za gablec hamburger iz grila Mrvica2, Malešnica. Hambi je u lepinji ![]()
![]() |
#25590 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|