|
![]() |
#25531 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 24.04.2012. u 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25534 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() Danas za kasni ručak čevapi, a za gablec je bio sendvić od dimljene vratine i sira, punooo sira ![]()
![]() |
![]() |
#25535 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
U kauflandu akcija pive u bačvicama. Paulaner pšenični i Paulaner lager 5 lit. 79,99 kn i Stephansbrau lager, 4,8% alkohola 59,99 kn. Žena me počastila sa dvije bačvice i još imam u friđu bačvicu Heinekena. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 25.04.2012. u 23:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25536 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#25538 |
Moderator
|
Danas krstitke od sestre i lagana klopa od Tomice u restoranu "Špiček". Samo pohvale na klopu, a i vino mu je OK. Od juhe do deserta sam maznuo pola litre vina. Stigli doma pa nastavili u revijalnom tonu. Borim se sa tipkovnicom. Idem spat. Ahha. Sad trebam napisat "Ček malo". ![]()
![]() |
#25540 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25541 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Crni je zabrijal da je let kokošima moguć pa je okušao sreću bjegom iz gajbe i skokom sa stola...... bolje da nije ![]() Danas sam za čakru ošel na neki gablec.....zapečene palačinke punjene špinatom i sirom....a večera klasik kod bake....sir vrhnje,rotkvice i sva sila narezanih kobaja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25542 |
driver
|
Danas se za obed sprema pureći zabatak bez kosti s krumpirom, lukom, češnjakom i žutom mrkvom u ovome : ![]() Najpovoljniji Roemertopf tj. zemljana neglazirana posuda kupljena u Mađarskoj. http://www.m-glass.sk/predaj/25/UNIV...ky-hrniec-11L/
![]() |
#25544 |
driver
|
![]() |
#25546 |
Registered User
|
Danas sam solidarna sa svojim bolesnikom pa sam jela pečene hrenovke i pomfi ![]() Jučer je klopa bila odlična, najela sam se toliko da danas i nisam baš nekaj gladna. Krenulo se s juhom. Kod Špičeka mi se sviđalo to kaj su svi komadi mesa mali, pa onda možeš probat sve i zaustavit se na onom što ti je najfinije. Još je bio rizi-bizi, domaći kruh i mješana salata. I šnita torte
![]() |
#25547 | |
Moderator
|
Citiraj:
Subota liječenje. Odmah ujutro controloc, kruh pašteta i sve nekaj lagano. Popodne krenuo po špeku, kobasice, šunka. Pa nastavio kod "Špička", pa gemišti. Pa došli doma i opet po narescima i gemištima. Oko pola noći nisam više osjećao niti želudac, ni glavu ni ruke ni noge. ![]() Budio sam se svakih dva sata, a u ustima ko da mi je netko stavio ljepilo za tapete. Liječio se mineralnom, usput pojeo jedan zagrebački i oko 4 ujutro vidim pun tanjur kolača u frižideru. Probao jedan drugi treći, pa zalijao mlijekom i probudilo mo oko pola šest kad sam otrčao do kupaone i zagrlio školjku. E zato pijem čaj i jedem ajmprem juhu.
![]() |
![]() |
#25548 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Bolje ne vraga izazivat.
![]() |
![]() |
#25550 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
huh, controloc? Pa to uglavnom ide kod težih oblika gastritisa. Frend mi to pije (jače lezije na želučanoj sluznici) uz obvezu apstiniranja od kave, alkohola i cigareta. Plus poseban režim prehrane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25553 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jučer bio na pravoj, domaćoj, ličkoj janjetini iz domaćeg uzgoja + krumpir iz role. Sve vruuuće onako... ![]() Bili su i nekakvi kolači i juha, ali se nesjećam da sam to probao ![]()
![]() |
#25554 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Roštilj danas-janjetina, krmić, carsko |
![]() |
![]() |
![]() |
#25555 |
Registered User
|
Danas za rucak sam ja jela poriluk, a dragi je jeo ajgenmahtec.
![]() |
#25556 |
Moderator
|
Sretan Vam 1. maj Žderonje. Danas se kuha tradicionalni prvomajski grah sa 4 vrste mesa, 2 vrste kobasica i špekom. Uz to prilog domaći mladi luk i friško pečena ražena pogača. Da ne bi netko ostao gladan bacit će se na roštilj 3 kg vratine, 1,5 kg gurmanskih pljeskavica, pileća krilca, pileće bijelo meso, fileti od bataka i karabataka. Uz roštilj će mo stavit i jednog šarana u rašlje nek se polako cvrlji. Prilog domaći mladi luk i luk vulgaris, ljuti ajvar i pinđur, domaća zelena salata, neizostavne rotkvice iz vrta i domaći kruh. Frižider je natrpan sa domaćom pivom skuhanom u 12. mj. 2011.
![]() |
#25557 | |
driver
|
Citiraj:
![]() Pošto sam neki dan spremal grah, onda bu danas vajngulaš i prigodna prvomajska orehnjača za desert.
![]() |
![]() |
#25559 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Uf kak je bilo dobro par dana na brdu...friški zrak, hladna pivčuga i domaća papica ![]() Danas juneće šnicle na lovački sa smeđim šampinjonima i knedle od kruha ![]()
![]() |
#25560 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
|
|